Hopp til innhold

Over 150 000 kr inn på V76-tipsa

KUNDER LØP TIL LUKENE. For en nydelig omgang det ble for oss. Her kan dere lese analysene vi hadde til Jarlsberg.

Hovedbongen, drømmebongen, V5 og DD satt i dag. Det er en gledens dag for alle kundene våre og dette har dere virkelig fortjent. 

På Eksperten hadde vi ute fire lag, alle suste inn. Totalt nær 300 000 spilt inn. OG det fortjente alle våre kunder. Under kan dere lese våre analyser til omgangen.  


Dagens oppsummering

Dagens beste banker:

V76-4: 11 Logical Elegance

Dagens nest beste banker:

V76-6: 6 Lighthouse West

Dagens beste objekter:

V76-1: 4 Kjempen

V76-2: 1 Wanda Classic

V76-3: 5 Hovs Frøya

V76-5: 7 Moi Edel

V76-7: 11 Luxury Tile

---------------

Fullstendig rank:

A: 4-6-8 B: 2-1 C: 9-3-5-7

A: 1 B: 5-3-7-2 B/C: 6 C: 4-9-8

A: 5-1 B: 11-4-6-7-8 C: 2-3-9-10-12

A: 11 B: 9-6-12-4-2-1 C: 8-10-3-5-7

A: 7-3-1 B: 11-12-10 B/C: 13-2-5-6 C: 8-9

A: 6 B: 9-10 C: 7-8-1-5-4 D: 11-12-13-2-3

A: 11-1-6 B: 3-5-8-2-4 C: 9-10-12

-------------------------

V75-1

Nr/ Starthurtighetsskala

1/ 4

2/ 5

Hovedscenario/ konklusjon:

2 Emil Mollyn blir tethesten i løpet - men er den modig nok til å lede an helt hjem over 2600 meter?

4 Kjempen. Det vi vet er at denne liker seg svært godt over dagens distanse og at formen hans er milevis bedre enn det som vises i raden. Har også startet over dagens distanse to ganger i raden, begge gangene har han hatt noe utur og motstanden har dessuten vært tøff. I dag har han et helt riktig løp foran seg både hva gjelder motstand, distanse og hvordan han faktisk står inne i dette løpet. Vi liker denne her og det er en klar A-hest for oss.

MOTBUD:

6 Wiik Emil avsluttet enormt nå sist og bekreftet toppform. Duger alle dager i uka mot slik motstand og takler også distansen bedre enn de fleste her.

8 Lille Jim. Hever seg hele tiden og denne fortsetter å imponere oss. Har tidligere vist at han er kapabel til å være rundt 40 meter bedre enn strekhestene, og vi tror distansen er bare et pluss. Stallen til Bjerring er i smygform - så denne må virkelig passes her i dag.

2 Emil Mollyn. Var tilbake på sitt høye toppnivå nå sist, men denne er kronisk variabel og må derfor alltid passes som favoritt. Dessuten må dere huske på at han ikke har noen fordel av tetkjøring i 2600 meter. Kan da gi opp til slutt. Men tas med på inntrykket sist. Gardering.

1 Phillip Ess. Feltets mest talentfulle, men har absolutt ikke fått ut potensialet sitt. Tester derbydistansen i dag.

A: 4-6-8 B: 2-1 C: 9-3-5-7

V75-2

Nr/ Starthurtighetsskala

1/ 7

2/ 6

3/ 8

4/ 5

5/ 5

6/ 6

7/ 8

8/ 6

Hovedscenario/ konklusjon:

Det vi vet her er at 1 åpner meget bra noe den viste fra førstespor på Biri nå sist. Vi vet også at 3 er en hest som har tatt en lengde på Cathrines Chevy. Følelsen er derfor at denne henter en lengde på 1. Fikk fint ryggløp nå sist og er trolig moden for å kjøres i tet.

