Hopp til innhold

NYE TIPS GA KUNDENE STORE GEVINSTER

Vi lanserte onsdag ny utforming på våre V75-tips og for en suksess det ble. DD satt på en rekke og V75 ble en lett match for oss. Se hvordan vi lager tipsene nå.

V75-1

Nr/ Starthurtighetsskala

1/ 5

2/ 7 TET

3/ 4

-----

4/ 7

5/ 7

6/ 7

--------

7/ 9

8/ 7

Hovedscenario/ konklusjon:

Vi ser at 2 Hvatt Ronja lett skal ta teten her. Fikk ryggløp nå sist og da skal den igjen tåle å gå i tet tror vi. Kommer til å dra unna i bra tempo. Naturligvis er det et lite felt og det gjør at tilleggshestene kommer lett på det. 

OM FAVORITTEN: 

7 ÅSRUD VILJA. Det er en berettiget favoritt slik vi ser det. Var meget bra på Sørlandet etter at hun tapte ut fra start. Det vi derimot ikke likte var at hun la av til slutt ned oppløpet. Det er ikke slike inntrykk man vil ha på en stor favoritt. Det sagt så går hun ned i motstand, møter bare hopper og det er få hester i feltet. Samtidig møter hun noen som er formsterke. Logikken tilsier at hun har en fin sjanse, men har ikke vunnet i år og det var ikke noe toppinntrykk over oppløpet sist. Det sagt så er dette en av de beste kaldblodshestene vi har i landet og hun er den klare toer blant hoppene bak Ulsrud Tea. Så vi forstår alle sammen at det er en solid sjanse om hun bare har en ok dag. Likevel kommer vi til å dekke henne opp med tre spennende hester. 

VÅRT OBJEKT I LØPET: 

7 ÅSRUD VILJA. Se over. 

DISSE HAR VIST TOPPFORM:

8 BRENNE BLISSI. Enorm nå sist. Meget bra på Solvalla nest sist. Middels før det. Så er helt klart på gang igjen. Har dessuten en fin oppgave her. 

2 Hvatt Ronja så finfin ut nå sist. Kan lede rundt om? 

6 Trø Hera. Har vist seg som svært god og har løp i kroppen og dessuten et forsprang på de to beste. Tok ned Åsrud Vilja ned oppløpet nå sist. Riktignok etter fint opplegg.

LØPSKONKLUSJON: 

De tøffeste kan spille Åsrud Vilja alene, men vi velger å syne henne og ta med totalt fire hester. Det skal rekke bra. 

A: 7 B: 8 B/C: 6-2-5-4-1 C: 3

--------------------

V75-2

Nr/ Starthurtighetsskala

1/ 5

2/ 7

4/ 6

5/ 8 TET

6/ 7

7/ 7

8/ 8

Hovedscenario/ konklusjon:

Normalt sett skal alle i dette feltet ha problemer med å ta seg forbi Mikkel HR. Han har dessuten vist seg å være svært effektiv i tet over denne distansen og et slikt opplegg venter trolig igjen. Den verste konkurrenten på startsiden er 5 Princess Corner, men det varsles at det ønskes ryggløp. Vi tror da på en forsiktig start og et fint utvendig par for dens del. 8 er også lynkvikk ut, men har vært syk og tas opp og kjøres på sjanse her. 

OM FAVORITTEN: 

5 Princess Corner. Dette er en meget god hest, men debuterer på lang distanse og møter samtidig hingster og valakker denne gang. Vi tror ikke den skal gå i tet over denne distansen og er helt enig med treneren i den vurderingen. Dermed kommer det til å bli litt sjanseartet for henne og hun har dessuten hatt en lite pause. Vi kjøper overhodet ikke det store favorittskapet og når alt skal konkluderes så føles det ut som en sårbar favoritt, selv om det er en kanonhest i bunn og grunn. 

