Hopp til innhold

GRATIS V75-ANALYSER TIL FORUS

Denne helga byr vi på gratis analyser til Forus. Lykke til, alle sammen.

Vi har det siste halvåret studert fra hvilke posisjoner løpets vinner sitter i underveis i løpet. Det viser seg at 75-85 prosent av alle løpa vinnes fra det vi har valgt å kalle “vinnende posisjoner”. Det vil si tet, lederrygg, dødens og andre utvendig. Vi jobber knallhardt med startsidene og som dere forstår er dette mye av nøkkelen til å finne vinneren i løpet. Derfor vil den nye versjonen av våre tips se noe annerledes ut enn hva den har gjort før. Vi vet at dette er til det beste og håper virkelig det vil hjelpe dere mye i å ta de rette valgene.

--------

Dagens oppsummering

Dagens beste banker:

V75-1: 13 Ulsrud Tea

Dagens nest beste banker:

V75-2: 2 Rebella Matters

Dagens beste spill:

V75-3: 6 Larry Joe

V75-4: 9 Donatomite/ 11 Conquestador BR

V75-5: 11 Soten

V75-6: 2 SK´s Mystic Titan

V75-7: 1 Brage Hindø

--------------------------

Fullstendig rank:

A: 13 B: 2-3-9 C: 10-11-7-12-6-8-4-5-1

A: 2 B: 10-9 B/C: 12-5 C: 3-1-11-13-6-7-8-4

A: 6 B: 11-9 B/C: 1-5-10 C: 12-3-2-4-8

A: 9-11-6 B: 8-7 C: 10 D: 5-3-1-4-2

A: 11-3-4-15 B: 6-7-5-12-8-2 C: 9-1-13-10-14

A: 2-9 B: 3-11-4-1-12 B/C: 5-6 C: 7-8-10

A: 1-8 B: 10-12-14-7 B/C: 2-9-13 C: 4-5-6-3 D: 11-15

----------------------------

KJØP ANDELER HER


V75-1

Vi tror følgende hester sitter i “Vinnende posisjoner” etter 500 kjørte meter:

Leder: 2 G. Jerken

Lederrygg: 1 Art Miklagard

Dødens: 3 Tripsson ØK

Andre utvendig: 8 Solør Svarten

2 G. Jerken skal få overta fra 1 Art Miklagard umiddelbart. Det blir trolig spekulert i om 3 Tripsson ØK deretter skal få overta fra G. Jerken. For oss virker det langsøkt, da 2 tross alt er på hjemmebane - og i tillegg er en bedre hest. Cato Antonsen bruker å kjøre i ett gir - så det trolige er at det blir opprettholdt et godt tempo her. 20-metershestene har ingen lett oppgave her - og det er vanskelig å se for seg at disse skal hente 20 meter på en formtoppa og frontløpende 2 G. Jerken. Likevel er det nødt til å bli slik at man tar i bruk tredje-sporet på siste borte. Det betyr at 13 Ulsrud Tea mer eller mindre er nødt til å få et opptrekk her. Vi ser helt klart for oss at i det det gjenstår 4-500 meter så løftes hun ut fra rygg og kan da kjøres maks med via fjerdespor siste sving. Da er det ingen i dette feltet som klarer å følge henne til mål.

13 Ulsrud Tea. Ovenfor har vi skissert en analyse av hvordan vi tror løpet blir for Ulsrud Tea. Og i et slikt scenario er det vanskelig å se for seg at hun taper dette løpet. I prinsippet møter hun hester hun slår hver eneste gang. Vel, har i det minste ikke tapt for noen av dagens motstandere de siste to åra. Så på de siste 60 startene har hun altså ikke tapt for slike hester hun møter her i dag. I flere av løpa har hun hatt lignende forutsetninger. Vi ser det gang på gang - hun får tidlig kontakt. Blir dratt opp i tredjespor og drar på via fjerdespor og speeder dem ned. Dette løpet leser vi som en åpen bok - og vi mener det er hele 80 prosent sjanse for at dette scenarioet igjen inntreffer. Selvsagt kan hun vinne løpet på andre måter også. Det skal tillegges at Ulsrud Tea nå er en av de beste kaldblodshestene som fins. Vi skal jo ikke lenger tilbake enn til Biri 13.10 for å se at hun er helt overlegen en hest som Kleppe Slauren og ikke minst at hun har få problemer med å hente inn en smygkjørt Roli Eld. Altså hun trenger i prinsippet bare fri luft i 200 meter og da er det få kaldblodshester uansett kjønn som klarer å stå i mot henne. Vel, nest sist holdt hun på å slå Odd Herakles i Bergen. Og det med gedigen startgalopp. Og nå sist var hun igjen overlegen i møte med mange av dagens motstandere. Vi tror at hun har en supersjanse til å vinne dette løpet og ser ingen fornuftige argumenter mot å dekke henne opp. Vi snakker tross alt om en av verdens beste i sin rase - og som er i absolutt toppform, og som er bedre enn noen gang. All in.