1 Wanda Classic. I sin første start tapte hun bare for svært gode Hillary BR. Var klar andre da. Løpet etterpå gikk hun et fantastisk løp mot gode hester og noterte en sisterunde på rundt 1.13,5. Viste altså voldsom fremgang. Nå sist var hun helt overlegen fra tet. Dette er en helt riktig sort hest som virkelig utvikler seg fra start til start. Vi føler oss ganske sikre på at det er feltets beste hest for øyeblikket. Skulle hun mot formodning beholde teten tror vi saken er klar. Men siden hovedscenarioet er at hun blir overflydd våger vi ikke bankerspille. Men dere som føler dere helt sikre på at det løser seg kan trolig spille denne alene uten noen frykt for å ryke.

MOTBUD:

5 Delight Classic. Også dette er en hest fra Bullern/ Malmin som er i full utvikling og som bare blir bedre og bedre for hver eneste start. Imponerte oss ved seieren nå sist. Viljen og fighteregenskapene hun viste da er gull verdt.

3 SK´s Mystic Titan. Dette kan være en topphest! Vi har faktisk blitt mektig imponert over denne treåringen i alle hans løp så langt. Nest sist fikk han tet og bestemte nøyaktig slik han selv ønsket og han pliktvant i overlegen stil. Tredje sist hoppet han fra start mot Cathrines Chevy og tapte enormt mye. Gikk omtrent like bra som denne etter galoppen og han kom i mål på 1.14-tid. Fjerde sist og i debuten, hoppet han på oppløpet som helpigg i ryggen på Chevy. Denne er i heftig utvikling og dette kan meget vel være en kommende stjerne. Vi liker ham svært godt og han har dessuten alle kvaliteter som trengs. Nå sist fikk han rett og slett for langt frem til lederhesten. Kan kjøres i tet i dag og da er han farlig.

7 Gogo Hall er også en god hest som trolig bare vil bli bedre og bedre, men må også være forbedret for å vinne her. 2 Max Brady er siste som kan vinne, men denne modellen likte vi ikke noe særlig. Må være ekstremt forbedret for å gå til topps.

A: 1 B: 5-3-7-2 B/C: 6 C: 4-9-8V75-3

Nr/ Starthurtighetsskala

1/ 7

2/ 7

3/ 6

4/ 7

5/ 8

6/ 6

7/ 7

8/ 6

Hovedscenario/ konklusjon:

Her er det flere som kan flytte beina fra start. Trolig klarer 1 å forsvare sporet sitt, men vi mener det er rundt 40 prosent sjanse for at 5 Hovs Frøya blåser forbi. Den av disse to som får tet skal kjøres der. VI ender da opp med to scenarioer som vi mener må vektes ganske likt. 40 prosent sjanse for 1 i tet - og det samme med 5. Så er det naturligvis da 20 prosent sjanse for at noe annet skal inntreffe.

5 Hovs Frøya. Oi - som vi gleder oss til å se denne over en sprint. Nå sist på Sørlandet ledet hun fra start til det var igjen 100 meter - da over 2100v. Tapte kun for svært gode Troll Svenn - og det er ingen slike med i dette feltet. Hadde ingen problemer med å slå hester som er av samme kaliber som hun møter i dag. Tredje sist og fjerde-sist var hun enorm på Klosterskogen og fakta er at hun fortsatt holder denne toppformen sin. Det beste er at hun i denne perioden ikke har startet over sprint, en distanse vi mener er hennes klart beste. At hun er god nok til å gå en 1.24-tid her i dag er vi ikke i det minste tvil om. Det store spørsmålet her er om hun tar seg forbi 1 på startsiden. Går dette, ja da vinner hun tror vi. Skulle hun bli hengt opp eller havne i dødens er det straks verre, naturligvis. Men hun er spilt på utrolige 6 prosent og vi kan nesten ikke tro det vi ser. Løpets klare funn, dette her.