VÅRT OBJEKT I LØPET: 

2 Mikkel HR. Har vist seg som enorm i disse 2600 metersløpa når han får tet. Har slått flere gode hester og senest 20.08 på Biri var han svært så fin fra tet og vant lett. Tapte riktignok fra tet på Biri over samme distanse i et V75-løp tilbake i mars. Men da var det en formtoppet Whisky Voice som var umulig for dagen. Det kan fort utarte seg til å bli et bløffeløp og da har vi en god følelse på at han kan lede dette helt hjem. 

DISSE HAR VIST TOPPFORM:

1 Encore Un Sisu - hoppet som klink vinner i siste sving nå sist. Enorm på distansen og tidlig her. 

2 Mikkel HR. Avsluttet riktig så bra nå sist med full spenst i mål. Hoppet seg bort gangen før. Og tredje sist vant han lett fra tet. 

4 Wanda Classic. Bom fast i hoppederby. 

11 Anthony Down. Voldsom avslutning nå sist og er med på målfoto med aller minste klaff! Fra et bedre spor hadde den blitt ranket klart høyere. 

LØPSKONKLUSJON: 

Fin sjanse for vår A-duo om alt går riktig for seg. Men det er hester med i feltet som har absolutt toppform og dessuten noen med x faktor som gjør minicomeback. Vi mener det forsvarlige å gjøre er å ta 7 hester. 

---------------------------------

V75-3

Nr/ Starthurtighetsskala

1/ 6

2/ 6

3/ 5

4/ 4

5/ 8 TET

6/ 7

7/ 5

8/ 6

Hovedscenario/ konklusjon:

1 åpner svært bra og vi var i tvil om det er en 6-er eller 7-er på skalaen. Trolig betyr dette at den kan holde teten med maksladding. Likevel tror vi det er større sjanser for at 5 New Action tar teten. Den har vist både på Forus og nå sist på Bjerke at den er enorm ut og hadde få problemer med å blåse forbi kjappe Harmke Schermer. Så vårt klare hovedscenario er 5 i tet og 1 i lederrygg. 

OM FAVORITTEN: 

4 Tearsofthesun. Dette forstår vi lite av, egentlig. Joda, blir kuskeforsterket, men er hesten i seg selv god nok? Selv om den var foran New Action i mål nå sist så var jo sistnevnte bedre i det løpet. Det kan jo alle sammen se i arkivet. Har jo også tapt for flere av de samme hestene tidligere. Nei, denne betaler vi ikke for i dag. 

VÅRT OBJEKT I LØPET: 

5 New Action. Skal kunne være en solid banker i omgangen. Kommer til å blåse til tet og siden tror vi den leder hele veien. Varmet som en million nå sist og treneren er også superoptimistisk. Vi advarte dere for denne nå sist og det er en hest vi har fulgt lenge på Forus. Er meget bra, men fikk aldri ut potensialet sitt der. Kommer nå ut skoløs og vi kan ikke forstå annet enn at den har en toppsjanse til å ta seg av dette fra tet. 

DISSE HAR VIST TOPPFORM:

Ingen med toppform slik vi kan se det...

LØPSKONKLUSJON: 

Vi tar rett og slett en sjanse her og bankerspiller New Action. Det er en meget god hest i dette løpet og vi vet han tar tet. Da skal det dreie seg om en fin sjanse og når vi samtidig syns det mangler formhester i løpet og favoritten er svak. 

A: 5 B: 2-6-1-4-3-8 C: 7

--------------------

V75-4

Nr/ Starthurtighetsskala

1/ 6

2/ 5

3/ 7 TET

4/ 6

5/ 7

6/ 5

7/ 6

8/ 6

Hovedscenario/ konklusjon:

Det signaliseres ryggløp med 1 og da er tetkampen i prinsippet over. 3 Lille Ild er veldig kvikk ut og ingen tar en lengde på den. Det skal bety tet og vi tror den kjøres der. 

