Hopp til innhold

Jackpotsuksess i Sverige!

Superanalyser førte til gevinst på 71 000 kroner under jackpotomgangen til Färjestad. Trottings nye Sverige-ekspert med pangstart!

Det tok under to uker før Trottings supersignering fikk vist hva han er god for. Og mandag ble det altså full klaff på V6-spillet til Färjestad. 

- Vi har lenge ønsket en satsing på Sverige i tillegg til Norge. Men vi har ikke kunnet prioritere dette seriøst nok da vi ikke har hatt ressurser til å gjøre dette før nå. Og med vår nye Sverige-ekspert er vi sikre på at fremgangene vil komme. Det handler i bunn og grunn om å analysere løpa slik vi gjør i Norge også i Sverige. Dette skal et tilbud til våre kunder som ønsker analyser der, sier Kleppe. 

- Dette fortjente Trotting.no-kundene, sier Sverige-eksperten. Ekstra gøy var det også at to av våre bonger på Eksperten suste inn. Totalt satte jeg opp spill for 10 000 kroner under jackpotomgangen og vi fikk inn 142 000 kroner. Det skal bli flere jubelkvelder fremover, sier han. 

Han har allerede jobbet for Trotting i halvannen uke og kommer til å levere mye spill på Eksperten fremover. I lunsjen i går var det svært nære at han tok kassa, men kundene måtte nøye seg å dele 10 000 kroner på en bong til rett over 1000. 

- Ja, det var en voldsom bong vi fikk opp der. Yster Brick var et sjokk i spillet, men jeg vurderte å bruke den alene. Vi feiget ut og doblet med favoritten. Men det som var synd var at vi ikke fikk sistevalget i andreavdeling. Den hadde vi ranket inn på seks hester og måtte gi tapt for storfavoritten rett før mål. Men det kommer nye sjanser fremover. Vi liker å spille med litt risiko, sier han. 

Under ser dere analysene fra i går. Slik kommer analysene til Sverige å se ut fremover også. 


Rank

V64-1: A: 6-1 C: 3-7-5-4-2

V64-2: A: 2 B: 1-6-5-3 C: 7-9-4-8

V64-3: A: 9 B: 4-7-8-2-1 C: 5-6-3-10-11

V64-4: A: 4-1-6-7-3-10 B: 2-5-11 C: 9-12-8

V64-5: A: 15-2-4-3 B: 7-12-2-6-15-5 C: 11-1-9-8-10-13

V64-6: A: 2-1-14-11 B: 3-12-4-7-6-10-9 C: 5-15-13-8

V64-1:

6 El Diablo B.R. De fleste av dere har nok god kontroll på denne hesten. Vant Derby i 2016, og var kulltoppen hos Frode Hamre. Etter det har den flotte Muscle Hill-sønnen flyttet til Sverige og suksesstrener Daniel Redén. Hesten kommer nå tilbake etter 1,5 år og skal strengt tatt bare vinne på direkten. Han møter, med all respekt å melde, kun slitne Färjestad-hester som han leker med alle dager i uken. Hesten så fin ut i kval-løpet sitt på 15,9, og Redén kunne ikke funnet et bedre løp til ham i comebacket. Her tror vi Kihlström bare kan gli til tet på første langside. Lite felt, og han trenger ikke å fyre av El Diablo B.R. Vi tror det fleste er interessert i ryggen hans direkte. Da er det hesten og slå, og vi tror han er godt forberedt. Vi har dog bankerspilt duoen Redén/Kihlström to helger på rad uten hell, så vi velger likevel å doble bongen med 1 Uzo Josselyn. El Diablo B.R. er så klart et bankeralternativ, og soleklar førstehest.

Motbud:

1 Uzo Josselyn. Kommer ut i årsdebut også han. Dette er en stor og tung hest som mest sannsynlig trenger løp i kroppen. Björn Goop opp på den Robert Bergh-trente hingsten, synes vi likevel er såpass interessant at vi dobler. Bergh har en enorm stallform, og god klaff med Love You-avkom. Hesten var ute mot Magic Tonight, Food Money og Canari Match i sommer, så kapasiteten er der. Klarer ikke å forsvare sporet, men feltet er så lite at han vil uansett komme seg ut, og benytte styrken, om han ønsker. Det er fare for passivt opplegg, men vi føler forutsetningene er så spennende at vi betaler for ham. Disse to er heldekk.