MOTBUD:

1 Frøyu Petter. Joda, holder han ute 5 så er sjanse god for å lede dette løpet helt hjem. Er i toppform og gjorde nok en solid innsats nå sist. Men i dag møter han noen hester som er hakket bedre enn hva han gjorde sist. Nå er også forrige løps kuskefordel utlignet. Uansett dreier det seg om en A-hest og det blir bare et andrevalg på hans lave spillverdi.

11 Alsaker Pumbaa. Denne har aldri vært i så vill form som han er i nå. Slike hester må nesten spilles selv fra slike iskalde spor.

A: 5-1 B: 11-4-6-7-8 C: 2-3-9-10-12

V75-4

Nr/ Starthurtighetsskala

1/ 6

2/ 6

3/ 5

4/ 6

Hovedscenario/ konklusjon:

1 kan holde teten her, men vil trolig ha ryggløp. Det sannsynlige er at 4 får teten her. Men fra springspor på tillegg kommer 11 Logical Elegance tidlig frem og vi tror den sitter i tet innen det er kjørt 500 meter. Derfra er det hennes løp.

11 Logical Elegance. Dette har vi lenge trodd var en kommende stjerne. Har lovet ekstremt mye og tidvis sett voldsomt bra ut. Egentlig er hun fullstendig overlegen motstanderne i dette løpet og med den aller minste klaff er hun en klink vinner her i dag. Gjorde comeback nå sist og så rett og slett blendende ut. Gikk et toppløp fra tet på Klosterskogen på en knallfin tid og vi tror igjen hun får teten tidlig her. Derfra skal hun ikke tape et slikt løp. Joda, den er stor favoritt, men dette er en god favoritt. Og vi har virkerlig topptro på den her. Foran starten  22.11.2017 gikk vi ordentlig igjennom hesten, og vi legger ved teksten fra den gang da den fortsatt er gjeldene i dag.

“1 Logical Elegance. Denne ønsker vi å bruke som dagens nest beste banker. Det ligger an til at hun får tet og fra tet biter hun veldig godt i fra seg. Og formen er dessuten helt på topp. Er langt bedre enn sitt beskjedne grunnlag og vi syns i det hele tatt at dagens oppgave er nydelig for henne. Nå sist bombet hun ned en billig gjeng ganske lett. Fikk litt kamp av flotte Royal Baby, men denne var uten sjanse på å svare henne ned oppløpet. Tredje sist taper hun med minst mulig margin for Emmia Sensation og Bjørn Goop. Knuste hester som Laser Tile og desslike den gangen. Hun har også vært uheldig i de løpa hvor det har vært store penger å kjøre om. Og det er grunnen til hennes beskjedne grunnlag. Dette er en skikkelig fighter og en veldig fin traver som er i absolutt toppform om dagen. Som vi har vært inne på så ser vi ikke helt hvem som skal trykke opp tempoet her. Det betyr at hun får kjøre i sitt eget tempo lenge her. Da skal hun ha så mye krefter igjen at hun skal sprinte unna ned oppløpet. Og vi tror dette dreier seg om en absolutt toppsjanse! At hun er så lite spilt er naturligvis et stort pluss og det var med på å gjøre bankervalget lettere. Vi har knalltro. ALL IN!”

MOTBUD:

Vi finner egentlig ingen reelle motbud her. Men det er meget spennende med 9 Revenge som gjør sin debut for Kvasnes. Dette er tross alt en hest som har lovet en god del, men som har skuffet i repriser. Er hun forbedret kan hun stelle i stand et sjokk her. Men har i utgangspunktet svakere evner enn vår banker.

6 Roxy Lady kan også være noe spennende, men den har viste seg som nærmest umulig å få først i mål. Formen er likevel strålende og feilfritt er hun aktuell om vår hest skulle gjøre seg bort.

De av dere som søker videre kan bare følge ranken. Vi tro lite og ingenting på C-hestene uansett scenario.