OM FAVORITTEN: 

6 Grude Kalle. Har vunnet to av to i ny regi og nå sist var han rett og slett steingod. Da knuste han Tom Odin fra dødens og det var virkelig stil over ham. Vant lett i sin nest sist start også. Dessuten møter han hester han skal slå, egentlig. Det som er i mot er distansen og sporet. Kan bli hengende og det kan koste for mye å komme frem til dødens. Dessuten er det en følelse at sprint kan bli for oppjaget for ham. Hadde løpet vært 2100 hadde vi brukt han banker alle dager i uka mot disse hestene. Men sprint gjør at vi bør spekulere. Og det gjør vi. 

VÅRT OBJEKT I LØPET: 

3 Lille Ild. I prinsippet har den bare tapt for veldig gode hester i raden. Har levert flotte løp og det over upassende distanser. Denne tror vi er en spesialsprinter og den får dessuten teten her. Dalen opp er ikke noe minus og hun er såpass bra for klassen sin at vi tror hun enten vinner eller er nummer to i dette løpet. Vi ser også at hun trener bedre enn noen gang og det er en optimistisk trener som seler henne ut i kveld. Slik det ser ut nå er dette er superspill og vi tror den har omtrent 30 prosent sjanse for å lede dette løpet fra start til mål. Per nå er hun spilt på 5 prosent og det må vi ta til oss. Et helt åpenbart objekt for vår del. 

4 Hellin Victoria. Syns vi er spennende av to årsaker. 1) Kraftig undervurdert i spillet, og 2) superspennende å se over en sprint. Hvor fort kan hun gå?? 

DISSE HAR VIST TOPPFORM:

6 Grude Kalle. Aldri vært bedre. 

LØPSKONKLUSJON: 

Vi forstår favorittskapet til Grude Kalle, men vi stoler ikke på ham over en kjapp sprint. Dermed tar vi med hele fire hester på vårt forslag. Da skal vi være dekket opp med tethesten, andre utvendig og dødens. Samt en luring i 10 som vi er usikre på hvor havner, men som har toppform. 

A: 3-4 B: 6-10 B/C: 7 C: 1-2-9-5-8-11

-----------------

V75-5

Nr/ Starthurtighetsskala

1/ 4

2/ 5

3/ 6

4/ 5

5/ 7 TET

6/ 6

7/ 5

8/ 7

Hovedscenario/ konklusjon:

Tetkampen skal stå mellom 3 og 5. De er omtrent jevnkvikke ut, men det er fordel for 5 Such A Night da følelsen er at man ikke kan trykke av 3 maks. Dette fordi hun da blir altfor stri og går seg tom. Det skjedde på Jarlsberg for noen starter siden. Har ikke åpnet like bra etterpå. 5 kan derimot brukes maks og klarer siden å roe seg ned. Fra tet er det en god sjanse. 

OM FAVORITTEN: 

5 Such A Night. Har imponert stort i sine to siste starter i Sverige og er derfor en fortjent favoritt her. Har også møtt de beste i årgangen tidligere i sommer og gjort det hyggelig. Dessuten lukter det tet og at han deretter får styre løpet en god bit. Har også den beste kusken i feltet. Vi kjøper denne alle dager i uka da han ikke blir monsterfavoritt heller. Den logiske vinneren av løpet.

VÅRT OBJEKT I LØPET: 

4 Mama´s Real Deal. Denne må vi bare varsle skikkelig for her. Får sin vante kusk opp, og det lyste av hesten i lunsjløpet nå sist. Dette er en hest vi har likt siden vi så ham for første gang i banen. Det lyser litt klasse av ham og kapasitetsmessig tror vi egentlig han er bedre enn alle sammen her. Med den aller minste klaff så er han med på foto og fra andre utvendig kan det være slik at han bare blåser rundt dem, inkludert Such A Night. Denne må med på alt av spill i dag. 

DISSE HAR VIST TOPPFORM:

4 Mama´s Real Deal

5 Such A Night

12 Betty

LØPSKONKLUSJON: 

Vi bruker to hester på alt og lar det stå til. Da spiller vi tethesten og den vi mener er den beste i feltet. Det skal normalt sett rekke langt her. Dessuten to gode kusker også. Og begge er i toppform. Noe som er en mangelvare på konkurrentene i løpet.

