SOLVALLA, 28.05.2022

V75 forslag
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
3
Miracle Tile*
Erik Adielsson
Det har smelt i dette løpet tidligere. Mange ganger og det kan helt klart gjøre det igjen i dag. Men A-hestene er for meg klare som dagen er lang. Miracle Tile vant EM for hopper i fjor og skal være favoritt i dette løpet. Vant lett som min banker på `Lunden nå sist og skal jo være enda bedre på sprint. Perfekt spor og kusken har mange valgmuligheter her. I det hele tatt ser det ut som en dønn riktig oppgave for kanonhoppa til Malmin!
A
9
Sayonara
Carl Johan Jepson
Det ser ut til å bli tempo i dette løpet og da kommer fantastiske Sayonara til sin rett. Var mitt uttak nå sist - til sjokkodds - men Honey Mearas ble for tøff siste biten. Leverte likevel akkurat like bra som jeg forventet meg. Speeder forter enn noen andre i dette feltet og skal være svært tidlig her.
A
2
Kali Smart
Adrian Kolgjini
Åpner best midt bak bilen så det er langt fra sikkert at den tar teten her. Uansett er det snakk om en topphoppe som er som aller best over dagens distanse. Det er klart hun er en A-hest her.
A
1
Marion Fouty Bon
Jorma Kontio
Jeg tror ikke hun holder føringen her. Da blir det sjanseartet. God nok om det klaffer. Outsider.
B
8
Dear Friend
Johan Untersteiner
Trist spor, men er i toppform virker det som.
B
4
Heliade du Goutier*
Gabriele Gelormini
Blir spennende å se over en sprint. Har møtt gode årgangshester i Frankrike og gjort det bra. Litt vanskelig å sette henne inn i dette løpet, faktisk.
B
5
Club Nord Elit*
Tapio Perttunen
Gjorde det fantastisk sist hun deltok i dette løpet - for noen år siden. Må ikke glemmes helt.
B
7
Betting Pacer
Björn Goop
B
6
Devs Daffodil
Conrad Lugauer
B
10
Quarcia
Tomas Pettersson
B
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
6
Unfair
Claes Sjöström
Mer eller mindre jevngod med Honfleur Mearas utfra tidligere møter. Denne er derimot hakket vanskeligere å få først over streken. Men for meg er dette et helt opplagt spill og uttak. Kan blåse til tet og deretter få lederrygg, eller den kan testes i front. Folkens, dette kan være omgangens store funn!
A
9
Lady Beluga
Joakim Lövgren
Er normalt hesten å slå her. Galopperte seg bort tredjesist, ellers har den bare levert supert hver eneste gang. Sporet er også helt perfekt for hennes del.
A
3
Honfleur Mearas
Ulf Ohlsson
Var magisk i forrige start, men det er nå en liten stund siden og formen er jo dermed usikker. Men treneren mener at hesten har sett voldsomt bra ut i trening og vi får høre på ham, men ikke ta det for god fisk. Hadde vi visst at den leverte like bra som på Färjestad kunne vi satt den i topp her.
A
7
Jeans'n Passion
Åke Svanstedt
Levert toppløp på rekke og rad nå. En av de mest formsterke hestene her. Føles ut som et naturlig fjerdevalg i et svært så åpent løp bak disse fire.
B
8
Staro Onyourmarks
Oskar Kylin Blom
B
10
Nina Ginto
Stefan Persson
B
15
Digital Class
Björn Goop
B
14
Namanga Bo*
Rick Ebbinge
B
13
R.K.Queen
Paw Mahony
B
11
Impala Am
Daniel Wäjersten
B
4
Succession
Örjan Kihlström
B
1
Queen Ligus
Markus Niklasson
B
12
Anna Montana
Erik Adielsson
B
5
Isla Nga Hari
Peter Eriksson
B
2
Cute and Charming
Magnus A Djuse
B
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
8
Zeudi Amg*
Alessandro Gocciadoro
Det er sporet som gjør at jeg ikke anbefaler dere bankerspill her. Goccia forteller at dette er "sesongens hest" for ham. Det forteller hvor høyt han holder henne. Har vist formidabel utvikling og vant oppskriftsmessig på `Lunden nå sist. Pang til tet og siden helt ukjørt i mål. Er god nok til å gå en 1.10-tid over distansen og ingen bør bli overrasket om den "bare vinner løpet". Selv fra spor 8 er det en god sjanse, altså.
