Hopp til innhold

70 000 spilt inn på helgas V75-pakke

Det ble fullklaff på V75-en i Sverige - mens på Forus ble det full fest i DD-spillet som vi ranket på en rekke. Les mer.

Det ble nok en gang fest i lukene for våre kunder. Lørdag satt V75-en og kundene kunne hente ut over 50 000 i luka. (under ser dere analysene våre til Sverige). På Forus ble det for vrient for oss å få med Mr Malando. Utenom denne så hadde vi fantastisk rank - og Valle Mattis var omgangens beste banker. I tillegg anbefalte vi å spille DD rett ut på 1 Robin GT mot 7 Valle Mattis (500 ganger) og denne suste rett inn. Det ble rett og slett en knallfin lørdag for kundene. 


-------------------------------------------
Dagens oppsummering

Dagens beste banker:

V75-7: 10 Propulsion

Dagens nest beste banker:

V75-1: 2 Cargo Door

Dagens beste objekter:

V75-1: 1 Aramis Amok

V75-2: 6 Sefina

V75-4: 6 Pave Faks

V75-5: 8 Bottnas Commandeur

V75-6: 3 D.D.’s Preserverance

Fullstendig rank:

A: 4 B:1-2-5-11 C: 3-6-8-7-12-10-11-9

A: 6-11-14-15-9 B: 2-10-8-3-12-5 C: 4-13-1-7

A: 2 B: 4-6-7 C: 3-1-9-12-5-8-10-11

A: 6 B: 9-1-13-10-8-11-5-7-14 C: 12-15-4-2-3

A: 8-7-2-9 B: 1-10 C: 4-5-3-6-11

A: 3-2-11-5-4-6 B: 8-10-1 C: 7-12-9

A: 10 B: 6-3-2 C: 4-9-8-5-7

V75-1

Nr/ Starthurtighetsskala

1/ 6

2/ 6

3/ 6

4/ 7

5/ 4

6/ 6

7/ 6

8/ 4

Hovedscenario/ konklusjon:

Mange jevne hester på startsiden. De fleste er nok interessert i ryggen på 4 Very Kronos om han har gått feilfritt fra start. Tipset går til 3 eller 6 fra start, men begge de slipper til den store favoritten. Så uten galopp sitter Erik i tet etter 200m. 4 er egentlig veldig rask av seg selv, men hadde store problemer bak startbilen i fjor, men følger den nesten om han vil og er i balanse når starten går.

4 Very Kronos. Dette er en kanon, og kan være den svenske Derbyvinneren senere i høst. Svante Båths megatalent har dessuten sett helt prikkfri ut i årets to starter, så forhåpentligvis har vinteren gjort ham mer moden. For er det et problem Ready Cash-sønnen har, så er det gemuttet. Som så veldig mange andre fra denne franske blåseren, er han veldig spesiell i humøret. 4-åringen har kun startet 10 løp. Han har vunnet 7. De tre andre har han galoppert, blant annet Kriteriet i fjor. Vi husker hvordan kusk Erik Adielsson uttalte at hesten er så spesiell i oppkjøringen av bilen, at skulle hesten dumme seg, var det bedre at det var Erik som satt bak, og ikke noen av de andre. Båth hadde nemlig kvalet inn 5 hester. Det gikk ikke. Hesten tok ikke et travsteg, og sjelden har vi sett en mer skuffet Adielsson etterpå. I årets to starter har hesten derimot sett helt rå ut. Han vant enkelt i debuten etter å ha gått skikkelig i sporene siste 450m. Vant like enkelt fra tet sist, etter å ha tatt det rolig ut, og siden gli til tet. Så helt ukjørt ut. Dette løpet bare vinner han, om han ikke faller tilbake til gamle synder, og galopperer. Av de tre galoppene hesten har gjort, så er to av dem på Umåker og Skellefteå. Baner i nord, og hvor hesten har reist langt, og muligens overnattet. Nå har Båth en stall på Bergsåker også, men den hadde han i fjor og. Verdt å tenke på dere som synes han blir vel stor favoritt, og ønsker å spekulere i galopp eller at hesten er syk. Ellers vinner han bare dette løpet.

MOTBUD:

1 Aramis Amok. Skulle favoritten gjøre seg bort, er det likevel ikke slik at alle kan vinne. Det skiller seg ut en 4-5 hester bak megafavoritten. Vi har nevnt denne tidligere. Er en hest med god kapasitet, og travet to feilfrie løp, og vant begge for en måneds tid siden. Galopperte seg så bort igjen sist. Han kan vinne løpet om favoritten er borte, men stallformen til Bergh, og kuskeformen hans personlig, er ikke like god som for noen måneder siden.

2 Digital Yankee. Nok en Bergh-hest, og Goop opp. Har fått maks i sine siste V75-starter etter pene løp, men hesten står i et bra spor, og Goop vet å få fart på Berg sine hester.

