Bjerke Travbane, 03.05.2022

V5 forslag
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
12
Ottens Idol
Vidar Hop
Ok - nå er det alvor for dennes del. Opp i vogna med Hop og hesten har vist ville ting mellom galoppene. Det kan være så enkelt som at denne bare vinner løpet. Oppgaven ser veldig fint ut må jeg innrømme og sjansen er god selv herfra.
A
11
Diva Classic
Kristian Malmin
På gang nå og har fått løpet i kroppen. Var bra direkte, men vi vet at hun går meget frem med en slik blåser. Er jo en hoppe som deltok i flere tøffe årgangsløp i fjor og er herdet på en helt annen måte enn de fleste av konkurrentene. Regn med at hun kommer med en susende avslutning i dag.
A
9
Igor Vredebest
Magnus Teien Gundersen
Sterk type som er forferdelig uggen. Men feilfritt er han tøff nok til å gjøre det fra utvendig leder. Altså, jeg liker denne godt.
A
5
Father
Frode Hamre
Finfin avslutning nå sist. Virket bedre enn tidligere. Det sagt, dette er ingen kanon, men en helt vanlig hverdagshest. Om han blir favoritt ville jeg vært meget skeptisk om jeg var dere.
B
1
The One
Hans Chr. Holm
Denne har jeg gått lei. Kun for de spesielt interesserte, egentlig. Men jeg vet og dere vet at den har høy kapasitet. Kanskje slår den til i dag?
B
3
Mie Frecel
Erlend Rennesvik
Tøffere motstand enn tidligere. Men er også i utvikling og har nylig slått en såpass ok hest som Immun E. Følelsen er at det er en god hest, men er egentlig ikke herdet mot hester som Diva Classic. Fint spor kan veie opp.
B
7
Desdemona
Gunnar Austevoll
BOM FAST nå sist. Toppinntrykk på en hest i toppform.
B
6
M.H. Getonmylevel
Kristine Kvasnes
Det har blitt mye feil for denne. Men vi tror jo fortsatt at det dreier seg om en god traver. Outsider i dag.
B
4
Quite Perfect
Eirik Høitomt
Viser fart og innstilling. Tar nye steg hver start. Bør med.
B
2
Lost In France
Dag-Sveinung Dalen
C
8
Thai Chelsea
Per Oleg Midtfjeld
C
10
Princess Street
Åsbjørn Tengsareid
C
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
11
Lucky Strongbow
Eirik Høitomt
Endelig var han tilbake nå sist. Avsluttet gedigent mot bedre hester enn dette og kommer han bare til her så er det en fair sjanse for at han bomber dem ned. Slik er det bare. Vi håper helsa holder - og det ser da slik ut - for da får vi mange kanonprestasjoner av denne den nærmeste tiden. OBS
A
2
N.Y. Make Some Noise
Per Oleg Midtfjeld
Vant jo et superbillig løp i lunsjen på Bjerke nå sist. Men det var faktisk et voldsomt inntrykk på hesten og jeg har aldri sett den slik før. Så ut som en udetonert bombe i banen. I dag er løpet noe lenger og man tester altså derbydistansen. Slik det så ut sist skal den ikke ha problem med det. Møter nå mye bedre hester enn i det løpet og derfor må vi være litt forsiktige. Samtidig er denne bedre enn sitt lave grunnlag. Blir spilt altfor meget, men tilhører likevel en av mine A-hester her.
A
9
Thunderball S.F.
Frode Hamre
Hamre tester også derbydistansen med denne. Er jo et talent, men ikke noen stjerne. Utvikler seg jevnt og sikkert og blir spennende å se her. Løpet føles veldig riktig ut for hans del. Kan gjøre jobben selv også.
A
5
Eurubya
Magnus Teien Gundersen
Løp i kroppen!! Det vil gjøre denne hesten underverker. Er så bra at hun skal regnes på tidlig gardering her. Sterkt, speedig og tøff. OBS OBS
B
1
Baker
Lars Anvar Kolle
Kan faktisk lede løpet hele veien. Jeg blir litt overrasket om han klarer det, men det er langt fra utenkelig at det blir slik. Er i flott form.
B
4
Icarus B.R.
Kristian Malmin
Jokeren i løpet. Var ute i derbykval som fireåring. Viste da noen lovende takter. Men siden har det bare blitt plunder. Jeg er spent på hesten og ranker den høyt på iboende kapasitet og skoløs balanse på denne Love You-hesten.