A
9
Orkan von Haithabu*
Michael Nimczyk
Har fått perfekt spor med rygg på 2 og dermed er den sikret et fint utvendig par her. Trolig må da 2 trekke opp 9 og det kan dermed bli helt optimalt for denne sterke speedkula! Tidlig her.
A
3
Readly Lavec
Oskar J Andersson
Er i toppform nå og perfekt spor her. Kan gjøre store ting og var blant de bedre i årgangen sin. OBS
A
2
Epimetheus
Björn Goop
Kommer igjen til å levere et toppløp. Er en veldig god hest og er i miksen her.
A
4
Bugatti Miles
Örjan Kihlström
Denne hesten har jeg aldri likt og da er det veldig vanskelig å plutselig snu rundt på det selv om den har topp trener, kusk og spor her.
B
11
Borups Tornado
Ulf Ohlsson
Synd med sporet. Ellevill form og utvikling her i gården.
B
1
Hulken Sisu
Erik Adielsson
B
7
Hipster Am
Åke Svanstedt
B
6
Jackson Avery*
Erlend Rennesvik
B
5
FromHeaven Idzarda
Carl Johan Jepson
B
10
Ture L.A.
Johan Untersteiner
B
12
Kimi di Quattro
Claes Sjöström
B
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
9
Luuk Schermer*
Micha Brouwer
Dere som fulgte tipsene til Charlottenlund fikk da servert enorm info på denne. Folkens, dette kan være en av de beste hestene vi får se denne helga. Da tar jeg med hovedløpet og Harpers Hanover i betraktning. Da forstår dere hvilket nivå jeg mener denne er på. Dette er noe aldeles ekstra. Det kan være snakk om Europas beste hest "in the making". Forrige gang jeg så en så bra fireåring på dette stadiet var Face Time Bourbon. Allerede nå er han mange lengder bedre enn de hestene som kommer ut i sølvdivisjonen senere i dag. Han vant på 1.11,4 fullstendig ukjørt nå sist. Dere forstår på meg at jeg mener dette er helgas sikreste vinner. ALL IN!
A
8
Noxx Vrijthout*
Robin Bakker
Hengte meget bra med til andre bak Luuk nå sist på ´Lunden. Kommer igjen til å levere et superløp og kriger om plassen bak. Unntakshest dette også, men liksom ikke i nærheten av kaliberet til Luuk
B
6
Kentucky River
Per Nordström
Fantastisk travhest på alle måter. En av de bedre fireåringene i årgangen. Har mye å hente og makses i dag for første gang. Kan nok gå en lav 1.12-tid alle dager i uka. Problemet hans heter Luuk Schermer.
B
5
L.A.Boko
Daniel Wäjersten
C
11
Bara Mahara
Rikard N Skoglund
C
3
Brasco Brodde
Erik Adielsson
C
4
Katalonia
Ulf Ohlsson
C
2
Kagan
Robert Bergh
C
1
Special Topmodel
Dwight Pieters
D
7
Grappa Boy
Christoffer Eriksson
D
10
Bunch of Budgies
Björn Goop
D
12
Notorious Zon
Martin Malmqvist
D
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
8
Charliebrown Effe*
Rick Ebbinge
Forrige gang denne tapte var på Vincennes mot JM Bazires nye stjerne, CRESUS DI POGGIO. Etter det løpet har Cresus gått fra klarhet til klarhet og har nå 1,3 millioner på bok. At Charliebrown ikke slo den bør ikke bekymre noen spillere. Har startet to ganger på svensk mark og vært fullstendig overlegen begge gangene. Det er jo en unntakshest på alle mulige måter og hesten har kun en svakhet og det er starthurtighet. Men han kan avslutte fortere enn noen andre og nå sist avsluttet han 1.10,6 siste 400 og det i tredjespor. Helt ukjørt! Hadde vært en het kandidat om han hadde startet i Harpers Hanover, men man velger å gå ut her. Og her har han åpenbart overkapasitet. Det som kan skje er at det blir for langt frem til tethestene, men om han går siste 700 i 1.10-tempo så skal det en voldsom hest til for å slå ham. Jeg mener det skal være en vinner dette her.
A
3
Under Armour
Joakim Lövgren
Er faktisk ikke veldig mye svakere enn 8. Dette er også en hest med voldsom overkapasitet for klassen. Gjør stort sett ikke noe annet enn å vinne løp. Da han ble andre tredjesist var det startgalopp involvert. Likevel var han likt i mål med noen av de han her møter på. Det er åpenbart for alle at han er motbudet.