MOTBUD:

Vi ser ingen reelle motbud her, om vi skal være helt dønn ærlige. Det kommer til å bli endel trykk på 3 Tripsson ØK. Men den kjøper vi ingen dager i uka. Satte personlig rekord med halvannet sekund nå sist. Men ærlig talt; hva er dette for noen tider på Jarlsberg? Dette er en hest som stort sett har vært pottetom i mål på 1.24-tider og så kommer han ut og går 1.21-tid på Jarlsberg - i slutten av november. Nei, vi har ingen tro på at den banen måler 1000 meter - og vi ber dere selvsagt å se helt bort fra alle Jarlsberg-tider. Men hesten var jo bra er i hyggelig form. Men skal normalt sett være 50-60 meter svakere enn Ulsrud Tea. Dessuten så tror vi ikke han får teten her. Og fra dødens er det hele sjanseløst mot superhoppa på 40 meter. 9 Roli Eld får også mye spill på seg. Men vi har jo sett at Ulsrud Tea er mye bedre enn den. Senest på Biri 13.10. Da fikk Roli Eld et helt optimalt løp. Likevel var Ulsrud Tea ikke i nærheten av å tape for den. Nå har Roli Eld gått bra løp etterpå - men det er bare ikke samme klassen i den hesten som i Ulsrud Tea slik vi ser det. Og det er vanskelig å se for seg et scenario hvor han er foran Ulsrud Tea i mål.

Konklusjonen er at Ulsrud Tea har ikke tapt for slike type hester de siste to åra - og selv om noen av dem i sitt livs form; så er jo fakta det at Tea også er bedre enn noen gang. Dette bør være omgangens sikreste vinner.

A: 13 B: 2-3-9 C: 10-11-7-12-6-8-4-5-1

V75-2

Vi tror følgende hester sitter i “Vinnende posisjoner” etter 500 kjørte meter:

Leder: 2 Rebella Matters

Lederrygg: 1 Happy Dragon

Dødens: ?

Andre utvendig: ?

Det skal være liten tvil om at 2 havner i tet direkte her. 1 får lederrygg om ikke noe helt spesielt skulle inntreffe. De andre posisjonene er mer åpne, og det er jo slik at ingen på strek eller på 20 meter har kapasitet eller form til å gå dødens på Rebella Matters. Mens både 12 og 10 har form og klasse til å kunne gjøre det, men fra 40 meter tillegg kommer det til å ta tid før de i det hele tatt kan kjøres fremover. Dermed ender vi opp med et åpenbart scenario der 2 leder dette løpet fra start og trolig helt hjem.

2 Rebella Matters. Innsatsen nå sist var ved første øyekast noe delt. Så ikke helt bra ut underveis, mens hun likevel avsluttet voldsomt da Buer trykket gasspedalen i bånn. Hentet da mange lengder på Gogo Hall siste 5-600 meter. I ettertid forstår vi hvorfor det ble en defensiv styring underveis; for hadde den vunnet ville den ikke stått på strek i dette løpet da hun hadde overgått grunnlaget for å være startberettiget på strek her. Med det i tankene er det ikke så vanskelig å forstå at det vi så sist var en kusk og trener som ønsket å bli nummer to i mål. I dag er den altså perfekt rigget til å gå i tet - og motstanden er nærmest perfekt. Så langt har planen til Buer fungert. Så da gjenstår det bare å se om hesten leverer varene i løpet. Formen er på topp, kusken er rågod og scenarioet taler helt til ekvipasjens fordel. Et svært lite sexy uttak; men alle lykter er grønne her og slik det fremstår må dette være en finfin støttebanker for de som skal ha to alenestrek i omgangen.

