Hopp til innhold

Kunde spilte inn 360 000 på Bjerke-tipsa

SUKSESS MED BISMAK. Les om kunder vår, og om vår Eksperten-bong som nesten tok kassa. Vi har også lagt ut våre analyser av omgangen.

En av våre trofaste kunder var strålende fornøyd onsdags kveld. Han tok utgangspunkt i våre analyser og krydret med egne ideer og da ble det tre seksere og 360 000 kroner tilbake.

- Tusen takk for strålende tips, nok en gang. Det kan vel ikke være noen som er bedre, sier Lars Heskje.

Heskje, som også er kompis med Per Sigve Kleppe, er en meget dyktig travspiller og analytiker. Han står for vurderingene til Trotting,no hver fredag og har servert toppspill fredag etter fredag. Onsdag tok han rygg på Trotting.no-ranken, men valgte å spille våre alternative bankere, samt objekt.

- Jeg gikk all in på A Winner og Gigant Invalley. Jeg fikk ikke med meg Kuven Tøtto, men hadde hatt syv rett med Hilton Molander. Tipsa, analysene og ranken til Trotting er det vel nesten ikke mulig å slå? spør han undrende.

EKSPERTEN

Vi hadde også fire lag ute til Eksperten. Vårt flaggskip, Granittbongen, så slik ut:

Avd. 1 2, 3, 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13
Avd. 2 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Avd. 3 9, 10
Avd. 4 3, 4, 6, 7, 9, 11
Avd. 5 3, 5, 8
Avd. 6 1, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Avd. 7 4

Trolig tapte vi kassa på målfoto i femte avdeling. Det var og er ekstremt surt, men trøstepremien på 360 000 kroner ble fordelt på 8 kunder som betalte 1600 kroner hver. Ekstra gledelig for oss er det at det var faste kunder som var med på dette. Det gleder oss stort.

Det var tre-hesterslåset som gjorde at ikke satte V5-en i trotting.no-tipsa. Og vi må bare minne dere på at av og til er V5-spillet mer interessant en V65. Vi skal bli flinkere til å minne dere på det.

DD satt med to førstevalg og vi spilte inn 6000 kroner for 400 kroners innsats. En strålende dag.

Fullstendig rank:

A: 13 B: 2-11-3 B/C: 10-5-6-9-12 C: 7-4-1

A: 6-3: 8-5-1-4-10 B/C: 7-9 C: 11-2

A: 10-9 B: 4-6-2-1 C: 7-8-11-3-5

A: 4 B: 3-7-9-6 C: 11-12-8-10-1-2

A: 3-5-8 B: 4-1-2-10-7 C: 6-9 D: 11

A: 11-3 B: 1-6-7 B/C: 10-8-9-4 C: 12-5-2

A: 4 B: 5-1-3-2 B/C: 11-8 C: 6-9-7-12-10

V76-1

Startside:

2 Gaius BR har vært kvikk ut og vi kan ikke tro annet enn at dette er tethesten i løpet etter 500 meter. Det skal ikke koste for mye, tror vi. Og vi ser for oss en rolig første runde også. Trolig sitter 3 Two To Tango i lederrygg. Vi ser derimot for oss at Frode Hamre setter fart 1200 meter igjen og kommer frem til dødens. Herfra tror vi at han har en solid sjanse til å kontrollere løpet og vinne. Skulle Hamre velge å sitte bakerst å kjøre på speed er løpet mer åpent, men det tror vi mindre på.