A: 4-5 B: 3-1-11-6 C: 9-7-12-2-8-10

-----------------------

V75-6

Nr/ Starthurtighetsskala

1/ 5

2/ 5

3/ 6

4/ 6

5/ 6

6/ 8

7/ 6

8/ 7

Hovedscenario/ konklusjon:

6 Nattens Fyrste er den klart kvikkeste her. Blåste til tet fra spor 8 nå sist, og det var kvikke hester med da. Skal ha ryggløp og slipper til den første og beste som kommer. Følelsen er at det er 3 Valle Grim som kan være den som tar over. Men her er det åpent og flere av hestene er jevne fra start. 

OM FAVORITTEN: 

7 Reime Kongen. Blir favoritt og er en god hest som vi alle vet. Er nå på vei oppover i form og innsatsen de to siste løpa har vært bra. Blir finere og finere i travet og da har han mye å gå på fremover. Vi liker denne svært godt og det er en av de 10-12 beste i sin årgang når han er på sitt beste. Sporet er ekkelt for ham her, men kommer han inn i løpet er han en av to som stikker litt ut. Enormt bra nå sist og hadde få problemer med å slå Rappstjernen. Har styrke og fart. Vi har ingenting å utsette på favorittskapet. 

VÅRT OBJEKT I LØPET: 

3 Valle Grim. Dette er jo en voldsom traver i dette grunnlaget og i vill utvikling. Hvor skal dette ende? Gjorde sitt beste løp noen gang i V75-finalen nå sist og tapte med minst mulig margin for Tangen Elvira. Nå er motstanden svekket og han kan sitte tidlig i tet også. Da blir han vanskelig å slå. Går en høy 1.24-tid på distansen og det er hva de andre må matche. Jevnt mellom ham og Reime Kongen. 

DISSE HAR VIST TOPPFORM:

3 Valle Grim - helt rå på slutten. Aldri vært bedre. 

7 Reime Kongen. Vinner når som helst. 

11 Osen Expressa. Mistet fokus og tapte på det nå sist. Men forminntrykket er gedigent. 

6 Nattens Fyrste. Bom fast lenge nå sist. Avsluttet bra etter han kom løs. Får garantert et nydelig løp her. 

5 Trø Yr. Vinner snart igjen- men noe tøffere motstand i dag. 

1 Sirikit. Bom fast i første start etter lang pause. 

9 Edin Odin. Avsluttet meget hvasst på V75 nå sist. Duger her med maksklaff. 

LØPSKONKLUSJON: 

Vi mener det er to svært gode favoritter i løpet og det er stor sjanse for at vinneren er en av de to med en lite fordel for 3. Bak disse to er det mange formhester som kan vinne med litt klaff og flyt på veien. Alle B-hestene er i praksis gode nok til å vinne dette løpet. Det er et spørsmål om hva man har råd til, egentlig. 

A: 3-7 B: 11-12-5-1-4-9-6 C: 2-10-8

-------------------------

V75-7

Nr/ Starthurtighetsskala

1/ 6

2/ 7

3/ 7

4/ 6

5/ 6

6/ 8

7/ 6

Hovedscenario/ konklusjon:

1 har vist at han åpner bra når han blir bedt om å gjøre det. I dag kommer han dessuten ut med amerikanervogn og skoløs balanse. Kommer til å åpne forbedret og da er det ingen her som skal kunne ta seg forbi ham. 2 åpner riktignok litt bedre, men ikke nok til å ta tet. Dessuten er fokuset på feilfri avgang noe som gjør den litt seigere ut. 3 kommer til å teste alt hva det går fra start. Da kan han sprette direkte. Har åpnet hyggelig i Sverige, men har slitt med å ta en lengde på hester. Er mer den typen som er vanskelig å ta en lengde på - om dere forstår?. 

