SOLVALLA/BERGSÅKER, 20.04.2022

V86 forslag
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
5
Heavy Sound
Kenneth Haugstad
Ja, bør vinne dette. Toppform på hestene til Reden for tiden og denne gjør alltid store løp i årsdebuten. Er i praksis en eliteloppshest og her ligger veien åpen for tet også. Det skal noe helt spesielt til for å slå ham i dette løpet. Det ligner en finfin banker på direkten. Jeg har ingen motforestillinger her. ALL IN
A
1
Mindyourvalue W.F.
Robert Bergh
Motbudet, på mange måter. Men vi vet jo at han gjør sine beste løp over lengre distanser og gjerne på fransk mark.
B
2
Rome Pays Off
Daniel Wäjersten
Hoppet seg bort i debuten for ny trener nå sist.
B
7
Disco Volante
Per Linderoth
Virker umotivert for tiden. Toppnivået er som vi alle vet skyhøyt.
B
3
Golden Dream M.E.*
Noralf Braekken
C
4
Sir Henry P.Hill
Mats E Djuse
C
6
M.T.Insider
Olle Alsén
C
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
8
Selected News
Svante Ericsson
Topphest. Og da mener jeg topphest. Denne kan bli hva som helst, og er en hest jeg har likt ekstra godt helt siden jeg så ham i banen for første gang for to år siden da han var treåring. Har i prinsippet alt: fart, styrke og skalle. Nå gjelder det bare å få formen på plass.Har fått ett løp i ny regi, og kan nok ventes bedre i dag. Jeg er ikke i tvil om at det er en ganske mye bedre hest enn Hulken Sisu. Det har han nemlig alltid vært.
A
10
Electrical Storm
Magnus A Djuse
Har gjort to starter etter oppholdet i Frankrike. Har gjort det storveis i begge to. Nå er det egentlig en veldig fin oppgave for ham her. Sterk type som kan gjøre det fra alle posisjoner. Ekstremt undervurdert i dette løpet.
A
5
Hulken Sisu
Erik Adielsson
Hysterisk form. Dette er endel opp i klasse for ham syns jeg. Enkelte hester i dette løpet er sølvdivisjonshester og det syns jeg ikke han er selv. Har vunnet 4 av 16 hos Hamre og gjort det veldig bra altså. Men jeg klarer å styre min begrensning for denne hesten i dette løpet. A-hest under tvil, men dere merker at jeg ikke er veldig optimistisk på dennes vegne i dag.
A
7
Digital Class
Ulf Ohlsson
Fiasko-meeting i Frankrike. Det er den eneste riktige måten å oppsummere hennes starter der på. Men har utviklet seg denne vinteren og vant jo lett i comebacket på svensk gjort. Motstanden i dag er alt annet enn skremmende for hennes del og den skal tidlig med her.
B
11
Alone
Örjan Kihlström
Er nok den beste i dette feltet. Og stiller han til start med toppform direkte så vinner han tror jeg. Det er jo en topphest som ikke har slått til de siste årene.
B
4
Lass Revenue
Mattias Djuse
C
6
Making Love
Björn Goop
C
3
Lennart Sjöhammar
Jorma Kontio
C
2
Issiah
Per Lennartsson
C
9
Valeur
Sandra Nordemo
C
1
Ritchie Ås
Oskar Kylin Blom
C
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
10
Tangen Ternar*
Öystein Tjomsland
Ja, denne tror jeg meget på her og er en hest jeg har trukket frem gjentatte ganger i Norge. Kommer fra stallen til Mjølerød og debuterer her for Tjomsland - og han kjører likegodt selv. Det forstår jeg, for dette kan være en klink vinner her. Jeg har også fått med meg at hesten trener strålende og det er ikke noe minus å ta med seg når vi vet at hesten skal være overlegen på kapasitet i dette feltet. Tidligere har vi sett at han kan galoppere litt for lett, men dette tror jeg Øystein har fikset på. Det blir spennende å se ham her og jeg kan jo ikke annet enn å tro hardt.
A
1
Laggaprinsen
Robert Wilhelmsson
Vinner og vinner. Har vist veldig fin skalle på slutten og virkelig kjempet for førsteplassene. Ganske tøft løp for ham her, men er jo blant de som skal tidlig på bak 10.
B
5
Önnes Saga
Jimmy Jonsson
Jeg er helt overbevist om at denne er svakere enn 10. Er jevngod med 1 slik jeg ser det.
B
2
Moshus Prinsen
Malin Strinnlund
Toppform. Men er klart best på sprint.
B
6
Guli Atom
Jimmy H Andersson
Treig ut, men alltid tung til slutt.