A: 11 B: 9-6-12-4-2-1 C: 8-10-3-5-7

V75-5

Nr/ Starthurtighetsskala

1/ 6

2/ 6

Hovedscenario/ konklusjon:

1 Lykkje Tora forsvarer sporet om ikke noe merkelig skulle inntreffe. Kjøres der så lenge hun går i trav, eller så lenge hun orker. Kan selvsagt gå helt hjem. 2 får lederrygg. Følelsen er at 3 tidlig er fremme i dødens.

7 Moi Edel. Oi - så denne var forbedret etter lang pause. Så ut som en helt ny hest - og fortsetter fremgangen i dag så tror vi den har en toppsjanse. Gikk fra sisteplass via tredjespor siste sving og reiste bare unna. Motstanden er selvsagt bedre i dag - men så regner vi da også med at hesten er ytterligere forbedret med løp i kroppen. Denne blir spennende å følge og i dag får hun tillit som A-hest hos oss. Pass opp!

MOTBUD:

3 Misi ØK. Vi bankerspilte denne på Forus nest sist - og da var hun et tredjevalg. Ble kjørt alt hva det gikk ned oppløpet og klappet sammen rett før mål og fikk da glipp av en 1.28-tid over 2100 meter hvor hun gikk hele løpet i andrespor. Tapte egentlig bare for svært gode SK´s Karsk. Gangen før var hun helt overlegen på Sørlandet. Dette er altså en hest som har tatt enorme steg i sine to første starter i år - og utviklingen kommer ikke til å stoppe opp. Dette er en så god traver at den kan bli en av heteste kandidatene til å vinne hoppe-derby i år. Har styrke, fart og vilje i massevis. Det som uroer er at hun galoppterte på Bjerke på lørdag. Var ikke mye krefter igjen da heller, men så fikk hun et ganske tøft løp. Vi tror tette starter og ikke minst det at Hop nå kjenner hesten er klare plusser. Vi liker denne godt og håper vi får se en feilfri versjon. Da snakker vi om en toppsjanse.

1 Lykkje Tora. Så flott ut i tet på Bjerke nå sist. Men så hoppet hun seg plutselig bort. Så det er snakk om en ekkel hest, men har en solid rekordforbedring inne. Kan lede rundt om.

12 Ludvig HM er også en het vinnerkandidat selv fra meget tøffe forutsetninger. Var helt vill nest sist og like god nå sist, men da hoppet han seg bort i starten. Gjorde altså en enorm innsats etterpå. Kanskje feltets beste hest og må tas seriøst her i dag.

11 Daragon. I heftig utvikling og hvor skal dette ende? Tøft løp i dag, men vi lover dere at denne duger alle dager i uka. Må med på alt.

A: 7-3-1 B: 11-12-10 B/C: 13-2-5-6 C: 8-9V75-6

Nr/ Starthurtighetsskala

1/ 6

2/ 6

3/ 5

4/ 5

5/ 6

6/ 8

7/ 8

Hovedscenario/ konklusjon:

6 Lighthouse West skal normalt sett pile rett til tet og kjøres der. Og det skal være en toppsjanse for at han leder dette rundt om.

6 Lighthouse West. For en form denne hesten holder. Nå sist avsluttet han rett og slett helt vanvittig via drøye spor siste sving og han rakk nesten frem til vinnerhesten. Det vi vet er at han alltid følger opp i løpet etterpå når han viser slike ting. Og i dag ligger det an til at han piler til tet og vi tror på en fair sjanse til å lede dette løpet helt hjem. Vi vet at både Pebbe Simoni og pausehesten Photo Va Bene etter all sannsynlighet skal kjøres på en kortspeed. Det betyr at han får “stjele” løpet første 1000. Kan da skru opp tempoet gradvis på sisterunden og det vil ikke overraske om han går siste 1000 på rundt 1.12. Det er han mer enn kapabel nok til å gjøre. Det kan det bli tøft for Pebbe og Photo å gjøre noe med ham, selv om de helt åpenbart er bedre hester enn han. Slik vi har vurdert og analysert sjansene for at dette scenarioet skal inntreffe ender vi på rundt 60 prosent. Og la oss være ekstra kritiske og si at han da har 50 prosent sjanse for å vinne løpet om det blir slik vi har trodd. Vel, da er dette et spill vi ikke behøver å tenke oss to ganger om før vi gjør det da han er spilt på latterlige 17-20 prosent. Folkens, vi tror rett og slett han bare vinner dette - og vi klinker til med dagens nest beste banker.