B
6
King of Greenwood*
Stefan Persson
B
2
Habrik Am
Örjan Kihlström
B
9
Velten Red Red Red*
Michael Nimczyk
B
4
Fabulous Pellini
Daniel Wäjersten
B
1
Castor the Star
Jörgen Westholm
B
11
Hefner Am
Ulf Ohlsson
C
7
Rossi Garline
Erik Adielsson
C
10
Icon Mearas
Magnus A Djuse
C
5
Hazyshadeofwinter
Åke Svanstedt
C
12
Stenson
Thomas Uhrberg
C
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
6
Four Guys Dream
Stefan Persson
Satt noe fast i Copenhagen Cup. Var enorm i løpet før det. Her er det tilbake i sølvdivisjonen kontra den øverste eliten nå sist. Da forstår vi alle sammen at den skal normalt sett ha en bra sjanse her. Helt logisk og naturlig uttak i så måte. Sporet er vrient og det er mulig det er derfor vi får kjøpe ham til 12-13-prosent i spillet. Nydelig.
A
5
Oscar L.A.
Joakim Lövgren
Viste oss nå sist at hesten er helt enorm. HELT ENORM. "Alle" trodde på tet og slutt. I stedet trøblet han litt i starten og havnet i et utvendig par langt bak. Var likevel så god at han rundet alt og alle og vant med krefter igjen. WOW! En lignende innsats rekker jo meget langt her.
A
3
Phoenix Photo
Örjan Kihlström
Blir favoritt og kan gjøre store ting, ja. Men jeg er helt klar på at de to over skal rankes foran og at de to over har betydelig bedre seierssjanse i løpet. Tredjevalg på denne føles riktig. Husk at han har gått i kjelleren i flere løp på rad nå. Det er bare et spørsmål om tid før det kommer en reaksjon motsatt vei.
A
1
Global Bookmaker
Magnus A Djuse
Egentlig så ønsket jeg å sette denne i topp her. Men det ville vært for tøft. Dere skal likevel vite at dette er mitt store drag i løpet. Har sett rett og slett magisk ut i de siste startene. Og har møtt på de fleste her og sett ut til å være like god. Det har handlet om posisjoner underveis. Her kan han klare lederrygg og med åpning til slutt kommer han til å speede ned mange - kanskje alle sammen? Jeg kan bare si at jeg blir svært lite overrasket om denne vinner løpet!
A
4
Sweetman
Erik Adielsson
Har vist at han har noe å gjøre i slike løp. Absolutt fint spor, god hest og ok kusk. Outsider.
B
11
Eddy West
Claes Sjöström
Vi vet hva han kan - nemlig speede fort. Må få opptrekkshjelp på siste runden. Får han det kan dette gå selv herfra.
B
2
Xanthis Coktail
Hanna Forslin
Joker i leken!
B
10
Galantis
Tyler Mifsud
Det store, store sjokket. Men fakta er at han er i sitt livs form. Folkens, det skiller lite på hestene i dette løpet. Mye mindre enn hva spillerne tror.
B
7
The Bald Eagle
Per Lennartsson
C
8
Gardner Shaw
Åke Svanstedt
C
9
Leave Your Sox On
Mika Forss
C
12
Van Gogh Z.S.
Robert Bergh
C
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
15
Diable de Vauvert*
Gabriele Gelormini
Ho ho - for en travmaskin! Spurtet forrykende til femteplass i årets PDA. Altså, lå nesten sist og spurtet fortest av samtlige hester. Det er ville ting, folkens. Gikk så ut og vant PD Paris etter å ha slått Etonnant på målfoto. Voldsom spurt da også. Nå sist var han så rå at han hentet 25 meters tillegg på flymaskiner som Gu d´heripre, Chica de Joudes, Rebella Matters og Elie de Beafour! Altså, WOW! Det eneste vi kan ta han på her er at han tester nordiske travbaner for første gang. Og at han ikke er vant med å konkurrere på 1000-metersbaner. Så, ja - det er ikke mye som tyder på at han skal tape dette her. Toppsjanse!