13 Draco Braz Minto. Har vanskelige forutsetninger med bakspor på tillegg. Alle alarmklokkene ringer samtidig her. Men det som gjør den spesielt interessant i dag er motstanden han skal beseire. Og at han blir spilt på rundt 25-30 prosent. Vi har også vært i kontakt med Hamre selv som helt klart signaliserer stor seierstro. Han vurderer det slik som at han må gå til angrep ut av andre sving. Da kommer han trolig svært billig frem til dødens og derfra skal seierssjansen være god. Dette er en svært god treåring som virkelig konkurrerer i en altfor lav klasse kontra sin kapasitet og sitt talent. Har virket travsikker i Hamres to starter med ham. Og han har vist finfin fremgang for hver start. Nå sist kom han i mål med krefter spart da Hamre ikke ønsket å mase på ham over oppløpet. Nest sist var han ute i V75 og kjørte altså frem til dødens på A Brave Heart. Måtte gi seg siste biten der, men da var det helt andre formhester enn det han møter her i dag. VI forsto også på Hamre at dette var en hest han likte svært godt og vi er helt enig med ham. Dette er klassehesten i feltet, og det er egentlig kun løpsopplegget som kan ta fra ham seieren her. Vi syns dette er omgangens beste bankebud.

ELLERS VERDT Å NEVNE:

Motbudet slik vi ser det er 2 Gaius BR som er i full utvikling og vi tror han leder lenge. Holdt bra mot Spiderman TG nå sist og har vist fremgang i hver eneste start. Denne kommer trolig til å bli ganske bra, men er ennå litt uferdig. Vi mener at 13 har kommet lenger i sin utvikling og at den er 20 meter bedre. Men denne er altså spennende for dere som vil dekke opp.

3 Two To Tango viste fin form da hun vant sprettlett etter smørreise nå sist. Var god gangen før også. Men det er opp to klasser nå. 5 Pirat Pia kan være et sjokk. Vi lot oss imponere av stilen på hesten nå sist. Har fått to løp etter lang pause og fungerer hun like bra i dag som sist er hun ikke ufarlig her. Fra tillegg er det mange med halvsjanser; men mest spennende er trolig 11 Bom Simoni som har vanskelig for å vinne, men som har finfin form og står nydelig til i springsporet. 10 Sanda Love går ned noen klasser han også, men dette er en vrien hest å få først over mål. 9 Rolls Royal er kapabel, men møter litt bedre motstand enn ved sine to forrige løp. Det samme gjelder for 6 Restless By The Sea.

A: 13 B: 2-11-3 B/C: 10-5-6-9-12 C: 7-4-1

V76-2

Startside:

1 Tangen Braute løste ikke så verst nå sist, men sliter med travet de gangene han blir satset med. Dette er en sterk traver som ikke drar fordel av sprint. Vi tror hingsten blir kraftig overflydd her. 2 Lundrapp pilte til tet nå sist, men stoppet helt opp på slutten. Vi er helt sikre på at denne skal kjøres i rygg her. Sitter nok i lederrygg underveis. 3 Bjørnemyr Texa startet sto i femtesporet fjerde sist og satt i tet etter 200 meter. Denne hoppa er meget kjapp og tar hånd om teten tidlig. 4 Alm Sander har bare åpnet sånn passe de siste gangene. Vi har ikke blitt imponert og tror heller ikke hesten får noe med tetkjøringen å gjøre. Hestene lenger ut har heller ingen mulighet til å blande seg inn i noe tetkjøring her.

Hovedscenario: 2 Lundrapp piler til tet, men slipper tidlig til 3 Bjørnemyr Texa.

Storfavoritten: 3 Bjørnemyr Texa. For en form denne hoppa har for tiden. Hun var mesterlig god da hun vant nest sist. Da var hun et herlig objekt hos oss. Hun var også solid nå sist på ny volterekord. Hun tar stadig nye steg denne hoppa og fortjener å være favoritt i dette løpet, men vi føler at hun faktisk er sårbar i dag. Og prosentene synes vi er altfor store. Vi tenker først og fremst på at hun vil bli kjørt i tet i dag og hun har nemlig vist tidligere at det overhodet ikke er hennes melodi. Som fjerde sist da hun var storfavoritt til å ta seg av et billig sprintløp på Momarken. Høitomt fikk kjøre nøyaktig som han ville, men Texa stoppet helt opp over oppløpet. Hun er klart best med ryggløp. Velger kusken å gi henne et ryggløp må han enten slippe teten og satse på åpning, eller så må han holde henne igjen og prøve å finne et utvendig par. Med andre ord høres det vrient ut og gi henne et ryggløp. Det mest sannsynlige er uansett at de nok en gang prøver henne i tet. Da tror vi hun kan tape dette som en 60-prosenter. Formen er god, men viljen hennes er kun sånn passe. Vi må gå i mot sånne hester som dette. De varierer fra gang til gang og er helt klart sårbare. Grei favoritt, men overhodet ingen banker.