MOTBUD:

9 Pebbe Simoni. Er feltets beste hest, det tror jeg vi kan være enige om alle sammen. Får trolig tredje, fjerde utvendig her. Men den må og skal kjøres på maks 500 meters speed. Det betyr at han kan få for langt frem, og vi vet jo at han ikke holder samme hysteriske form som tidligere. Likevel er han god nok til å speede 1.11 siste 500 - og kanskje det rekker? Vi gambler det bort, rett og slett. Men for dere som dekker opp må han på som første dekkhest.

10 Photo Va Bene. Er et like klart tredjevalg, selv etter lang pause. Men bruker å gjøre det bra etter slike opphold, selv om han alltid er bedre andre gang ut. Derfor er det ikke veldig høy risiko å ta ham bort her. Vi venter ham inn til neste løp selv om han motstandsmessig ikke får noe finere løp.

A: 6 B: 9-10 C: 7-8-1-5-4 D: 11-12-13-2-3

--------------

V75-7

Nr/ Starthurtighetsskala

1/ 6

2/ 6

3/ 7

4/ 6

5/ 7

6/ 7

8/ 8

Hovedscenario/ konklusjon:

Vi er helt sikre på at 1 ikke forsvarer sporet. Det skal i følge våre prognoser være opp mot 80 prosent sjanse for at hun blir overflydd. Trolig er det 5 Southwind Gizzel som piler til tet. Denne skal ha rygg og slipper trolig til første som kommer. Det blir enten 6 eller 8. Trolig tas 8 opp siden det er første løp etter pause og dermed tror vi klart mest på 6 i tet innen det er kjørt 500 meter.

11 Luxury Tile. Har rett og slett gjort noen voldsomme løp på slutten og er virkelig i toppform. At den ikke var riktig god nok mot en hest som Forever Peace nå sist gjør ingenting, fordi motstanden i dag er betraktelig svakere enn den. Tapte også for gode Tortuga Bi nylig, og den hadde vi spilt banker i et slikt løp. Så, da har vi identifisert objektet i løpet, men det er dette sporet som gjør det vrient her. Likevel ligger det an til tøff kjøring i dette løpet da mange har ambisjoner, og dette vil føre til at vår hest kan få løpet sitt. Er veldig god med ryggløp, og gjør sine beste løp da. Vi håper på litt flaks,, for det trenger hun, slik at hun havner i tredje utvendig underveis. Da skal dere få se en voldsom avslutning her. Spilt på 2 prosent, men med alle faktorer i spill så har vi beregnet at hun har mellom 10-15 prosent sjanse for å gå til topps her. Toppspill.

MOTBUD:

Vi syns dette er et løp hvor de fleste hestene er undervurdert i spillet og vi syns i ærlighetens navn at dette dreier seg om en svært åpen affære. 1 Normandie Royal avlsuttet helt vanvittig mot gode hester på Solvalla. Var enormt bra på Biri løpet før også. Så denne holder toppform, men det er ikke sikker hun ser dagens lys herfra og derfor er den ekstremt sårbar.

6 Pleasetellmewhattodo holder også toppform og har fått noen løp i kroppen. Var tapper på Bjerke nå sist og i dag kan hun få teten. Da stiger sjansene veldig. Men det fins også en mulighet for at hun ender i dødens. Er tøff nok derfra også, men da kan hun bli speedet ned. Noe som er et trolig scenario.

5 Southwind Gizzel kan bli livsfarlig fra lederrygg her. Toppform.

3 Always So Easy. Trolig feltets beste, men har hatt lang pause og formen er usikker. På sitt beste hadde hun vært en banker her.