MOTBUD:

10 Come Vacation. Er det soleklare motbudet her. Så rett og slett fantastisk ut ned oppløpet nå sist og speedet voldsomt da åpningen kom. Kommer til å levere nok en topprestasjon og er den hesten ved siden av 2 som står finest inne i dette løpet. Er mye bedre enn de på 20 meter - og er dessuten beviselig bedre enn de hun står likt med. Så, utfordringen er hvordan hun skal hente 40 meter på tetkjørende 2 Rebella Matters. Det ser ikke lett ut på forhånd på en bane hvor kuskesyken er så herjende. I teorien bør ingen andre enn hestene fra lengst tillegg kjøre i andrespor her - men den nevnte kuskesyken er så sterk på Forus at man skyr førstesporet som pesten. Denne kuskesyken er viktig å ta med seg i vurderingene og vi ser ikke bort fra at det kjører tre hester i førstespor og 8-9 hester på rekke i andrespor. Dette er noe den observante tilskuer kan se ukentlig på Forus - og om man ikke visste bedre…

9 Lucky Princess. Denne er milevis bedre enn hva det ser ut som i raden. Har hatt både uflaks og tullet seg bort. Men har vist fine ting og hun er i form. Nå er det igjen V75 på hjemmebane og Vidar Hop opp. Hun er også inne i sin absolutt beste årstid og her skal det ikke mye klaff til før sjokket er et faktum. Må med på alle bonger som ikke spiller banker på 2.

De to andre hestene som kan vinne løpet er 5 Lightning og 12 Xantippe. Sistnevnte er i hysterisk form og seieren kommer snart. Mens 5 Lightning har vist enorm utvikling i høst og har bare gjort bra innsatser i raden. Stort pluss med Solberg som kusk. Resten av feltet trenger vi ikke bruke penger på i V75-spillet da de enten er formløse eller rett og slett har umulige oppgaver.

A: 2 B: 10-9 B/C: 12-5 C: 3-1-11-13-6-7-8-4

V75-3

Vi tror følgende hester sitter i “Vinnende posisjoner” etter 500 kjørte meter:

Leder: 6 Larry Joe

Lederrygg: 1 Maksi Lady

Dødens: 5 Super Talisman

Andre utvendig: 3 Cabelino

1 er veldig kvikk ut i klassen sin og har vist seg å være vrien å hente en lengde på. 3 kan klare det om han løser maks, men det er bare et sidescenario her. Vi regner med at 6 klemmes av alt hva det går fra start og da er det han som får overta føringen her. Kommer da til å lede dette løpet svært lenge. Vi ser for oss at 9 eller 11 tar grep runden igjen og kjører seg til dødens.

6 Larry Joe. Vi må gå utfra at hesten er både vel forberedt og ikke minst forbedret. Denne har stått på treningslisten til Kjetil Djøseland i to-tre måneder og gjør her sin første start for sin nye trener. Dette er en finfin oppgave for Love You-hesten som tidligere sto hos Kolnes på Bjerke. Motstanden er av en slik karakter at den skal han kunne hanskes godt med. Men det gjelder det for kusken å være bestemt og rett og slett bare kjøre seg til tet. Og vel i tet så er det han som sitter med alle de beste korta på hånda. Dette er en hest som vi helt siden han kom til Norge har hatt forventninger til, men det er riktig å si at han ikke har innfridd så langt. Men det skal snu her i dag - og vi mener det må en topp prestasjon til fra både 11 Helen Boko og 9 van der Meulen om de skal han en sjanse på vårt drag her. Det ligner en vinner, dette her. Et av dagens beste spill.

MOTBUD:

11 Helen Boko. Denne var vi null imponert over i debuten for Buer. Har vært mye bedre i løpa etterpå, men da har den møtt ganske svake konkurrenter. I dag er det ingen enkel oppgave for Buer-hoppa. Spor 11 og dessuten bedre motstand. En favoritt i fare.