Objektet: 6 Strikkeprinsen. Ja, vi trekker frem denne nok en gang dere. Men med god grunn. Hvilket enormt løp denne hesten leverer på Momarken nå sist, mot kanongode hester. Horgen Lynet vant foran Kaksen. Vi var nærmest sjokkert da hesten kom i mål som sjettehest etter å ha tapt 30 meter fra start. Vi klokket Strikkeprinsen sin sisterunden og vi fikk 1.23,9. En svett innsats. Vi er ikke i det minste tvil om at dette er feltets desidert beste hest og når vi ser han er spilt på seks prosent må vi varsle dere nok en gang om han. Galoppfaren er helt klart til stede og derfor er det kun et evig objekt. Hesten har startet på lenge nå, men det er nå han kommer inn i sin beste årstid. Han gjør sine beste løp om vinteren og med forminntrykket nå sist tror vi dette faktisk skal være en god sjanse. Hesten er jo bedre enn favoritten på kapasitet. Et underspill som det lukter svidd av dette.

ELLERS VERDT Å NEVNE: Vi føler oss ikke trygg med disse to hestene. De er sårbare begge to, men de danner vår A-gruppe. Vi kommer til å ha med 8 Emil Mollyn på alle bonger i dag. Denne var strålende god til seier nå sist. Tredjevalg for oss. Vi spiller heller ikke uten 1 Tangen Braute, 4 Alm Sander, 5 Faks Mollyn og 10 Kvikk Tojo. Alle dette er hester som har vist oss god form den siste tiden. Det er ikke lenge siden Tangen Braute vant V75-løp og slo Garli Moe Garlin. Faks Mollyn var meget god til annen nå sist og er på gang.

Konklusjon: Vi finner disse syv hestene som heldekk i løpet. Resten tror vi skal få det tøft. Vi føler favoritten er såpass sårbar i dette løpet at vi skal ha inn vinneren om denne taper. Det er god verdi å hente her, tror vi.

A: 6-3: 8-5-1-4-10 B/C: 7-9 C: 11-2

V76-3

Startside

Det ligger an til kjøring mellom flere hester her. 1 er ganske bra ut, men klarer trolig ikke ta i mot 2 om den laddes maks. Fordel for 1 er kusk. 3 er like bra ut som disse to, men skal ikke kunne ta en lengde. 4 er middels ut, men møter riktig selskap og er en joker i tetkampen. 5 er hyggelig ut. 6 er kvikkest av samtlige og skulle denne bli klemt av er teten innen rekkevidde. Som dere forstår er det mange hester som kan åpne hyggelig og derfor tror vi på kjøring første biten her. Favoritt til teten er 6. Men det kommer til å koste mye. Dette vil favorisere hestene i bakspor som formsterke 9 Russel Street og 10 A Winner.