8 Lady Lane. Var med i hoppederby og ble knepent slått av Madelen LTC og Nice Eleven L. Så, dere forstår at hun duger alle dager i uka mot disse hoppene her. OBS

9, 10 og 12 tror vi ikke på i det hele tatt og tar dem bort. Resten får plass på bongen vår.

A: 11-1-6 B: 3-5-8-2-4 C: 9-10-12

----------------------------------------

V76 Hovedbongen

Avd

Markeringer

Antall markeringer

1

2, 4, 6, 8

4

2

1, 2, 3, 5, 6, 7

6

3

1, 5

2

4

11 Logical Elegance

1

5

1, 2, 3, 7, 10, 11, 12, 13

8

6

6 Lighthouse West

1

7

1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 11

8

3072 rekker x kr 0,50 = kr 1 536,001)

----------

V76 Drømmebongen

Avd

Markeringer

Antall markeringer

1

1, 2, 4, 6, 8, 9

6

2

1, 2, 3, 5, 6, 7

6

3

1, 4, 5, 6, 11

5

4

11 Logical Elegance

1

5

1, 2, 3, 7, 10, 11, 12, 13

8

6

6, 9

2

7

1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 11

8

23040 rekker x kr 0,50 = kr 11 520,001)

-------------------------------

V5A

Avd

Markeringer

Antall markeringer

1

11 Logical Elegance

1

2

1, 2, 3, 5, 6, 7, 10, 11, 12, 13

10

3

6 Lighthouse West

1

4

1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 11

8

5

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

13

1040 rekker x kr 1,00 = kr 1 040,001)

Vi spiller en ekstra stor V5 i dag da vi har to bankere vi tror knallhardt på og det er fin verdi i begge to. Derfor satser vi på en smell i noen av de andre tre avdelingene.

----------------------------------

V5

Avd

Markeringer

Antall markeringer

1

11 Logical Elegance

1

2

1, 2, 3, 5, 6, 7, 10, 11, 12, 13

10

3

6 Lighthouse West

1

4

1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 11

8

5

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

13

1040 rekker x kr 1,00 = kr 1 040,001)

------------------------------------------
------------------------------------------

Starthurtighetsskalaen:

1 - Urdårlig. Havner sist uansett spor

2 - Meget svak. Aldri tetaktuell uansett posisjon

3 - Svak. Tar seg forbi 1-2, men klarer aldri å svare opp de med høyere rank.

4 - Negativ middels. Har aldri vist høy starthurtighet og blir som regel overflydd.

5 - Positiv middels. Møter denne hester i kategorien 1-4 er det tetgaranti om maks avfyring. Fins det ingen i kategori 6-10 i første rekke er det sannsynlig med tet om den har spor 1-4.

6 - God. Står den i spor 1-5 henter den alltid lengde på kategori 1-5. Vrien å ta lengde på for kategori 7 også.

7 - Meget kjapp. I denne kategorien er det tetgaranti fra spor 1-4 om den møter kategori 1-5. Klarer normalt sett ikke ta en lengde side om side med kategori 6.

8 - Svært hurtig. Henter lengde på kategori 6 side om side. Kan nå teten fra spor 1-6 omtrent hver gang. Tar likevel ikke lengde på 7 side om side.

9 - Superhurtig. Tar lengde side om side på kategori 7. Kan trolig utfordre kategori 8 om den for eksempel står i spor 4 og kategori 8 i spor 1.

10 - Unikum. Tetgaranti fra første rekke om den fyres av. Helt eksepsjonell.

Kort oppsummert: Skalen tilsier det kreves to nivå over for å være garantert at den tar seg forbi.

Vi har studert starthurtigheten til alle hestene og satt dem inn i vår skala. Men det blir for mye tekst å ta med så vi forenkler det for dere ved å bare bruke tall i analysene.Totalt omsatte vi for 32 000 på Eksperten. 

Sist oppdatert: 21.08.2018 - 11:35