9 van der Meulen. Trolig den beste hesten i feltet, men har vært lenge borte. Og bakspor. Alt dette trekker ned, men er jo en voldsom hest i dette grunnlaget og er han bare i orden så kommer han til å bite bra fra seg her. I toppform hadde vi bankerspilt ham, men nå er det for mye usikkerhet rundt formen så vi lar det være med å bruke ham som en gardering her.

Disse tre hestene skal kunne utgjøre et meget solid lås.

A: 6 B: 11-9 B/C: 1-5-10 C: 12-3-2-4-8

V75-4

Vi tror følgende hester sitter i “Vinnende posisjoner” etter 500 kjørte meter:

Leder: 9 Dontomite

Lederrygg: 11 Conquestador BR

Dødens: 6 Deep Sea Dream

Andre utvendig: 7 Radieux

I fjor fikk vi se at tilleggshestene var helt overlegne i dette løpet. Det er ganske lignende hester i aksjon i år også - og hestene på strek er ikke gode nok til å kjempe om seieren. Vel, 11 er brennhurtig ut og skal normalt sett være tidlig fremme hos strekhestene. Kan bare kjøre seg rett til tet. I bølge nummer to kommer 9 Donatomite først og det er helt naturlig at den får overta føringen fra 11. Innersporet ødelegger mye for 6 Deep Sea Dream her selv om han er hurtig ut, så skal det mye til at han kommer seg ut direkte her da han er omringet av jevnkvikke hester.

På ren utregning er strekhestene sjanseløse i vinnersammenheng. Vi klarer altså ikke finne et eneste scenario hvor en av dem vinner. Så over til de som kan vinne løpet.

9 Donatomite. Satt fast med alle krefter spart nå sist og bekreftet sin fine form. Vi likte virkelig inntrykket han ga. Enormt bra gangen før også, mens han “frivillig” ga bort seieren til Ferrari BR tredje sist. Hadde trolig vunnet om han hadde tatt i mot Midtfjeld-hesten da.

I dag er det noe nytt; voltestart. Hamre mener denne biten skal være helt uproblematisk og vi ser heller ingen grunn til at det skal være et minus. Vi går utfra at han løser like bra med den startmetoden - og da ligger veien åpen for tet. Finnes ingen her som tar i mot ham når Hamre kommer dundrende fremover. Vel i tet så skal det mye til om han taper dette løpet, og i skrivende stund er han et andrevalg - det skal han ikke være. Dette dreier seg om en hest som er en naturlig favoritt i løpet - og som vi tror har en toppsjanse her.

Flotte Donatomite har levert toppløp etter toppløp i hele år. Vi våger påstanden om at han ikke har hatt en finere oppgave enn dagens i hele år. Har også blitt bedre å reise med - og nervene han slet med i fjor virker ut å ha blitt mye bedre i år.

11 Conquestador BR. Kan være et av dagens store sjokk. Her står han nydelig til i springspor og vi tror han er tidlig fremme og får overta føringen. Kommer så til å slippe til Donatomite, men skulle Hamre-hesten ha en dårlig dag samtidig som denne får åpning ut i oppløp - ja da kan dette gå veien. Imponerte oss alle på Forus nest sist da han pilte til tet og holdt unna for en formtoppa Sejr Gammelsbæk. Men nå sist havnet Conq-en i dødens, og derfra går han ikke en meter selv i toppform. Så det løpet kan dere bare glemme. Denne holder nemlig absolutt toppform og står spennende til. Jokerpot-hest.

MOTBUD:

6 Deep Sea Dream. Var et superspill forrige lørdag da vi lanserte den som et klart førstevalg. Har vist seg at han jevnt over er svakere enn Donatomite omtrent hver gang de har møttes. Joda, Deep Sea Dream slo Donatomite på Bjerke nest sist. Men da satt sistnevnte fast over mål. I et normalløp over sprint så er han rett og slett ikke like kapabel som Hamre-traveren. Men samtidig er det lett å se at hesten holder absolutt toppform og han kommer naturligvis til å gjøre et nytt godt løp. Men for oss er han i overkant mye spilt per fredags formiddag og prosenter opp mot 60 er han ikke i nærheten av å stå for.

