Hopp til innhold

Fantastisk Bjerke-spill igjen

- Utrolig gøy at begge våre bonger satt når det var gulljackpot på Bjerke. Les mer.

Det har nok en gang vært en fin uke for Trotting.no-kundene. Onsdag hadde vi ranket både Global Republic, In Håleryd og Stensvik Martin svært høyt og hadde dem som obs-hester. I tillegg satt bankerne Code Bon og Moe Tyr. 

- Det er nydelig når alt spill sitter. Samtidig som kundene kunne hente ut rundt 14-15 000 i V76-spillet på hovedbongen, så satt også V5 og DD. I DD brukte vi selvsagt en rekke da dette var våre hovedbankere. Vi så at den ble heftig trykket ned i odds, men spillet kundene kunne likevel hente ut fin gevinst, sier Per Sigve Kleppe. 

Fredag ble det også nydelig gevinst å hente ut for kundene i V65-spillet. Hovedbongen suste rett inn og vi hentet ut rundt 5000 kroner på den bongen som kostet 990 kroner å levere. Fredager har vært en suksess for Trotting.no-kundene og det er svært gledelig. Hovedansvarlig for fredagsanalysene er Lars Heskje. 

- Det gleder oss at vi har fått tak i Lars Heskje. Han er en av de dyktigste travspill-analytikerne som fins i Norge. Dette beviser han fredag etter fredag for kundene i Trotting, sier Kleppe. 

Sist oppdatert: 03.02.2018 - 11:04