SOLVALLA/JÄGERSRO, 11.05.2022

V86 forslag
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
2
Laradja Vrijthout
Conrad Lugauer
Var helt magisk i årsdebuten. Var syk i starten etterpå og har fått hentet seg inn igjen. Her er det optimale forutsetninger med sprint, usa-vogn, passende motstand og en trener som forteller om en hest som trener som om han er i toppform. Det er klart at dette er en god sjanse i dag og det kan helt klart være en banker.
A
1
Grandfather Bill
Johan Untersteiner
MEN, denne er spennende i dag. Kommer ut etter pause og er preppet så det holder i forkant her. Kan åpne uhyggelig fort og det er langt fra sikkert at 2 klarer å hente en lengde når de står side ved side. Så skulle denne klare å forsvare teten er det trolig vinneren. Altså, her er det små marginer som vil avgjøre løpet.
A
9
Vegan Face
Adrian Kolgjini
B
6
Julia Pellini
Ken Ecce
B
7
Red Mile Brodde
Stefan Persson
B
3
Quantum Roc
Gustav Johansson
B
5
Taxi Out
Victor Rosleff
B
8
Champions Peak*
Steen Juul
B
4
Let it Happen
Johanna Lind
B
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
6
Capital Gain C.C.
Oskar Kylin Blom
Løp i kroppen og herdet i knalltøffe lag. Kvikk ut og kan fint prikke teten og da er han rett og slett hesten å slå her. Finfin oppgave og det naturlige uttaket for min del.
A
3
Pewdiepie
Björn Goop
Veldig kapabel Goop-traver som årsdebuterer. Man makser den allerede i første starten. Sporet er fint for hans del go den er en sterk type som elsker langløp.
A
2
Bidensky
Örjan Kihlström
Amerikaner som skuffet Reden i sine starter i fjor. Jeg tror vintertreningen har gjort mye for hans del og vi kan nok forvente oss en meget forbedret versjon her. OBS
B
9
Ego Sisu
Erik Adielsson
Gigafavoritt her. Den kjøper jeg ikke. Har startet tre ganger på distansen og som best blitt nummer fire. Det sagt, hesten har fin skalle og har mange vunnet 9 av 17 starter i livet og Ready CAsh-sønnen er ingen bløff, men han er heller ikke like god som spillerne later å tro her. Møter noen riktig bra hester her.
B
1
Ready Trophy
Magnus A Djuse
B
4
Air Space
Jorma Kontio
B
10
Kosgi
Morgan Ivarsson
B
8
Pomeroll Am
Michelle Belsing
C
7
Digital Ocean
Per Lennartsson
C
5
Pyrolator
Dick S Jansson
C
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
9
Jeans'n Passion
Joakim Lövgren
Vanskelig spor for denne også. Åpenbar galopprisiko og det er derfor jeg dekker den opp. Uten den faren ville jeg trolig bankerspilt henne. I helt vill form og gjorde nok et kanonløp nå sist. Tåler alle opplegg også. For en herlig hoppe.
A
10
Breidabliks Kahlua
Conrad Lugauer
Fantastisk hoppe dette her. Viste enorme ting i fjor som fireåring, og skal ha tatt mange nye steg i vinter. Første løp etter pause er alltid spennende samtidig bruker jo Lugauer ha hestene i toppskikk etter pause. Regn med en strålende innsats.
A
4
Peak Princess
Ken Ecce
Hestemessig ser det bra ut her og formen virker finfin. Men sporet er nok en felle for henne. Jeg anser det som høy galoppfare, og skulle hun mot formodning gå feilfritt taper hun i det aller minste mye ut.
A
1
Queen Ligus
Markus Niklasson
God strekhest dette. Avsluttet voldsomt bak 9 nå sist. Da fra lignende forutsetninger. Kanskje hun leder dette hele veien?
A
11
Listas Tinge Ling
Stefan Persson
Sylvass avslutning nå sist.