A: 9-11-6 B: 8-7 C: 10 D: 5-3-1-4-2

V75-5

Vi tror følgende hester sitter i “Vinnende posisjoner” etter 500 kjørte meter:

Leder: 3 Ros Son

Lederrygg: 1 Kvikk Kuling

Dødens: 5 Talent Ø.K.

Andre utvendig: 4 Valle Hugo

Ingen direkte startkatapulter i noen av de bedre sporene. Vi tror derfor på en meget jevn åpning, men holder en knapp på en feilfri 3 Ros Son til tet. Men det er langt fra sikkert. Det er fryktelig mange galopplystne hester her, og blir det en del omstarter kan de hisse seg opp. Men vi kan ikke spekulere i galopper, bare registrere at det ikke er så mange fryktelig stødige hester. 4 Valle Hugo har et litt trangt spor, men løser han feilfritt er han rask i vei. Det samme er 3 Ros Son, og vi tror tetkampen primært står mellom de to. Som sagt tror vi at 3 Ros Son da skal ha en fair sjanse på å klare å holde 4 Valle Hugo fra livet inn på den første svingen, men helt sikre er vi ikke. Det vi er sikre på er at hestene i sporene 1 og 2 er fornøyd med ryggen til 3, samt at 5 ikke skal klare å ta seg forbi, og 6 kan klare det, men siden det er en stallkamerat av 3, tror ikke vi Wassberg klinker til altfor masse om han ser Djøseland har føttene i mellom. Fra 20m er nok 11 Soten best i gang, og det er en del av de hestene som skal raskt ned i førstespor. Husk på at 15 S.K’s Karsk er meget rask i vei, men står i annen rekke, og ikke kan utnytte starthurtigheten.

11 Soten. Vi klarer ikke å dy oss, og må bare ranke denne først i dette løpet. Hesten har nå fått en drøy måneds pause, og det er vi sikre på har gjort godt. Han leverte ikke som aller best i de to siste løpene før pausen. Men tredje sist var han meget god som andre bak den ubeseirede og suverene seiersmaskinen til Øystein Tjomsland, Lesja Odin. Var langt bak, men slo resten av feltet. Nest sist var han ute mot Stumne Fyr, Bokli Stjernen og Ask Viking i V75 i Bergen. Gikk meget raskt i 200m, før han trøblet med travet, og galopperte i siste sving. Gikk mest sannsynlig glipp av penger, men ikke trippelplass da. Sist hoppet han i tetkampen, men ga seg fullstendig fra tredje innvendig etterpå. Noe var nok ikke helt på topp da. For så dårlig er han ikke. Har vunnet 5 av 12 starter i år. Blant annet et V75-løp i Bergen i august. Trøblet med travet rett etter start, men kjørte seg siden til tet og kontrollerte. Hesten står dessuten best inne av samtlige i dagens løp, og vi mistenker at de har hatt dette løpet på hjemmebane i tankene den siste måneden. Er han tilbake slik han var i sommer, har han en meget god sjanse her. Alm Viktor-sønnen er rask ut, og vil sitte i en fin posisjon direkte. Får han i tillegg en fin ryggreise den siste runden slik at han kan spare speeden sin til oppløpet, tror vi strekhestene skal få slite. Er meget hvass på en kortspeed. Galoppfaren er til stede, men det er den nesten for alle sammen i dette feltet. Vi tror 6-åringen holder seg på beina, og lanserer ham som vår knepne favoritt i dette vidåpne løpet.

3 Ros Son. Har virkelig hevet seg nå på senhøsten. Det har alltid vært en hest med bra kapasitet, men han har vært litt for glad i galoppen. Er fremdeles usikker, men når han går feilfritt har han vært meget bra. Har slått 15 S.K.’s Karsk tidligere i høst etter perfekt ryggløp, og når sporene ble som de ble, skal han ha god sjanse til å gjøre det igjen. Det løpet var for tre starter siden. Nest sist hadde han et blytungt løp fra 40m tillegg i Bergen, men avsluttet bra. Sist galopperte han i skummelt angrep i siste sving, men da med ungdomskusk. Her tror vi som sagt at Tekno Odin-sønnen kan klare teten, og da tror vi kusk Djøseland vil kjøre der. V75 på hans hjemmebane er alltid synonymt med at hans hester er maks preparert og klare for oppgaven. Går han en høy 29-tid fra strek, sier det seg selv at det skal en god hest til for å plukke ham ned. Og en slik tid tror vi 3-åringen har i kroppen om han for alt til å flyte her.