B
12
Minea
Tomas Pettersson
B
11
Ängsthea
Mats E Djuse
B
3
Yxbacka Lyrik
Hans Bergh
B
4
S.T.C.C.Bror
Martin Lundahl
C
7
Backhammer
Bo Eklöf
C
8
Tåga Ryker
Ingvar Nyberg
C
9
Klack Sigrid
Joakim Reiser
C
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
6
Cornerstone
Jorma Kontio
Herlig hest dette her. Sterk og tøff som han er. Åpner ganske hyggelig også. I dag er det dessuten Kontio opp og man letter hesten betydelig i balansen. Folkens, det kan være snakk om en reell rekordforbedring i dag. Den tåler alle opplegg i et slikt løp og holder han seg bare til trav hele løpet skal de få slite alle sammen. Naturlig favoritt her.
A
2
Bakerman
Björn Goop
Skal være preppet for oppgaven og har sett fin ut i trening i lengre tid. Sporet kan bli en felle, men normalt kommer Goop seg ut her. Vært ute i relativt god konkurranse tidligere og er således herdet, men jeg er ikke helt overbevist om innstillingen til hesten.
A
10
Rose Hill*
Erik Adielsson
Uggen traver. Men denne liker jeg svært godt. Det er snakk om en hest som var et supertalent som toåring, men som dessverre har fått mye av karrieren ødelagt av skader. Har voldsom fart i kroppen og beina. Så er den bare på skuddhold her så skal det være en fair sjanse.
A
9
Laird Hamilt Boko
Mattias Djuse
B
11
Red Jamie
Joseph Taavela Ruocco
B
5
Kathrine S.H.
Markus B Svedberg
B
12
Columbia*
Örjan Kihlström
B
4
Glorias Donna
Ralf Karlstedt
C
7
Bottnas Grandeur
Sandra Nordemo
C
3
Campari
Ulf Ohlsson
C
8
Giselle
Torbjörn Jansson
C
1
Con Te Partiro
Anders Eriksson
C
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
8
Huile d'Olive
Nicklas Westerholm
Det er ingen tvil om at dette er hesten jeg liker aller best i dette løpet. Har gjort to starter for Westerholm og vært utrolig bra i begge to. Nå sist i GSV75 havnet den i dødens på en god Bergh-hest, men knakk den som ingenting. Klarte derimot ikke stå i mot en hest som fløy ute i banen. Men denne tåler alle opplegg og er en slik type som trolig kan rade opp seirer. Det er langt mellom hver hoppe i denne klassen som tåler å gjøre så mye jobb som denne gjør.
A
4
Skype
Mats E Djuse
Står fint til på strek og utfra forrige løp å dømme har det virkelig løsnet for henne. Tok da tet og så magisk ut i ukjørt stil i mål. Har nok en fin rekordforbedring inne. Den på strek som er best.
A
9
Isla Nga Hari
Peter Eriksson
Har jeg alltid likt, egentlig. Nå sist holdt viste den endelig sin høye klasse da den ble to i mål bak topphoppa Digital Class. Slo mange gode da. I dag lettes den også i balansen. Dette kan være sjokket i løpet og jeg ranker den høyt opp her.
A
13
Carroty
Robert Bergh
B
11
Someity
Rikard N Skoglund
B
5
Young Hope
Per Linderoth
B
1
Icone de l'Etre
Tomas Pettersson
B
3
Digital Quality
Daniel Wäjersten
C
10
West Wind
Robert Dunder
C
6
Ztinas Blaze
Marie Hafstad Eriksson
C
2
Infinette
Rauno Pöllänen
C
15
Surprise Lily
Tamara Skutnabb
C
7
Dream Quo Vadis
Linus Lönn
C
12
Taxi Gretha
Micael Melander
C
14
N.Y.Royal Flush*
Bo Eklöf
C
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
6
Zanella
Örjan Kihlström
Hoppet seg bort i debuten for Reden som min banker den gang. Løpet er bare å glemme og det samme jeg skrev den gang gjelder fortsatt i dag, minus at det er en banker: "Har bare gjort seks starter siden september 2019. Men da viste hun at det er ingen hvilken som helst hest. GIkk den tunge veien på sensasjonshesten Zacon Gio og ble tredje i det femårsløpet. Har ellers vist fantastiske ting i banen. Det ser ut som en skikkelig traver dette her. Lynrask ut er hun også. Og i tillegg debuterer hun nå for Reden. Kan være veldig forbedret og da skal hun vinne dette løpet. Det er en slik hest som fint får 1.10 i dag og hun er altså mye bedre enn sitt grunnlag. Jeg syns det ligner noe ekstra dette her" Soleklart førstevalg i løpet.
A
7
Jack is Back*
Thorsten Tietz
Ble kjørt ekstremt passivt nå sist. Det passet oss bra da vi bankerspilte en annen i løpet. Kom i mål med alt spart. Dette er en topphest. Det kan vi se i arkivet. Skikkelig klassehest. Denne skal dere følge med på i dag. Kommer til å vinne mange løp i Sverige.
A
9
Gordon Brodde
Petter Lundberg
Er jeg veldig glad i. Denne har alt og mer til. Enorm kapasitet for klassen. Bakspor er ikke et veldig minus, men dere kan regne med at han flyr til slutt i dette løpet. Topphest også dette her.
