Hopp til innhold

Trotting trekker seg fra eksperten

Trotting har den siste måneden spilt inn 10 millioner kroner til Rikstotos kunder gjennom Eksperten-konseptet. Etter gevinsten i går kveld valgte vi å trekke oss utav Eksperten-konseptet med umiddelbar virkning. Les mer her.

Trotting.no ble lansert høsten 2016 som en ren tipstjeneste. Etter et halvt år med stor suksess valgte vi å takke ja til å bli en del av Rikstotos konsept Eksperten. Det ble en umiddelbar suksess for våre kunder, mens tipstjenesten fikk lide og salget gikk ned. 


Vi har etterhvert kommet frem til at vi ikke ønsket å være en del av Eksperten da konseptet setter hele bedriften i faresonen. På det meste har vi fått regning på usolgte andeler på 120 000 på en måned. Inntekten vår på Eksperten har vært rundt 40 000 kroner i måneden. Med andre ord så har vi endt opp med å jobbe gratis stort sett hele tiden. Eller, vi har faktisk måttet betale for å være Eksperten da regningene på usolgte har oversteget inntekten.  

4 prosent av omsetningen er ekstremt lite når man sitter med all risiko selv. For å få 40 000 i provisjon må man selge spill for 1 million. Provisjonen er heller ikke rene penger som havner på lønnskontoen - noe som alle som driver et AS forstår. Og for å selge for 1 million i måneden må man ta risiko og sette opp mange spill, og da øker selvsagt risikoen for usolgte andeler. Konseptet er mildt sagt genialt for Rikstoto som har null risiko, mens vi som var med i Eksperten var mindre smarte som gikk med på slike betingelser.

I romjula spilte vi inn 4,8 millioner på 3 system fordelt på totalt 12 andeler. Likevel endte det opp med at vi på slutten av måneden fikk en stor regning fra Rikstoto på usolgte andeler og vi satt igjen med tilnærmet null i inntekt. I går gjorde vi fire lykkelige kunder av Rikstoto til millionærer. Hver andel kostet 1000 kroner og betalte tilbake litt over 1 million til hver. Vi er United-fans - og hva er vel bedre enn å gi seg på topp slik som Cantona gjorde. Straks etter gevinsten var i boks ga vi beskjed til vår kontakt i Rikstoto at vi trekker oss fra konseptet med umiddelbar virkning. 

Vi jobber og har jobbet med et nytt konsept som vi kommer til å lansere på et senere tidspunkt. Vi skal også ha større fokus på egne spill og på tips/ analyser som blir eksklusive nå når vi ikke spiller ideene våre via Eksperten. Vi gleder oss til fortsettelsen. 

Vi gir oss med Eksperten på topp, som nevnt i innledningen. Tilbakebetalingsprosenten vår har vært skyhøy og vi har vunnet mye penger for kundene som igjen kunne reinvestere dem i travspill, som igjen er bra for sporten. Det har vært en glede å bidra til fellesskapet. 

I 2018 spilte vi inn 12 millioner kroner til kundene via Eksperten. Det samme tallet i fjor. Og i januar i år har vi spilt inn rundt fem millioner. Tar vi med tiden fra mai 2017 og frem til i dag så har vi altså spilt inn rundt 33 millioner kroner til Rikstotos kunder. Innsatsen har vært på ca 26 millioner i den perioden. Hvis vi sier at rundt 30 prosent av dette går til sporten har vi altså bidratt med rundt 8 millioner kroner til den kassen gjennom disse to og et halvt åra. 

Nå er det slutt...

Hvis du ønsker å være på vår eksklusive epost-liste ta kontakt med per@trotting.no

Sist oppdatert: 29.01.2020 - 19:24