4 Valle Hugo. Har vært ute mot de beste 3-åringene, og er således mer herdet enn 3 Ros Son. Han er ikke like god som de aller beste der, men han har vist klart oppadgående form i de siste løpene. Var svak tredje sist, og ble frakjørt av Rappstjernen på Jarlsberg, men han var tilbake som en vinner nest sist da han holdt unna for Mo Harjar som sto 20m bak. Galopperte så ut av første sving forrige helg på Klosterskogen, men fullførte fint i kulissene til femte. Sist han startet uke-uke var da han vant mot Mo Harjar, så det er nok bare positivt. Får nå dessuten sin vante partner opp i sullkyen igjen. Skulle han klare å snyte 3 Ros Son for teten blir han livsfarlig, men selv fra alle andre posisjoner enn dødens, vil han være skummel her feilfritt.

15 S.K.’s Karsk. Seiersmaskin i hendene til Tom Erga. Vunnet 5 av 7 i år, og har gjort det meste rett. Men nå står han overfor sin tøffeste oppgave. Han har vist at han stort sett er bedre enn de andre Forus-hestene han møter i sitt grunnlag, men forutsetningene i dag er langt fra idèlle. Han har altså annen rekke på 20m, og får ikke brukt starthurtigheten sin. Han skal runde et helt felt, og det lukter trafikkproblemer lang vei. Vi vet av erfaring at en del hester forsvinner i galopp, så sjansen er stor for at han ikke må runde hele feltet. Men det er altså gode hester som står 20m foran, samt at han støter på hester som er mye mer herdet fra samme distanse også. Men 6-åringen etter Stiv Kuling er i meget god form, og han skal taes på alvor selv fra disse premissene. Vi står på disse fire som våre A-hester, men bak dem er det vidåpent, og vi anbefaler enten å låse frekt på dem, eller streke reelt på. Kanskje til og med alle.

A: 11-3-4-15 B: 6-7-5-12-8-2 C: 9-1-13-10-14

V75-6

Vi tror følgende hester sitter i “Vinnende posisjoner” etter 500 kjørte meter:

Leder: 2 S.K’s Mystic Titan

Lederrygg: 3 Le Rapide

Dødens: 4 Masserati G.T.

Andre utvendig: 5 Cosmic Carpenter

Det lukter en voldsom startside her. Alle hestene i sporene 2-6 kan åpne. Vi har mest tro på 2 S.K.’s Mystic Titan, men det kan koste noe enormt. Vi ser ikke helt for oss at for eksempel Buer med 4 Masserati G.T. skal gi seg med det første. I utgangspunktet skal disse to klare å holde både 5 Cosmic Carpenter og 6 Tiger Man E.P. ute, men 100% sikre er vi ikke. 2 S.K.’s Mystic Titan klarte nesten å svare ut startkatapulten Bear Man for fire starter siden, så vi er mest inne på at han klarer å holde de andre ute, og er vår knepne tethest. Men om han står for en 09-åpning her, som det fort kan bli om de andre ikke gir seg, er mer uvisst. De mest interessante baksporhestene 9 Lucky Kentucky og 11 Matchplay S.S. står begge to i startraske rygger, men ingen av de er noen lyn ut. Klarer ikke å følge ryggene foran, men er uansett sikret fine posisjoner.

2 S.K.’s Mystic Titan. Har hevet seg enormt mye de siste løpene, men støter i dag på skarpere motstand enn noen gang før. Men vi tror hesten har mer inne selv også. Perfekte forutsetninger, og i utgangspunktet vil kusk Tom Erik Solberg sitte foran her, Som analysen vår av startsiden tillsier, så tror vi han greier det, men det må ikke bli villmannskjøring der fremme. Skulle han klare teten å få dempe litt, er han garantert med på fotoet. Hadde to helt overlegne seire fra tet mot enklere motstand, før han ble mør fra tet i Sørlandets 3-årscup i V75 sist. Ble da tatt ned fra dødens av Noble Tile, og firte til slutt til fjerde. Møtte i det løpet både 9 Lucky Kentucky og 11 Matchplay S.S. blant andre. Var foran begge de i mål, og det kan han være her også. Formen er i hvertfall helt på topp. Står også meget fint inne grunnlagsmessig, og har ventet inn dette løpet den siste måneden. Han møter noen gode hester her i dag, men det er ned en liten klasse kontra sist løp synes vi. Med det tenkte scenarioet at han sitter i teten her, mener vi han skal han en god mulighet mot disse hestene og setter ham først. Men vi må få varsle om at det kan bli langt til mål om det skulle bli villmannskjøring de første 500m.