OM FAVORITTEN: 

1 Faust Boko. Det ser helgrønt ut dette her. Analysene er konkluderende på at han tar teten og derfra kommer han til å levere ny rekord i dag. Er kapabel til å gå en lav 1.11-tid fra tet og han er dessuten makset for oppgaven. Har spart opp til seier og det var så vidt han hentet inn gode Patent Leather nå sist. Blåste forbi elitehesten Jet Voice ned oppløpet. I det hele tatt har han bare gjort toppløp på slutten og i dag er det dags for å kjøre ham i bunn. Det skal en enorm prestasjon til for å slå ham slik vi vurderer det og til 40 prosent virker det ut til å være en kanonbanker. Denne vil vi spille på absolutt alt. God favoritt, god banker og et toppspill. Ja, takk til alt. 

VÅRT OBJEKT I LØPET: 

1 Faust Boko. Se over. 

DISSE HAR VIST TOPPFORM:

9 Revenue Lavec. Er spillbar om man garderer. Satt bombom fast nå sist og så enormt formsterk ut. Flink toer bak Park View gangen før. Får et nydelig løp og holder som vi vet toppform. Obs. 

LØPETS KONKLUSJON: 

Vi nøler ikke med bankerspillet her. Det er omgangens sikreste vinner slik vi ser det. 

A: 1 B: 9 B/C: 3-2-7 C: 4-5-6-10

--------------------------------------------

#TROTTINGRANKEN#

V75-1: A: 7 B: 8 B/C: 6-2-5-4-1 C: 3

V75-2: A: 2-5 B: 1-8-4-11-7 C: 6-12-10-9

V75-3: A: 5 B: 2-6-1-4-3-8 C: 7

V75-4: A: 3-4 B: 6-10 B/C: 7 C: 1-2-9-5-8-11

V75-5: A: 4-5 B: 3-1-11-6 C: 9-7-12-2-8-10

V75-6: A: 3-7 B: 11-12-5-1-4 C: 2-6-10-8

V75-7: A: 1 B: 9 B/C: 3-2-7 C: 4-5-6-10

VÅRT SPILL DENNE OMGANGEN:

4x7x1x4x5x7x1

--------------

DAGENS DOBBEL: 

Valle Grim x Faust Boko - 500 kroner. 
Starthurtighetsskalaen: 

1 - Urdårlig. Havner sist uansett spor

2 - Meget svak. Aldri tetaktuell uansett posisjon

3 - Svak. Tar seg forbi 1-2, men klarer aldri å svare opp de med høyere rank.

4 - Negativ middels. Har aldri vist høy starthurtighet og blir som regel overflydd. 

5 - Positiv middels. Møter denne hester i kategorien 1-4 er det tetgaranti om maks avfyring. Fins det ingen i kategori 6-10 i første rekke er det sannsynlig med tet om den har spor 1-4.

6 - God. Står den i spor 1-5 henter den alltid lengde på kategori 1-5. Vrien å ta lengde på for kategori 7 også. 

7 - Meget kjapp. I denne kategorien er det tetgaranti fra spor 1-4 om den møter kategori 1-5. Klarer normalt sett ikke ta en lengde side om side med kategori 6. 

8 - Svært hurtig. Henter lengde på kategori 6 side om side. Kan nå teten fra spor 1-6 omtrent hver gang. Tar likevel ikke lengde på 7 side om side. 

9 - Superhurtig. Tar lengde side om side på kategori 7. Kan trolig utfordre kategori 8 om den for eksempel står i spor 4 og kategori 8 i spor 1. 

10 - Unikum. Tetgaranti fra første rekke om den fyres av. Helt eksepsjonell. 

Kort oppsummert: Skalen tilsier det kreves to nivå over for å være garantert at den tar seg forbi. 

Vi har studert starthurtigheten til alle hestene og satt dem inn i vår skala. Men det blir for mye tekst å ta med så vi forenkler det for dere ved å bare bruke tall i analysene.


--------------------------------------------

Sist oppdatert: 25.09.2019 - 21:21