A: 6-1 C: 3-7-5-4-2

V64-2:

2 Global Upfront. Dette er en bra hest i denne klassen. Kommer nå tilbake etter en liten pause, men treningsrapportene er gode. Det varsles dessuten om skorykk på alle fire for aller første gang. Jörgen Westholm har stallen i form, og kusk Oskar J. Andersson kjører stadig bedre og bedre. Hun har sittet fast to ganger på rad før denne lille pausen, og vi velger å gå på henne som A-hest. Skulle hun komme til tet er vi nesten helt sikre på at hun vinner, men fra et perfekt andrespor har kusken flere valgmuligheter.

Motbud:

1 C.R. Nobless. Har muligheten for ryggleder her, og da er kan hun eventuelt vente med å spille ut speeden til 60m før mål. Om luken kommer. 1% er fryktelig lite på denne relativt kapable hoppa. Var ute mot gode Ile Saint Louis på Solvalla i januar, og det er ingen av hennes kaliber her. Hun er derimot nødt til å få løpet på sine premisser, men fra dette fine sporet, håper og tror vi at hun får det.

6 Susan Journey. Har gjort gode løp hele karrieren. Møter stadig bedre hester, og vi tror det kan være fare for at hun må gjøre grovjobben i dag. Hun er så god at hun kan klare det, men Muscle Hill-datteren skal ikke komme mye feil på det før hun er sårbar mot dagens motstand. Som favoritt må hun garderes i kveld.  

A: 2 B: 1-6-5-3 C: 7-9-4-8

V64-3:

9. Aramis Amok. Her tar vi stilling og bankerspiller hesten som er milevis bedre enn raden. Han har galoppert og tøyset litt på slutten, men det er to av de har vært bak bilen, og den tredje ble han forstyrret til. Nå er det volte, og Goop opp. Da føler vi oss sikre på feilfri avgang, og da skal de andre ha stått tidlig opp for å hamle opp med denne. Såpass rask, og fra springspor kan Goop sitte tidlig i tet. Da er vi sikre på at han vinner løpet uten strul. Fordel av distanse, og tette starter. Nei, vi synes dette er et helt deilig spill, og bankerspiller Robert Bergh sin sterke hest. Løpet bak er åpent, så her er det en eller mange. Vi tror på feilfri avgang og toppsjanse for Scarlet Knight-sønnen.

A: 9 B: 4-7-8-2-1 C: 5-6-3-10-11

V64-4:

4 Next Limit. Også et litt uggent løp, og vi velger å dra frem 4 åringen som nå har fått tre løp i kroppen. Har stadig blitt hvassere, og kan han komme seg til tet her, tror vi sjansene er bra. Vi er ikke så glade i kusken, og at han har vist litt bløt skalle oppunder mål, så han må få dirigere litt i front for å holde unna. Vi går likevel på ham som A-hest da løpet er veldig vanskelig å finne ut av. Her streker vi på reelt.

Motbud:

1 Inthemorning. Kan kanskje klare teten, men er fryktelig usikker og må kanskje tes på sikkerhet ut. Er uansett sikret et fint løp, og hesten er i bunn og grunn god nok til å slå et slikt felt. Men ingenting vi stoler på, og er muligens for mye spilt med sine 18%. Utgangsposisjon og kusk i form gjør at vi setter vallaken som nummer to.

6 Econic. Fått ett løp i kroppen i år, og det trengte han. Imponerte ikke nevneverdig, men vi tror løpet har ført 4 åringen til Magnus Jakobsson betydelig frem formmessig, og i et sånt løp kan han helt klart være med å gjøre opp om seieren. Kommer han bare rett på det underveis i løpet, plukker han mange til slutt.

A: 4-1-6-7-3-10 B: 2-5-11 C: 9-12-8

V64-5:

14. Tripsson Ø.K. Er i toppform. Har gjorde to meget gode løp etter hverandre nå, og selv fra lengst tillegg skal Antonsen-traveren ha god mulighet med dagens form. Slo Vollanfaks fra dødens sist. Var ikke langt bak Sordo på Bjerke nest sist, og slo Järvsöodin, Valle Mathis og mange betydelig bedre hester enn han møter her. Feilfritt skal Cato ha en stor vinnersjanse.