9 Lucky Kentucky. Har vunnet to seire i mye enklere lag enn han møter i dag, mens han altså var ute i samme løp som vår favoritt nest sist. Da fikk han maks som sjette etter innvendig løp. Har ryggen til 2 fra start, men vi tror ikke han klarer å følge den helt fra starten av. Men dette er en hest som avslutter raskt om han får sitte med i rygger. Var god som tredje i Support Justice-løpet under OGP-helgen i juni. Da slått av Royal Muscle og Aicha Ravina. Er han tilbake i den formen her, blir han farlig. Vi tror at Høitomt-klanen har hesten helt på topp når de nå skal tilbake til hjemtraktene, og skulle det bli tempo her, og han får rygger å gå i siste runden, mener vi at han skal ha en bra mulighet til å kjempe om seieren.

MOTBUD:

3 Le Rapide. Har vært knallgod i de to siste løpene, men også han møter tøffere konkurrenter her. Men hesten har en voldsom avslutning å by på, og fra et fint spor kan han få et perfekt ryggløp her. Da vil han speede fort om luken skulle komme. Er en hest i kraftig utvikling!

11 Matchplay S.S. Muligens den beste hesten i feltet. Men han er enormt treg fra start, og vil tape flere lengder enn vanlig fra bakspor. Det betyr at han er helt avhengig av at det blir kjøring for å komme inn i matchen. Men formen er helt på topp har levert to saftige avslutninger i V75 både i Bergen mot Noble Superb og Catherine’s Chevy samt på Sørlandet i løpet Noble Tile vant. Blir fryktelig skummel med tempo, men vi mener at kusken IKKE er blant de hvasseste, og det hender litt for ofte at han setter inn angrepet for sent. Er på hjemmebane her, og er nok skjerpet, men vi nevner det likevel. Har vunnet to løp, og Mæland har kun vunnet med hesten i debuten. Høitomt kusket i den andre seieren.

4 Masserati G.T. Har dyktige Pål Buer gjort en god jobb med. Har tatt to enkle seire i den nye regien, og skulle hun komme seg foran kan hun vinne fra tet. Vi tror det blir ekstremt vrient fra dødens, og det samme om han kjører til de sitter i tet. Muscle Mass-datteren er forbedret i ny regi, men vi husker alle denne fra Østlandet, og da hadde hun en tendens til å gi seg oppunder mål. Har ikke sett slik ut i de to løpene på Forus, men nå støter hun på steintøff motstand.

A: 2-9 B: 3-11-4-1-12 B/C: 5-6 C: 7-8-10

V75-7

Vi tror følgende hester sitter i “Vinnende posisjoner” etter 500 kjørte meter:

Leder: 1 Brage Hindø

Lederrygg: 2 Royal Winner

Dødens: ?

Andre utvendig: ?

Det er vrient å se for seg hvem som havner i dødens her. Vi lar den spalten stå åpen. Det viktigste å ta med seg her er at 1 tar tet og kjøres der. Vi ser heller ikke for oss at noen av tilleggshestene klinker til da dette vil ødelegge sjansene til ekvipasjen som tar et slikt grep.