B
5
Heroine Darling
Adrian Kolgjini
Mye bedre enn raden
B
6
Don't be Shy
Peter Ingves
B
8
Beware Kronos
Victor Rosleff
B
7
La Paradeta
Kevin Oscarsson
B
3
Cavalleri
Christoffer Eriksson
D
2
I.D.Excellent
Tommy Karlstedt
D
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
7
So Far Away Ås
Kenneth Haugstad
Mitt store objekt i løpet. Var veldig bra nest sist og nå sist ble det bløffeløp og han gikk bare i samme fart som resten i mål. I dag er oppgaven enda bedre da det er sprint og han er jo god for en rekordforbedring her. Toppform er det så definitivt også. Ekstremt undervurdert av spillerne i dag også
A
4
Swan Hill
Örjan Kihlström
USA-vogn og uten sko fremme. Dette er første gang. Det bør ha en voldsom effekt på ham. Det skal sies at han har skuffet stort i årets to første starter.
B
9
Gambino Brick
Oskar J Andersson
Enormt bra nå sist. Har et lignende løp igjen i dag, men bakspor hemmer han. I voldsom utvikling og skal være ganske tidlig her.
B
6
Rally Inge
Peter G Norman
Riktig løp for han også. Verdt en strek
B
5
Ciak Bi
Jorma Kontio
Tøft løp nå sist og er nok best med ryggløp i det lengste. Da kan han slå til.
B
1
Dreams Happen
Jörgen Westholm
C
3
Glen
Oskar Kylin Blom
C
8
Irma Sisu
Erik Adielsson
C
2
Cobra*
Alessandro Gocciadoro
STRØKET! Det er jo en god hest dette. Men han virket veldig uggen i debuten i Sverige. Bryter med hodet og ser i det hele tatt ikke helt optimal ut. Løpe det kan han og har helt sikkert en høy 1.12-tid inne.
A
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
7
Piemonte
Joakim Lövgren
Harper´s Hanover har vært målet til denne hesten en god stund. Derfor har han rett og slett ikke startet så ofte og dette blir siste start før årets store mål. Dette er en absolutt topphest og merk mine ord: den kommer til å levere voldsomt på Solvalla i Harpers Hanover. Dette er jo en kanon - og selvsagt skal han vinne dette løpet. Har et fint løp her og alt annet enn seier vil nok være veldig skuffende for kretsen rundt. ALL IN
A
9
Even Steven*
Flemming Jensen
B
2
Arrivederci Face
Adrian Kolgjini
B
10
Love Håleryd
Johan Untersteiner
B
4
Akermann*
Ken Ecce
C
6
Ironman Pellini
Svend Dyhrberg
C
5
Bastian T.*
Jörgen Sjunnesson
C
1
Borups Slåtter
Thomas Linder
C
3
Far from Over
Håkan B Johansson
C
8
R.K.King
Victor Rosleff
C
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
5
Snowstorm Hanover
Magnus A Djuse
Jeg advarte litt for denne nå sist, og da vant han. En lignende innsats bør jo rekke til seier igjen i dag. Stallformen til Reden er helt vill om dagen. Denne har samme eier som 2 Click Bait og 2 er kvikkere ut. Så da kan det bli dødens, med mindre eieren ønsker at denne skal i tet i dag. Uansett, slo jo 2 lett sist så førstevalget i løpet er det liten tvil om.
A
2
Click Bait
Per Lennartsson
Bruker å finne toppformen nå. Tet eller lederrygg her. Jeg tror man tester i front i dag og da kan han lede hele veien. Spesialsprinter dette her.
A
6
Milliondollarrhyme
Ulf Ohlsson
Gikk bra fra dødens på Snowstorm nå sist, men ble likevel frakjørt. Må imponere for å få billett til Elitloppet. Outsider her.