10 A Winner. Dette er en hest Kai Johansen har holdt høyt lenge. Og vi har hørt han snakke om at dette er en topphest og så videre gang på gang. Men den har i bunn og grunn skuffet sine tilhengere like ofte som Johansen har snakket den opp. Vi bryr oss lite om slikt snakk og fokuserer kun på hva hesten viser i banen - slik vi gjør med alle hestene vi vurderer. Det som gjør denne interessant for oss i dag er flere ting. Men stilen på hesten nå sist i lunsjen var meget bra. Åpnet knalltøft, fikk dempe, men klarte å stå i mot angrepene til slutt og vant på en god måte på en bra tid. Denne er nå klart på gang og har her en nydelig oppgave foran seg. Er bedre enn de fleste hestene her og har dokumentert form i kroppen. Vi vurderte lenge om vi skulle bruke denne som banker - og ja det kan være en banker for dere som ikke stoler på våre to andre bankervalg. Er dessuten voldsom verdi i ham i dag. Og løpsscenarioet taler til hans fordel. Hadde han derimot stått i første rekke ville det vært tetgaranti og da hadde vi ikke nølt med bankerspillet. Klar A-hest.

9 Russel Street. Vi kommer til å doble A-gruppa med denne. Denne har minst like god form som 10, men hestene til Pedersen varierer noe for mye i prestasjonene til at vi kan stole helt på ham som stor favoritt. Har en veldig god kusk i dag og det er også et stort pluss. Og han har beviselig toppform i kroppen og gjør han om sine to siste forestillinger så er det som om han fortjener å vinne et løp snart og det kan skje i dag. Har bare tapt for CC Sugar de siste to løpa og vi mener han går ned noe i motstand til i dag. Løpsscenarioet taler også til hans fordel her i dag.

ELLERS VERDT Å NEVNE:

Det er også toppform å spore på 4 Ghandi BR som er feltets klart best stammede hest. Det er egentlig bare et spørsmål om tid før denne slår ut i full blomst og når han gjør det vil han leke mot dagens motstand, la det ikke være tvil om det. Men er forfulgt av utur. Det så ut til å snu nå sist og måten han slo gode Hazil Boko på nå sist vitner om at han er på rett vei. Kan absolutt vinne i dag om det klaffer. En hest som 1 Adyton Flame har en hvis kapasitet og har en toppkusk. Skal ikke ignoreres helt her, selv om vi ikke tror på toppsjanse. Sjokket i løpet er 2 Victor Hastrup. Denne har skyhøy kapasitet, men store helsemessige problemer og en uerfaren kusk. Men til 2 prosent er han aktuell for dere som drar på litt. Vi vil også nevne 6 Precious To Me som en kantball her. Har møtt knalltøff motstand og er tøft herdet. Kusken er vrien å regne på, men om han er som best - ja da tror vi hesten kan sjokkere spillerne fra tet i dag. Var ute mot Nice Eleven L og Madelen LTC nå sist. Derbykval tidligere i høst. OBS.

A: 10-9 B: 4-6-2-1 C: 7-8-11-3-5

V76-4

Startside

Flere hester kan ta teten her, men felles for dem alle er at de slipper til 4 Bol Brage. Da er det en fare for at løpet blir låst og at denne får bestemme etter behag. Da skal seiersjansen være god, det forstår alle sammen.

4 Bol Brage. Vi må omtale favoritten her, da dette blir dagens største. Vi forstår hvorfor han er det, men vi vil ikke akseptere et bankerspill på en hest som er kronisk usikker og om beviselig gjør sine beste løp i Sverige. Joda, motstanden er svært enkel for ham og løpsscenarioet taler til hans fordel. Han har tidvis møtt de beste i årgangen og således er det nesten utrolig at han fortsatt konkurrerer mot slike hester. Det kalles feilmatching. Men nå er han med i dette løpet og står egentlig overfor sine fineste oppgave noensinne. Og seierssjansen er hyggelig. Men vi har gjennomstudert ham. Det er for det første en hest som er uggen til slutt i løpa. Han liker ikke når tempoet blir dratt opp og kan da svare med å klappe sammen. Det har skjedd flere ganger. Og det er dette som bør bekymre alle som vil spille ham alene til 70 prosent. Men for dere som tror han går feilfritt og ikke tenker på verdien i spillet kan selvsagt spille han alene. Vi har ikke noe god feeling og nøyer oss med å ha han som eneste A-hest - for det fortjener han.