De siste vi nevner er 5 Mr. Golden Quick og 11 Young Da Vinci. Begge har formen på topp, og vil speede fort på oppløpet om det skulle bli tempo i løpet, men da har selvfølgelig favoritten gjort seg bort.

A: 4 B:1-2-5-11 C: 3-6-8-7-12-10-11-9

V75-2

Nr/ Starthurtighetsskala

1/ 4

2/ 6

3/ 6

4/ 5

5/ 4

6/ 6

7/ 5Hovedscenario/ konklusjon:

Også her er det en interessant startside med to finske gjester med. Tetkampen vil stå mellom 2,3 og 6. Vi holder en knapp på 6 Sefina fra springsporet. Vi er nesten helt sikre på at hun isåfall prøver å sitte foran på hjemmebane, om det ikke koster altfor mye. Men både 2 og 3 vil forsøke seg, og hesten er best i rygg, så gir de seg ikke, kan det være at Hanna slipper etter 400m. Vi går likevel for 6 Sefina i tet.

6 Sefina. Vi synes denne hoppa er spennende i dag. Vi er klar over at hun kun er 3 år, og at hun ikke vinner så mange løp, men vi har sett klar bedring i kulissene de siste løpene. Ute mot gode årgangshester de to siste gangene på Solvalla, og gjort gode løp. Fikk maks fra tredje innvendig nest sist. Mens vi mistenker at hun kjørte preparé til dette løpet sist. Ble i hvertfall sittende bak i køen da toget gikk i tredjespor, og dratt helt sist. Avsluttet bra over oppløpet langt bak, uten å bli jobbet med. Hun møter gode hester kun 20m bak i dag, så hun må rekordforbedre seg, men vi føler at From Above-datteren er kapabel til nettopp det, på hjemmebanens største dag. Hesten har startet karrieren fint, og blitt matchet bra. Vi er helt sikre på at hesten er i tipp topp stand, og setter henne først.

MOTBUD:

11 Fame Boko. Dette er en fin hest som trener Lennartsson har fått tak i fra Nederland. Hesten har vist fine takter på Wolvega, og var også bra i debuten på svensk mark. Avgjorde enkelt etter et fint løp i rygger. Slike løp var hun også meget speedig i Nederland. Her vil hun få et slikt løp, og vi regner med løpet sist har ført henne ennå lenger frem.

14 Super Ariel. Panserhoppe som har blitt herdet i Frankrike. Vant StoEliten i regnvær i 2015 da hun pulveriserte Geisha Sund fra dødens. Har siden vunnet Sto-SM, og vært meget god i Frankrike. Fått to løp i kroppen i år. Galopperte seg vekk i debuten hvor Cruzado Dela Noche vant. Sist holdt hun bra fra dødens på In Toto Sund. Nå møter hun nok en gang bare hopper, og har egentlig et gaveløp her med kun 20m. Står med nesten 3,9 millioner på samme tillegg som en hest med 750.000.

15 Eva I.H. Vi liker når Björn Goop setter seg opp bak den dyktige amatøren Ingemar Hultqvist sine hester for første gang. Dette er en ordentlig fin 5 årshoppe. Var med å fighte i hele sesongen i fjor mot de beste. Slo Darling Mearas fra dødens i Breeders Crown-kval i fjor. Hun vant i sin tid Oaks, så dette er en sterk dame, men hun er best om hun kan få lifte med i rygger, og med Goop opp, er vi sikre på at han finner posisjonen som kan gi henne seieren. Kjørte opp i vognen foran sist, men så enormt fin ut før den fadesen.

A: 6-11-14-15-9 B: 2-10-8-3-12-5 C: 4-13-1-7

V75-3

Nr/ Starthurtighetsskala

1/ 6

2/ 6

3/ 6

4/ 5

5/ 4

6/ 4

7/ 5

8/ 7

Hovedscenario/ konklusjon:

1 til 3 åpner relativt jevnt, og det mest trolige scenearioet er at 2 Cargo Door sitter i tet tidlig her. Vi tror både 1 og 3 er meget fornøyde med den ryggen. Det gjelder kun for Kihilström å være med på startsiden. Da får han overta tidlig, om han ikke tar tet direkte.

2 Cargo Door. Klar utgangshest for oss. Denne hesten har vist fin utvikling, og trener Melander holder den ganske så høyt. Har vært ute i tøffe V75-løp på slutten, og Gigant Neo-sønnen hadde mest sannsynlig vunnet nest sist om han ikke hadde hoppet i brekken. Så morsk ut da han skulle angripe gode Global Unprotected. Ble for ivrig fra rygg, og galopperte. Hadde uansett vært mye nærmere og utfordret ned oppløpet. Sist ble det dårlig tempo, og kusken bakket. Han angret umiddelbart, og meldte at han mest sannsynlig hadde vunnet, om han hadde kjørt frem i dødens. De kreftene kan han heller bruke her. Da veien til tet ser mye enklere ut nå, er dette hesten å slå for de andre. Kan være en alternativ banker. Minusene er at kusk Kihlström ikke sitter i direkte flyt om dagen, samt at hesten møter noen gode motstandere, men vi tror han blir en tøff nøtt fra tet. Skulle han få svar, sitter han uansett i spor 2, og kan vinne fra dødens, men mest sannsynlig vil han da få et fint ryggløp. God sjanse også fra den posisjonen.