B
8
Beads
Erik Adielsson
Det går store ord om han, men det holder jo ikke. Vi kan jo bare dømme hesten på det vi ser og har sett. Dobbel galopp i debuten for Hamre nå sist. Elendig spor her. Tja... 8-9 prosent er han spilt på og det føles også riktig.
B
3
Inti Boko
Örjan Kihlström
Kvikk hest som årsdebuterer. Kanskje er dette Elitloppskortet til Nurmos? Det blir ekstremt spennende å se denne i dag. Kan helt sikkert gå noe voldsomt!
B
7
Vernissage Grif*
Alessandro Gocciadoro
Avslutter helt enormt med ryggløp. Blir spennende å følge her. Har slått de over før.
B
1
Betting Rebel
Oskar Kylin Blom
C
4
Chestnut Hill
Björn Goop
C
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
6
Under Armour
Joakim Lövgren
Skal være favoritten i løpet og er det også. Dette er på alle måter en klassehest og i denne klassen han nå befinner seg i så tåler han alle opplegg. I V75 nest sist ble han andre i mål etter startgalopp og masse plunder etterpå. Det forteller om nivået og hvor god han er.
A
2
Adorni Grif*
Rick Ebbinge
Funket ikke i debuten på svensk mark nå sist. Det er bare å glemme det det løpet. Jeg har sett ham i Italia og Frankrike. Dette er en ordentlig blåser og en hest som er på samme nivå som 6. Disse to mener jeg er litt bedre enn de andre og det kan være et lås.
A
5
Izzi's Newport*
Michael Nimczyk
Selv om jeg syns de to over er bedre enn denne så skal han også regnes som en A-hest på sin ville form og flotte starthurtighet. Slik banene er nå er det dumt å ta bort en hest som har full form og som trolig sitter tidlig i tet.
A
1
Stenson
Thomas Uhrberg
B
10
C.You Again*
Flemming Jensen
B
4
Encore Cloc*
Steen Juul
B
7
Manual Flight
Conrad Lugauer
C
3
Playit Flax
Jörgen Sjunnesson
C
9
Cody
René Jonassen
C
8
Havbergs Viking
Stefan Persson
C
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
11
Tale of Jacks
Linus Lönn
Fast mot voldsomme hester nå sist. Ned i klasse her. Kan slå til selv fra dette sporet. Jeg har aldri sett denne hesten så bra som det han er nå!
A
4
Indy Lane
Jorma Kontio
Fin årsdebut. Jeg tar det for gitt at han er meget bedre i dag. Tidlig.
A
7
Zinco Jet*
Mika Forss
Toppform på gang. Kjempfin avslutning mellom hester nå sist. Riktig oppgave her.
A
1
Counterfeightr
Per Lennartsson
Toppform.
B
10
Västerbo Pokerface
Örjan Kihlström
Timo Nurmos ligger veldig lavt altså. Hesten har vært ute med alvorlig skade og ikke vært i banen siden januar 2021. Har fått god tid på seg og trent bra, men man ønsker at hesten får et fint løp i dag. Treneren tror ikke det er en vinner. Skal vi se bort fra det han sier så er det hestemessig den klart beste hesten i feltet. Uten disse passive uttalelsene hadde dette vært en banker for meg. Rankes derfor ned.
B
9
Balotelli Crown
Rikard N Skoglund
Makses i dag. OBS
B
3
Hollywood Story
Ulf Ohlsson
Toppform også her. Fint løp. Ok hest.
B
5
Minnestads Ecuador
Mats E Djuse
C
6
Quite Windy
Petter Karlsson
C
8
Fonda Boko
Torbjörn Jansson
C
2
Smokey Herman
Felicia Molin
C
STORT FORSLAG/ SYSTEMSPILLRAMME:
2x5x9x5x1x4x3x7

HOVEDFORSLAG:
2x5x1x5x1x4x3x7

LITE FORSLAG:
2x5x1x5x1x4x3x2