B
3
Magic Ken
Morten A. Pedersen
Alt ble feil nå sist. Bedre spor i dag og generelt et bedre løp for ham.
B
6
I.D. Duke of Lords
Vidar Hop
Jeg liker jo generelt ikke når hestene går fra Hamre til Pedersen. Ei heller denne. Har likevel litt å fare med. Kun liten outsider. Var ikke imponerende i debuten for nevnte Pedersen nå sist.
B
7
Kong Amok
Dag-Sveinung Dalen
C
8
Varenne Hangover
Lars Raaum
C
10
Ivory B.R.
Geir Vegard Gundersen
C
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
5
M.S. Star Trotter
Eirik Høitomt
Dette er min hovedbanker i omgangen. Har sett magisk ut etter at han kom til Frode Hamre og i praksis har han kun gjort toppløp vil jeg si. Har vært 1 eller 2 i alle løpene for Hamre utenom nå sist. Da virket det ut som kusken hadde gitt opp løpet før det startet. I mål så han helt ukjørt ut mellom hester. Et slikt løp gjør han bare bra foran denne starten. At det er 2100 spiller liten rolle tror jeg. Møter selvsagt noen som er bra, men slik han ser ut for tiden tror jeg han kan gjøre det store fra dødens her om han må.
A
6
Maquavit E.
Gunnar Austevoll
Slo MS Star Trotter på Sørlandet nå sist. Men det må ikke brukes i mot 5 her. For den ble jo ikke kjørt en meter. Uansett på sin voldsomme form er han et motbud her.
B
2
Chocolate Box
Erlend Rennesvik
Blir bedre og bedre for hver start. Har muligheten med maksklaff her. Ikke mye svakere enn MS.
B
3
Marengo
Anders Lundstrøm Wolden
Tror jeg er den beste. Men årsdebut og trenerkjørt. To heftige minuser.
B
8
Fidanza
Åsbjørn Tengsareid
Toppform. Men jeg tror bare ikke hun er tøff nok mot disse hingstene.
C
4
Estirado
Magnus Teien Gundersen
C
1
C.C. Eastside
Olav Mikkelborg
C
7
Superb Story
Per Oleg Midtfjeld
C
9
Weinberry
Hans Chr. Holm
C
10
Calmass
Vemund Madsen Drolsum
C
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
2
Garth Vader
Hans Jørgen Eggen
Løp i kroppen vil ha gjort ham meget bra. Var ikke spesielt imponerende da, men vi vet jo at han blir ekstremt mye bedre med det løpet i beina. Var blant de beste i årgangen i fjor og vi forventer oss mye av han i år også.
A
3
Alpha Scarlet R.R.
Kristian Malmin
Best i dette feltet, men trenger gjerne ett løp før vinnerformen er der? Uansett et fint andrevalg og soleklar A-hest. Har slått bedre hester enn dette. Lett.
A
4
Miss Pepper
Hans Chr. Holm
Årsdebut. Men hestene til magiske Rune Flaskerud trenger ikke løp i kroppen. Det gjør de aldri. Så vi kan regne med en topprestasjon direkte. Seilte på slutten av fjoråret opp som den beste hoppa i årgangen.
A
1
Super Winner
Åsbjørn Tengsareid
Lynhurtig ut og kan muligens forsvare teten mot ultrakvikke 3. Men både fra tet eller lederrygg er den aktuell her. Var endelig positiv igjen nå sist etter en periode med middels innsatser. Er nok slik at han er best med ryggløp uansett altså.
B
5
Sofies Case
Frode Hamre
Er klart svakere enn Miss Pepper tror jeg. Var fin nå sist og gangen før. På gang igjen.
B
8
Brage Hindø
Magnus Teien Gundersen
B
7
Legend Act
Vidar Hop
B
10
Amazing Street
Morten A. Pedersen
C
6
C Nu Gilbak
Per Oleg Midtfjeld
C
9
Secret Snap
Erlend Rennesvik
C
#TROTTINGRANKEN Kommentar Vinnersjanse
1
Rapid Legs
Gunnar Austevoll
A
4
Panzo
Åsbjørn Tengsareid
B
3
Charming Classic
Kristian Malmin
B
2
White Night
Hans Chr. Holm
C
6
Proud Of My Heritage
Renate Aarlie
C
5
M.H. Hot Cash
Amanda Robertsen
C
SYSTEMSPILLRAMME:
9x8x1x7x3

Hovedforslag:
3x8x1x7x3