1 Brage Hindø. Supersjokket settes først her. Det er ikke vanskelig å begrunne hvorfor. I debuten for Djøseland nest sist var den ekstremt mye forbedret og leverte rett og slett et toppløp. Nå sist var den igjen med på en tøff åpning. Fikk deretter tet og dirigerte hjem en sikker seier. I dag er det åpenbart mye tøffere motstandere enn hva han har møtt tidligere. Men det gjør absolutt ingenting - for denne er mye bedre enn sitt grunnlag og vi tror det er en grunnlagsklatrer. Her ligger det nok en gang an til at han før teten. Vi ser ikke for oss at noen av de svært dyktige kuskene på tilleggene ønsker å ofre sin hest i et tidlig speedrykk for å teste å få overta teten. For her er det helt åpenbart at Djøseland skal sitte foran så lenge kreftene holder. Da vet alle sammen at det er “selvmord” å brenne en speed tidlig i løpet. Det fører igjen til at han får kjøre rolig første 2000 meter. Noe annet vil overraske oss. Da står vi plutselig overfor en svært spennende sisterunde. Det klare inntrykket vi sitter med er at Brage da kommer til å bite veldig bra i fra seg og vi tror det skal en veldig bra prestasjon til for å ta ham ned til slutt. Er i øyeblikket et 6.valg - men for oss er det et helt åpenbart førstevalg i løpet.

MOTBUD:

8 Glazier´s Support. Et av de store dragene i omgangen. Hentet fire, fem lengder på Ourastile siste 150 meter nå sist. Avslutnignen var rett og slett gedigen. Det er ingenting som tyder på at han skal være noe dårligere med det løpet i kroppen og med dyktige Åsbjørn Tengsareid opp. Her gjelder det å smyge med og bruke den voldsomme speeden til slutt. Vi ser ingen superhester i dette løpet og han skal være mer enn kapabel nok til å speede denne gjengen ned. Er i øyeblikket spilt på 1-prosent og for oss er det uforståelig. Klar A-hest, egentlig.

10 I Am The Tiger. Er feltets overlegent beste hest på kapasitet. Kusken er også en stjerne i våre øyner. Distansen er perfekt, motstanden er fin, men formen er litt usikker. Likevel vet vi at den alltid går bra på disse V75-dagene på Forus. Tåler alle typer opplegg når han fungerer. Må regnes svært tidlig her.

14 Annie´s Boy. Har vist seg å være ekstremt flink på disse langløpa. Nå står den helt bakerst på lengst tillegg. Det blir en ny erfaring for ham. Men motstanden skal den takle fint. Vi er likevel noe usikker på om den holder samme toppform som tidligere. Kun gardering.

12 Lins Tanic. Er helt vill om dagen. Og har vært det i lange tider, egentlig. Distansen liker han godt og her kommer Buer-traveren til å gjøre et toppløp.

9 Gretzky Boko. Har vært bra, men hold an! Denne skal jo ikke være noen favoritt i et slikt løp som dette. For det første så er det stor galoppfare fra start - og for det andre så møter han mye bedre hester enn hva han er vant med. Treneren er derimot helt overlegen - og den kan tas med som en gardering. De tøffeste kapper den.

A: 1-8 B: 10-12-14-7 B/C: 2-9-13 C: 4-5-6-3 D: 11-15

Vi kommer til å sette opp mange lag på Eksperten, men felles for alle er at de kommer til å bruke 13 Ulsrud Tea som banker. Deretter kommer bongene til å ha forskjellig struktur, men alle er basert på ranken vår. Målet er at alle bongene skal være unike og ha sjanse på den store gevinsten. Håper dere finner en andel som passer dere bra.

KJØP ANDELER AV OSS HER

V75

Avd

Markeringer

Antall markeringer

1

13 Ulsrud Tea

1

2

2 Rebella Matters

1

3

6, 9, 11

3

4

6, 9, 11

3

5

2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 11, 12, 15

10

6

1, 2, 3, 4, 6, 9, 11, 12

8

7

1, 2, 7, 8, 10, 12, 14

7

5040 rekker x kr 0,50 = kr 2 520,001)

V5A

Avd

Markeringer

Antall markeringer

1

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

9

2

2, 4, 6, 8, 9

5

3

13 Ulsrud Tea

1

4

2, 9, 10

3

5

6, 9, 11

3

405 rekker x kr 1,00 = kr 405,001)

V4

Avd

Markeringer

Antall markeringer

1

9 Donatomite (US)

1

2

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

15

3

1, 2, 3, 4, 9, 11, 12

7

4

1, 8

2

210 rekker x kr 2,00 = kr 420,001)

Denne bongen har høy risiko, men gevinsten vil være det samme om vi treffer.Sist oppdatert: 11.12.2018 - 14:38