A
6
Piemonte
Joakim Lövgren
På strek fins det derimot en spennende hest i Piemonte. Den er helt uprøvd i denne klassen, men hesten har sett helt magisk ut og trolig dreier det seg om en flymaskin/ kanon/ blåser (det ordet du vil). Har vært helt ukjørt som suveren vinner i alle sine langløp i Sverige. Og han her mye å gå på. Kan løpe betraktelig fortere enn hva han har gjort i seiersløpa. At han her er klar for å gå en 1.12-tid over distansen bør ingen være i tvil om. Dermed kan det være slik at han klarer å holde unna for Diable. Men han må nok ha tet, og Diable må få for langt frem når oppløpet kommer til syne.
A
12
Moni Viking*
Björn Goop
Har tapt for Diable flere ganger. Og virker heller ikke ut til å være i toppform. Har også vært syk i forkant. Det ting jeg ikke liker å høre og derfor er han heller ingen A-hest. Men på sin enorme kapasitet er han selvskreven på tre hester her. Disse tre er bedre enn resten og noe spesielt må virkelig skje for at det skal komme noe utenom disse.
B
3
Versace Face
Örjan Kihlström
Leverte sitt beste løp noen gang i Finland nå sist. Da var det virkelig stil over innsatsen og det var endel spart. Men at han skal rekordforbedre seg med to sekund på distansen er kanskje i overkant å forvente. Men kusken og treneren er jo enorme. Sjokk.
B
2
Prosecco
Adrian Kolgjini
B
1
Parker
Per Lennartsson
B
4
Iron Jet*
Erik Adielsson
B
7
Santos de Castella
Jörgen Westholm
C
14
Selected News
Magnus A Djuse
C
13
Spickleback Face
Daniel Wäjersten
C
9
Digital Dominance
Mats E Djuse
C
10
Bransbys Juke Box
Hans Crebas
C
8
Amalencius B.B.
Santtu Raitala
C
5
Fenix Brick
Claes Sjöström
C
11
Iceland Falls
Carl Johan Jepson
C
STORT FORSLAG/ SYSTEMSPILLRAMME:
10x13x6x1x1x8x3

Hovedbong:
4x10x6x1x1x8x2

Hovedbong liten:
4x10x6x1x1x8x1

Liten bong:
4x4x6x1x1x4x1

DAGENS DOBBEL med Kleppes vekting:
I DD1 vekter jeg det slik når vi går utfra at vi har 1 500 kroner å spille for (dere som vil spiller mer eller mindre bruker bare samme innsatsformel)
Jeg kommer til å sjanse bort begge favorittene her - så de får null i innsats. Dermed blir det slik:
1-15: 230 kr
6-15: 360 kr
4,2,10-15: 80x3 kr
11-15: 120 kr
7,8,12-15: 15x3 kr
9-15: 5 kr
-------------
1,2,4,6,10 - 6: 100 kr x5
---------------------------
Mine spill i hvert løp: (total innsats inkl DD: 7195)
Trippel Løp 1
Solvalla 28.05 kl. 12:45
Plass Markeringer Antall
1. plass 1, 4, 5 3
2. plass 1, 4, 5 3
3. plass 1, 4, 5 3
6 rekker à kr 50,00
------------
Tvilling
Tvilling Løp 2
Solvalla 28.05 kl. 13:15
Markeringer Antall
Hester 2 Racing Mange 1
Utgang 6 Bepi Bi* (IT) 1
1 rekker à kr 500,00
---------
Trippel
Trippel Løp 3
Solvalla 28.05 kl. 13:45
Plass Markeringer Antall
1. plass 3 Usain Töll* 1
2. plass 7 Vitruvio* (IT) 1
3. plass 4, 6 2
2 rekker à kr 150,00
----------
Vinner
Vinner Løp 4
Solvalla 28.05 kl. 14:15
Markeringer Antall
1 Hannibal Face (FR) 1
1 rekker à kr 500,00
Totalt kr 500,00
----------------
Trippel
Trippel Løp 5
Solvalla 28.05 kl. 15:00
Plass Markeringer Antall
1. plass 3, 9
2. plass 3, 9
3. plass 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
16 rekker à kr 20,00
Totalt kr 320,00
-----------
Vinner
Vinner Løp 6
Solvalla 28.05 kl. 15:25
Markeringer Antall
9 Lady Beluga 1
1 rekker à kr 500,00
Totalt kr 500,00
-----------
Vinner
Vinner Løp 8
Solvalla 28.05 kl. 16:25
Markeringer Antall
8 Zeudi Amg* (IT) 1
1 rekker à kr 1 000,00
Totalt kr 1 000,00
-------
Trippel
Trippel Løp 9
Solvalla 28.05 kl. 16:50
Plass Markeringer Antall
1. plass 9 Luuk Schermer* (NL) 1
2. plass 8 Noxx Vrijthout* (BE) 1
3. plass 1, 2, 3, 4, 5, 6, 11 7
7 rekker à kr 75,00
Totalt kr 525,00

Trippel
Trippel Løp 9
Solvalla 28.05 kl. 16:50
Plass Markeringer Antall
1. plass 9 Luuk Schermer* (NL) 1
2. plass 2, 3, 4, 5, 6, 11 6
3. plass 8 Noxx Vrijthout* (BE) 1
6 rekker à kr 100,00
Totalt kr 600,00
----------------
Trippel
Trippel Løp 10
Solvalla 28.05 kl. 17:15
Plass Markeringer Antall
1. plass 8 Charliebrown Effe* (IT) 1
2. plass 3, 6 2
3. plass 3, 6 2
2 rekker à kr 200,00
--------
LØP 11 og 12
SE DD-forslag.