3 Reinfaks. Vi syns han gjorde en meget bra innsats i V75 nest sist mot gode Alessandra. Kom i mål på svært god tid da. Nå sist i lunsjen svevde han i tredje spor første 500 meter før han kom ned i dødens. Stilen på hesten var veldig bra og han så skikkelig spenstig og fin ut helt til det gjensto 300 meter. Men samlet seg bra og fullførte på en ok måte. Løpsopplegget ble så feil man kan få det og derfor er det løpet til å glemme. Må ha det litt mer servert for å duge, men kan trolig gå en 1.27-tid om alt klaffer. Da har ikke 4 tid til å glaoppere. Spilt på 4 prosent og det er latterlig lite.

ELLERS VERDT Å NEVNE:

7 Leikur er hesten med størst utvikling den siste tiden. Var knallfin i tet nest sist og slo da gode hester som Mjølner Brun. Nå sist satt han fast i det lengste, men da han kom fri 500 igjen leverte hun en toppavslutning det luktet svidd av. Det ga mersmak og han bekreftet toppformen. Nå vi ser slike inntrykk blir vi svake for hestene. Denne er en klar gardering og er med på alle våre spill! 9 Hilton Molander er en topp kaldblodshest som i kapasitet er minst like god som storfavoritten. Har vunnet etter lignende pause tidligere. Sporet er også helt fint. Vi har litt feeling for ham her. 6 Vest Odin er i full utvikling og får Hop tilbake i vogna. Spennende.

A: 4 B: 3-7-9-6 C: 11-12-8-10-1-2

V76-5

Startside:

1 Mjølner Tore har aldri vært et lyn ut bak bilen og har heller ingen mulighet til å forsvare sporet her. 2 H.G Jerv hadde samme spor som dagens fjerde sist. Var ikke med i noe tetkjøring da. Har aldri vært rask bak bilen denne, men er fortsatt noe raskere enn 1. 3 Lykkerus er raskere enn både 1 og 2. Åpnet solid tredje sist på Jarlsberg. Det var kun raske Ulsrud Troll som var raskere den dagen. Må regnes i tetkampen her. 4 Eigelands Jokeren har vært plaget med mye dårlige spor, men på Sørlandet i juni hadde 7-åringen fjerdespor. Viste fin fart, men kunne ikke helt være med de raskeste fra start. Det var Charm Elden og Alsaker Fantom. Disse hestene har Lykkerus åpnet svært godt mot tidligere og vi blir derfor sjokkert om Eigelands Jokeren henter en lengde på 3. 5 Villas Cato er flink ut, men har ingen mulighet til å hente en lengde på Lykkerus her. Kan få dødens her. 6 Stensvik Iver, 7 Valle Mattis og 8 Lykkje Borka har alle fart i kroppen, men fra disse sporene er det sjansene små for at de blander seg inn i tetkampen.

Hovedscenario: 3 Lykkerus er vår tethest. Vi tror 5 Villas Cato er tidlig fremme, men blir svart opp og får nok dødens her. Er god nok selv derfra. 4 Eigelands Jokeren er favoritten til å få lederryggen.

3 Lykkerus er vår tethest i løpet og derfra skal dette være snakk om en god vinnersjanse. Formen skal være helt på topp nå. Han har gjort gode løp lenge. Var meget god til tredje i V75 tredje sist. Fulgte opp med en god innsats nest sist på Klosterskogen. Slo 5 Villas Cato den dagen, men sistnevnte fikk et umulig løp via sporene da. Det skilte ikke all verden på disse hestene, men siden Lykkerus trolig sitter i tet underveis her skal den være førstevalg. Nå sist synes vi Lykkerus leverte et av karrierens beste løp. Satt et godt stykke bak, men gikk en rå sisterunde til tredje bak Kaksen og Horgen Lynet. Verken 1 Mjølner Tore, 4 Eigelands Jokeren eller 6 Stensvik Iver hadde mulighet til å følge Lykkerus på sisterunden. I sommer var hesten tyve meter bedre enn 7 Valle Mattis på Momarken. I samme løp slo han hester som Torpa Nicklas og Kjempen med galopp. Fra tet er dette en toppsjanse, men det finnes to hester til i dette løpet som vi har stor respekt for og kan derfor ikke spille banker på Lykkerus.