Motbud:

2 Stumne Luna. Fikk sin fortjente seier sist, og står spennende til her på strek. Spennende er det også med Carl Johan Jepson opp i sulkyen. Kan hun lede, og stjele løpet fra start til mål? Det kan bli tøft å holde unna for de garvede hingstene bak, men 4% er interessant. Her gjelder det bare for Jepson og kjøre på klokka, og håpe lampen lyser helt inn.

4 Vollanfaks. Har enorm kapasitet, men det har trøblet litt for ham på slutten. Muligens ikke den helt fantastiske formen han hadde tidligere i vinter, men skal likevel regnes her. Järvsöfaks-sønnen er best i rygger mener vi, og vi har et håp om at Per Ludvig Nilsen kan få et fint ryggløp, og bruke speeden til slutt her. Skulle han satse tidlig fremover, kan det være han får overta tet, men som sagt, håper vi på annet løpsopplegg.

3 Norby Frøy. Har også han veldig fin form, men denne hesten er ikke lett å vinne med. Sliter med å stikke snuten først, selv om han vant sist. Her kan kan velge å kjøre rett frem i førstespor, og håpe at det løser seg, som det meget vel kan gjøre, men vi synes likevel at han er for mye spilt. Står dessuten 20m dårligere til nå enn sist han møtte Vollanfaks.

A: 14-2-4-3 B: 7-12-2-6-15-5 C: 11-1-9-8-10-13

V64-6:

2 Gateway Fortuna. Kveldens mest vanskelige løp. Denne Conway Hall-datteren var det enormt mye surr om under Unionskampen på Momarken i fjor. Kom da med en mye bedre formrad enn nå, men det sier litt om kapasiteten til hesten. Har byttet regi etter det, og dyktige Sofia Aronsson har hatt henne en stund nå. Duoen Aronsson/Eriksson satte Anna Mix på lørdag, så dette samarbeidet har formen på topp. Vi synes hun er spennede i kveld fra meget fint spor. Hoppet dessuten fra seg seieren sist, så formen er i anmarsj. OBS!

Motbud:

1 First Diamond. Vi tror han har bra sjanse til å svare teten fra sitt fine spor, og der liker han seg godt. Flink til å forsvare seg, og vant på 15-tid fra tet på Örebro i mars. Har også en tetglad kusk i Petter Karlsson. Men det kan komme til å bli en saftig åpning.

14 Mamasan. Feltets mest kapable hest, men stallformen til Goop er et stort spørsmålstegn. Står dessuten kinkig til, og virket direkte seig i comebacket sist. Vi har ikke spesiell følelse for denne, men våger ikke kappe den pga grunnkapasiteten, men som favoritt er hun iskald.

11 La Diva Rossi. Vi liker denne, og fra en annen utgangsposisjon hadde vi ranket denne høyere. Formen er dessuten et lite spørsmålstegn, men hun hadde kanonform på denne tiden i fjor, og var stallskrik under Elitloppshelgen i fjor. Viser hun samme fine form i kveld, er hun helt klart med å gjør opp om seieren.

A: 2-1-14-11 B: 3-12-4-7-6-10-9 C: 5-15-13-8

Hovedbong:

V6 - Färjestad, mandag 7. mai 2018

Avd

Markeringer

Antall markeringer

1

1, 6

2

2

1, 2, 3, 5, 6

5

3

9 Aramis Amok

1

4

1, 4, 6

3

5

2, 3, 4, 14

4

6

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

15

1800 rekker x kr 1,00 = kr 1 800,001)

Drømmebong:

V6 - Färjestad, mandag 7. mai 2018

Avd

Markeringer

Antall markeringer

1

1, 6

2

2

1, 2, 3, 5, 6

5

3

9 Aramis Amok

1

4

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 11

9

5

2, 3, 4, 14

4

6

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

15

5400 rekker x kr 1,00 = kr 5 400,001)

Sist oppdatert: 22.05.2018 - 10:55