-----
Vinner
Vinner Løp 13
Solvalla 28.05 kl. 18:40
Markeringer Antall
5 Take This Society* (US) 1
1 rekker à kr 750,00
Totalt kr 750,00

V4 forslag
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
1
Zaccaria Bar*
Alessandro Gocciadoro
Er nok den beste her. Men det må løse seg fra dette sporet. Det gjør det helt sikkert. Strålende på Vincennes nylig. Hesten å slå.
A
5
Seismic Wave
Björn Goop
B
3
Officer Stephen*
Dion Tesselaar
B
7
Disco Volante
Örjan Kihlström
B
4
Milliondollarrhyme
Ulf Ohlsson
B
2
Lucifer Lane
Johan A Nilsson
B
6
Greta Sisu
Mika Forss
C
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
2
Racing Mange
Joakim Lövgren
Mye avhenger av hva Linblom finner på her. Men normalt sett er det tet som gjelder og dermed er han også favoritt til å vinne løpet. God sjanse.
A
6
Bepi Bi*
Alessandro Gocciadoro
Kommer nok til å være forbedret med løpene i kroppen. Var helt enorm denne helga i fjor. Syns han er utfordreren til Racing Mange. Disse to skal være litt bedre enn resten. DETTE er også min vinner av Sweden Cup.
A
5
Diamanten
Björn Goop
B
1
Chapuy
Åke Lindblom
B
3
Bill's Man
Erik Adielsson
B
4
Dwayne Zet
Magnus A Djuse
C
7
Jason's Camden*
Olli Koivunen
C
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
7
Vitruvio*
Alessandro Gocciadoro
Beste hesten. Som alle vet. Virket fin i sin siste start i Frankrike og var helt ok i CC. Sprint er spennende og den skal regnes som en av to ekstra hete her.
A
3
Usain Töll*
Christoffer Eriksson
Lynrask ut og tar teten. Deretter kommer alt an på hva som skjer. Trolig skjer det ikke så mye da ingen her ønsker å gå i dødens. Derfor er det forståelig at den blir favoritt. Bra i CC nå sist og strålende i Frankrike i lang tid.
A
4
Floris Baldwin*
Erik Adielsson
B
6
From the Mine
Mats E Djuse
B
1
Global Withdrawl*
Santtu Raitala
C
2
Beartime
Carl Johan Jepson
C
5
Upper Face
Adrian Kolgjini
C
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
1
Hannibal Face
Adrian Kolgjini
Funker han i dag? Funker han ikke? Jaja, forrige gang han var på Solvalla, da også fra spor 1, tok han lett tet og løp på 1.11-tid full vei. Det samme kan fint skje igjen og da er han helt overlegen disse hestene her. Bak er det mange om beinet.
A
6
Federer
Tyler Mifsud
B
12
Hidalgo Heldia
Conrad Lugauer
B
3
Behind Bars
Johan Untersteiner
B
8
Dartboard
Åke Svanstedt
B
4
Capital Gain C.C.
Oskar Kylin Blom
B
9
Twigs Got U.
Rikard N Skoglund
B
5
Rare Magic
Magnus A Djuse
B
10
Stella Nova Race
Ulf Ohlsson
B
7
Brunello Hall
Emilia Leo
B
2
Ateeco Degli Dei
Mika Forss
B
11
Black White Z.S.
Jonas Gylling
B
6x5x4x1

SAMLEBONG FOR DERE VIL HA DEN FLERE GANGER:
2x2x2x1 x 100 (eller valgfri rekkepris)