5 Villas Cato. Ja, det kan fort bli dødens på denne i dag. Men vi vet godt hvor sterk denne hesten er. Denne store 5-åringen er en slugger og etter vår mening en av de sterkeste hestene i grunnlaget. Formen er sånn passe for tiden. Den har vært bedre tidligere, men vi tror den er på vei oppover. Han har hatt flere turer til Sverige i sommer og dette tar på da han møtte meget kvalifisert motstand i tillegg. Eirik Høitomt setter seg opp for første gang noe vi finner svært spennende. Høitomt er en mester på slike hester som Villas Cato. Fra dødens kan denne ekvipasjen helt klart vinne løpet, men det blir tøft å ta ned Lykkerus. Vi mener uansett at dette er et annetvalg.

8 Lykkje Borka. Eneste hoppa i feltet. Dette er et råskinn av en dame. Hun er meget god på sitt beste. Det viste hun i V75-finalen nest sist da hun galopperte stort, men kom tilbake og ble annen. Hun har møtt gutta for og vist at hun hevder seg mot dem. Løpet i dag blir slik vi ser det ikke kjørt fordelaktig Lykkje Borka. Tethesten og dødenshesten er slik vi tror satt tidlig. Dette er de to verste konkurrentene i mot også. Men å spille uten Lykkje Borka er helt uakseptabelt. Vi har nemlig stor respekt for hesten og kommer til å ha henne med på alle bonger.

Konklsujon: Vi mener disse tre hestene skiller seg kraftig ut både på form og kapasitet. Her er vi gjennom på tre hester.

A: 3-5-8 B: 4-1-2-10-7 C: 6-9 D: 11

V76-6

Startside

1 Ronato holder teten om han ønsker det. Blir i første rekke utfordret av 6 Madelen LTC. Vi er noe usikker på om 1 skal slippe føringen til denne. Madelen LTC i dødens er ekstremt sårbar. Skulle den få tet, tror vi hun er sårbar derfra også da 11 Gigant Invalley trolig setter tidlig fart fremover. Skal kunne knekke denne.

11 Gigant Invalley. Har gjort toppløp på rekke og rad denne her. Ærlig talt; vi kan ikke fatte og begripe hvorfor denne er så lite spilt i dag. Løpet sist er det bare å glemme. Det ble et uvirkelig tøft opplegg hvor man prøvde å ta i mot US Male EP. Men vi husker alle løpet han gjorde på Leangen hvor han faktisk ikke var langt bak nevnte US Male EP i mål. Var også med i NM og møtte verdenklassehester. Vi mener han går såpass mye ned i motstand at det er uforståelig at han blir så lite spilt. Hvordan skal han vinne fra dette sporet? Joda, vi ser for oss nok et offensivt opplegg. Etter tetkjøringer er over er dødens ledig i dette løpet her. Da setter Austevoll fart med en gang og vi tror da han kommer billig frem til dødens. Kan trolig gå 1.12, 1.11 siste 1000 i dødens og da blir tethesten mør. Kanskje er dette dagens aller beste objekt og vi nøler ikke med å sette ham først mot denne motstanden her.

3 Jet Voice. Er avhengig av å få gå i rygg mot slik motstand. Men sporet er perfekt og han kommer til å få et fint løp. Da vet vi at formen er på topp og han kommer til å avslutte styggfort ned oppløpet. Satt dønn fast neste sist og vant mot billig motstand på Forus nå sist. Sporet er perfekt og han kommer til å bite godt i fra seg her.