A
10
Take This Society*
Erik Adielsson
Nok en topphest. Hamre holder dette for å være en skikkelig kanon i grunnlaget. Det er vi enige i. Vi husker alle superløpet fra dødens på Bjerke i november. Sporet er vanskelig, men han avslutter jo uhyggelig fort denne.
A
11
Adorni Grif*
Jorma Kontio
Faktisk så god at fra et bedre spor kunne jeg bankerspilt den. Ser voldsom ut, altså. Tåler alle opplegg også. Det er sporet og distansen som gjør det sjanseartet. Men la det ikke være tvil om at dette er en A-hest i løpet! Det er rett og slett fem topphester som møtes her. Posisjoner vil avgjøre.
A
8
Mojo Express
Magnus A Djuse
B
5
Global Agency
Mattias Djuse
B
3
Zack Bris
Oskar Kylin Blom
B
2
Bailamos
Kristian Lindberg
B
1
Mission Beach
Kaj Widell
C
4
Bone Hard Flash
Petter Karlsson
C
12
Gigantic Star
Ulf Ohlsson
C
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
13
Global Lover
Robert Bergh
Kan være klink her. Skoene ryker av til dagens start og var jo rett og slett en åpenbaring for Bergh i fjor. Gjør comeback nå og det er grunnen til at jeg ikke våger å gå rett ut på ham. Motstanden er passende.
A
14
Pontiac S.W.
Nicklas Westerholm
Den store formhesten i feltet. Gjør nå gedigne løp gang på gang. Men har vært uheldig og ikke vunnet ennå. Men som jeg skrev foran forrige start; den vinner snart altså. Og i dag er det rett og slett fantastisk odds i ham. 2 prosent! 50-oddser i V86 altså. Denne alene kan stå for gigautbetaling.
A
5
Timo Lane
Rikard N Skoglund
Sterk sak som elsker lange løp. Skoglund gjør det jo alltid bra med disse Bergh-hestene og denne skal da også regnes tidlig her.
B
8
Accolade
Oskar J Andersson
Det som kan bli brukt i mot ham er at han ikke har vunnet løp med prispenger over 30 000. Altså, han har ikke vunnet i V75, eller V86 tidligere. Bruker å slå til i lunsjløp. Men hesten er bra og ikke minst sterk. Løpet her er ikke verre enn at det kan gå.
B
3
Mellby Joker
Daniel Wäjersten
Årsdebuten unnagjort. Men møter eldre hester nå. Må virkelig være forbedret. Men siste med sjanse her.
B
9
Claude P.Hill
Mats E Djuse
C
4
Castle Racha
Per Linderoth
C
7
Turmalin Yankee
Veikko Haapakangas
C
1
Fashion Fine Wine
Olle Alsén
C
10
Dulce de Leche
Micael Melander
C
12
Jamaica Boko
Linus Lönn
C
11
Sweet Eddie
Henrik Svensson
C
2
Special Mystery*
Dwight Pieters
C
6
Sherlock
Ingvar Nyberg
C
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
5
Milliondollarrhyme
Ulf Ohlsson
Var solid i comebacket på svensk jord nå sist. Var heldig i seieren, men gjorde et fint inntrykk. Var også svært god på Vincennes i vinter. Her er løpet riktig for ham og det bør bli bånn gass hele veien. Jeg tror han leder dette svært lenge og det mest sannsynlige er at han leder rundt om. Så faovrittskapet er på sin plass her.
A
1
Brother Bill
Jorma Kontio
Tet eller lederrygg. Alt kommer an på hvor aggressiv Ohlsson er bak 5. Har vist at han duger bra mot disse og er en elitloppskandidat. Har visstnok utviklet seg veldig mye i løpet av vinteren og Nurmos har aldri følt han så bra som det han er nå. Åpenbar kandidat.
B
10
Stoletheshow
Björn Goop
Formhesten i feltet. Strålende nå sist og bra i stort sett alle løpene på slutten. Kommer han til fra dette sporet er han kanskje hesten å slå? Toppform!
B
6
Click Bait
Per Lennartsson
Leter etter toppformen, men i dag makses han på alle plan. Dette er et slikt type løp han kan vinne. Kan sprinte veldig fort som vi vet.
B
9
Missle Hill
Örjan Kihlström
Har voldsomme avslutninger å by på. Det har vi sett i mange år nå. Kan likevel få for langt frem.
B
2
Bill's Man
Erik Adielsson
Ok form. Perfekt spor.
B
4
Snowstorm Hanover
Magnus A Djuse
Virker veldig på gang. Så fin ut i målpasseringen nå sist. Obs.
B
8
Forfantone Am
Torbjörn Jansson
C
3
Eldorado B.
Kaj Widell
C
7
Chestnut Hill
Stefan Melander
C
Hovedbong:
1x5x1x7x5x5x4x1

Hovedbong stor:
1x5x1x7x5x5x4x2

Liten bong:
1x5x1x7x5x5x2x1

STOR BONG/ SYSTEMSPILL:
1x5x1x7x5x5x5x7