Hopp til innhold

TROTTINGS TOPPUTTAK

Denne siden oppdateres hele tiden med våre beste uttak. Vi startet denne siden 27.4.2019. Les mer for siste nytt.


18.5.2019: 

10.valget og supersjokket Njølstad Jela hadde vi full kontroll på. 

9 Njølstad Jela. Er betydelig mer interessant. Har egentlig fryktelig form i kroppen, men har ikke fått betalt. Kan seieren endelig komme her? Vi hadde henne som et voldsomt drag tredje sist på Bjerke. Da med Høitomt i sulkyen. Hoppet i fin fart fremover ned siste langside da. Tapte en god del, men kom fryktelig tilbake. Hadde blitt skummel feilfritt. Galopperte også nest sist mot Professor Ø.K. Mens hun avsluttet som en vind langt ute i banen sist på Forus. Vanskelig å få inn, men er en skikkelig fidus i dette løpet! OBS!

A: 12-7 B: 1-13-9-6-11-2 B/C: 14-10-4-8-15-3 C: 5

-----------------------------------

BJERKE, 30.4.2019

BANKERSPILL PÅ andrevalget 4 Gonzales BR

V75-4

Vi tror følgende hester sitter i “Vinnende posisjoner” etter 500 kjørte meter:

Leder: 4 Gonzales BR

Lederrygg: 1 Memphis Tennessee EP

Dødens: 5 Miss Tanic

Andre utvendig: 2 Chio Gilbak

4 er ultrakvikk ut ved ladding og planen er tet og slutt her. Det kommer til å bli litt kjøring første biten, men siden kommer det trolig til å gå rolig for seg før 2 legges i angrep og pusher opp tempoet siste 5-600 meter.

4 Gonzales BR. Har vært i trening hos Malmin/ Bullern i 4 måneder og vært startklar lenge, men har manglet løp. Hesten er tøft jobbet foran denne starten og kommer med ambisjoner om å lede løpet hele veien. Vi må ta for gitt at hesten er mye forbedret hos ny trener og får dessuten en bedre kusk opp. Malmin fortalte oss at denne hesten har man store forventninger til i tiden fremover. Planen er ganske enkel; tet og slutt, melder han. Vi er ikke i det minste tvil om at hesten er feltets klart beste og vi må ikke glemme at han tidvis har vært ute mot de beste i sin årgang. Som Vainqueur RP og Ghazi BR. Hester som nå har flere millioner på bok og er elitehester. Denne er ikke like god, men vi må ta med i beregningen at han ikke har stått hos en topptrener, og at fire måneder i Ådalen har forbedret han kraftig. Med det i tankene så skal dette være en vinner. Har også slått en hest som Hearhammer med 60 meter i samløp. Så, her må vi forstå hestens kapasitet. Er også lynrask ut og det er omtrent tetgaranti her. Vi kan ikke annet enn å forstå at dette er en toppsjanse til å vinne løpet og verdien er mildt sagt enorm da 2 blir gigafavoritt. Det er bare å ta i mot gavene her.

MOTBUD:

2 Chio Gilbak. Er en virkelig finfin hest dette her, men vi tror han møter en for god hest i Gonzales og er således feiltaksert av spillerne som har gjort ham til en 70-prosenter i dag. Vi brukte ikke mange minuttene på å forstå at det er spinnvilt og fullstendig galt. Men det er dette som gjør travspill så høyinteressant og vi hadde også valgt å spille 4 om han var favoritt. Så vi spiller ikke bare på prosentene. Det sagt, skal dere dekke opp så kommer denne på som forsikring. Vi tror lite og ingenting på resten av feltet.

A: 4 B: 2 C: 7-6-5-12-3-1-11-8

--------------------------------------------

V75 Hovedbong

Avd

Markeringer

Antall markeringer

1

1, 3, 6, 8, 9

5

2

2, 4, 5, 6, 7

5

3

3, 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13, 14

9

4

4 Gonzales B.R.

1

5

4, 7, 8, 11, 12, 13, 15

7

6

6 Hickothepooh

1

7

2, 11

2


Som dere ser så suste hovedbongen vår rett inn og betalte ut 7 000 kroner. 

------------------------------------------------------------------

UTTAK PÅ 1-prosenteren og 32-oddseren 6 Remarkable Feet i svensk V75: 

V75-4

Vi tror følgende hester sitter i “Vinnende posisjoner” etter 500 kjørte meter:

Leder: 5 Viking Brodde

Lederrygg: 6 Remarkable Feet

Dødens: 4 Copertino V.W

Andre utvendig: 3 Nanny Mcphee

Spennende løp i den laveste klassen og 3140m voltestart. Hvem takler distansen best? Vi er mest inne på at springsporene vil få den beste starten her. Av de igjen mener vi at 6 Remarkable Feet skal ha størst sjanse til teten først. Han tror vi slipper til 5 Viking Brodde om Kontio kommer tidlig. 4 Corpentino V.W lever på styrken, men er ikke så rask i vei. Vil mest sannsynlig komme frem i dødens etter en stund om han har gått feilfritt. 3 Nanny Mcphee er i fin form, og har et greit spor fra start.

6 Remarkable Feet. Vi må bare prøve oss med denne først på ranken i dette løpet OM han skulle få lederryggen slik vi er mest inne på. Var altså ute mot den meget gode Melander-hesten Evaluate sist. Angrep da i tredjesporet 700m igjen. Galopperte riktignok til slutt som slagen, men det er jo ingen Evaluate med i dette løpet. Fra ryggleder og på OS tror vi hesten kan sjokke i dette løpet. Han er pr nå streket på latterlige 2%, og det er dagens aller beste spill slik vi ser det! Nest sist var han helt overlegen fra tet, og det er de to løpene hesten har fått i år. Fryktelig spennede om kusk og trener Westholm får til styringen her. Vi tror denne hesten har utviklet seg mye i vinter, og folket er ikke med på notene. Her gjelder det å ta betalt før alle andre oppdager denne. Distansen viste han at han taklet i sin nest siste start, og vi gleder oss fryktelig til dette løpet! OBS!

Sist oppdatert: 20.05.2019 - 10:12