ELLERS VERDT Å NEVNE:

Ronato står til for å løpet sitt den også. Var elendig nå sist, men det er slik han kan være. Fra tet og om det blir et lureløp er han å regne med ok sjanse, faktisk. Har gjort noen toppløp, men spillerne glemmer han helt. En outsider her. 6 Madelen LTC møter eldre hester og hun er ikke herdet i denne kategorien. Det ser tøft ut på forhånd, men er et fjerdevalg hos oss på innsatsen i derby. Skulle 7 Flirtin Beach komme inn i leken er han livsfarlig. Men herfra kreves endel tur. 8 Hickothepooh stiller også til start med toppform og er herdet mot knalltøff motstand de siste løpa. Superskrell.

A: 11-3 B: 1-6-7 B/C: 10-8-9-4 C: 12-5-2
V76-7

Hovedscenario:

1 Among Hastrup tar teten her. Men vi tror ikke den skal kjøres der. Får i første omgang trykk av 2 Prince Tanic. Utenfra kommer 5 Riccochet Face susende. Følelsen er at Hop kjører til han er i tet. Det kommer til å koste mye, og den som da får løpet sitt er 4 Clint Classic.

4 Clint Classic. Kan være et av dagens beste spill dette her. Det ser ut til at det blir kjøring mellom flere startkjappe hester i første rekke her. Han kaster seg ikke med i denne kampen, selv om han er kjapp. Og da ser vi frem til at han får et fint løp utvendig i en fremskutt plassering. Når oppløpet da kommer tror vi han har en solid sjanse til å blåse rundt dem alle sammen. Husk at han slo lett en hest som Ricochet Face 29.07. Var egentlig helt suveren den dagen. Kjørte seg så til tet i et langløp femte sist. Ga seg da på oppløpet, men så veldig bra ut frem til siste 100 meter. Var så ute på sprint fjerde sist. Der satt han dønn fast over mål med det som lignet vinnerkrefter. Fikk gå i rygger i finalen på Bjerke tredje sist. Da han fikk åpning speedet han voldsomt og hesten ga oss et supert forminntrykk. Var bare slått av Quite Pepper, Gukko Raw og Fernando ved det tilfellet. Vant lett et V75-løp på Jarlsberg nest sist og så helt rå ut. Og forrige onsdag lå han helt sist og speedet som en kanonkule ned oppløpet og ble andre. Elsker dagens distanse og har toppform i kroppen. Fra et perfekt spor er det svært merkelig at salen ikke har gjort ham til favoritt. Dette er en skikkelig god hest og vi kommer til å bruke ham som dagens neste beste banker. Spillerne har altså ennå ikke forstått hvor god han egentlig er - men det har vi gjort for lenge siden. Klar A-hest.

ELLERS VERDT Å NEVNE:

5 Richochet Face er en meget bra hest og tåler å gå fra alle posisjoner når han er i form. Men har ikke startet på en stund og det uroer oss noe. Men klar gardering. 3 Rossini Diamant er en nykommer og det er en lovende femåring dette her. Har toppstamme og har levert toppløp gang på gang. Har høy kapasitet og må med på alt av bonger så lenge man ikke bankerspiller 4 Clint Classic. 1 Among Hastrup er bedre på sprint, men om han er tilbake i toppslag så er han er klar vinnerkandidat her. Enten fra tet eller lederrygg. 2 Prince Tanic har vært herdet mot tidvis enorm motstand. Var god på Solvalla nå sist og fortjener oppmerksomheten vår. Fra et perfekt spor er han sikret et topp løpsopplegg. Kan ikke ignoreres. 11 Southwind Gizel satt fast med vinnerkrefter nå sist. Står iskald til, men kommer til å spurte voldsomt. Topp inntrykk.

  • A: 4 B: 5-1-3-2 B/C: 11-8 C: 6-9-7-12-10

Sist oppdatert: 04.12.2017 - 14:48