Hopp til innhold

V4-suksess på Momarken

Vi satte opp fem V4-lag til Momarken på lørdag. 2 av dem suste rett inn og i overkant av 300 000 ble fordelt på 8 andeler.

Alle våre fem bonger kostet 2000 kr per bong og andelsprisene var litt i overkant av 500 kroner. Av våre 20 andeler i V4 ble det altså storgevinst for 8 av andelene. 

- Når vi setter opp fem bonger kan ikke alle se like ut, det er også derfor at ikke alle fem bongene gikk inn. Men jeg regner med at dem som kjøpte andeler og vant var storfornøyde. Samtidig har jeg stor forståelse for dem som er skuffet over at deres spill ikke suste inn, sier Kleppe. 

- Hadde vi hatt flere kunder som kjøpte andeler via våre nettsider, så hadde vi også satt opp færre lag, da vi kunne hatt samme inntjening på to lag som på fem, sier han. 

Lørdagens V75 ble et antiklimaks av dimensjoner. Vår eneste banker i omgangen leverte likevel dagens beste innsats og var like overlegen som vi meldte i analysene. Hesten det er snakk om var Floris Bladwin. 

- Selv om alle våre drag gjør gode innsatser, sitter vi igjen med en litt dårlig følelse etter omgangen. Spesielt etter at Goop vant i andre avdeling med 4.valget Dizzy Broad. Denne ranket vi kraftig ned og vi syns den ikke hadde vist noe som skulle tilsi at den skulle være så god som på lørdag. Det var rett og slett en oppsiktsvekkende prestasjon, sier Kleppe. 

Sist oppdatert: 18.03.2018 - 17:48