MOTBUD:

4 Milliondollarrhyme. Også dette er en fryktelig bra hest, men her vinner ikke kusken ofte i V75. Hesten er knallgod, men kusken har en lei tendens til å havne helt feil på det. Var god i mini-comebacket nest sist i V75. Dro opp tredjesporet, slo lederen, men ble speedet ned av Output Pressure som hadde liftet med. Sist satte han merkelig nok fart fra køen når posisjonene var inntatt, og ble hengende i tredjesporet hele siste runden. Bare å glemme det løpet. Litt mer tur i styingen her, så er hesten garantert med å gjør opp om seieren.

6 Heylow. Sterk hoppe som har vist god skalle til slutt. Det har vært fra tet, og dit kommer hun ikke i dag. Taper dessuten litt ut, men skulle hun få drahjelp, avslutter hun fort. Men da må det bli tempo i løpet.

7 Aperfectdream. Gikk dødens på Global Unprotected i V75 og holdt bra, så han, i likhet med Milliondollarrhyme, tåler å gjøre jobb. Han var litt veik sist, da han tapte fro Illuminati fra tet, men hadde blitt brukt mye for å komme dit. Skal uansett regnes her på fin form, men nok en gang stiller vi spørsmålet om Robert Berghs stallform, og 10% kan være i overkant. Disse fire skiller seg en god del ut for oss, men bak disse er det uggent, og det smeller ofte i den laveste klassen.

A: 2 B: 4-6-7 C: 3-1-9-12-5-8-10-11

V75-4

Nr/ Starthurtighetsskala

1/ 6

2/ 6

3/ 3

4/ 4

5/ 4

6/ 5

7/ 4Hovedscenario/ konklusjon:

Interessant startside. Det er noen raske hester på innsiden som normalt ikke skal gå i tet. Så har vi 6 Pave Faks, som er overlegent den beste hesten på strek. Går han feilfritt, tror vi de andre er fornøyd med den ryggen. Pave Faks er fryktelig usikker, og kan galoppere seg vekk. Fra springspor tror vi dog at det skal gå bra, da sitter han normalt i tet etter 4-500m.

6 Pave Faks. Er den desidert beste hesten på strek, muligens i hele feltet. Har en enorm kapasitet de gangene han traver feilfritt. Noe vi så sist helg på Bjerke da han spurtet strålende til fjerde, bak Will Prinsen og Moe Svarten blant andre. Ingen slike med her, så vi mener bestemt det er galoppen som er hans største konkurrent i dette løpet. Den er jo overhengende, men kusk Ove A har en beroligende god statistikk med trønder-hesten. Han har kjørt hesten sju ganger, og har kun galoppert to. Det er musikk i våre ører. Hesten viste at formen er helt på topp sist, og vi er heller ikke så bekymret for mye reise og tette starter. Det viktigste er at Järvsöfaks-sønnen er rolig og kjørbar i løpet. Han har galoppert vekk fryktelig mye penger, og skulle jo stått på tillegg her normalt. Holder han seg på beina, tror vi det er en klink vinner. Soleklar A.hest for oss.

MOTBUD:

9 Fender. Scorer på at han er stabil og travsikker. Han vinner ikke like mye som han gjorde i starten, da han radet opp, men viste gode takter i helgen. Da dro han opp tredjesporet selv, og fullførte godt mot B.W. Sture.  Skulle vår favoritt gjøre seg bort, er Fender den første vi garderer løpet med. Kusken kjører dessuten stadig bedre og bedre løp, så det bekymrer oss lite at Ulf Ohlsson ikke sitter opp bak.

1 Hallsta Vinnex. Spennende fra strek her. Rask ut, og kan normalt svare teten. Slipper til Pave Faks, men kan få løpet i rygg. Han er usikker på beina selv, så galoppen må unngåes. I vinter var han på Vincennes mot Spik Mollyn og Ask Eld. Sto på likestart bak bilen med Eldvin også da. Hoppet seg vekk i begge løpene, men nå står han altså 20m bedre til. Skulle han klare å trave er han spennede i dag.

13 Eldvin. Vi må nevne hedershesten også. Slo altså Lannem Silje før vi visste at hun ikke har vært helt på topp denne sesongen, men det tar ikke noe bort fra prestasjonen. Formen er ikke like bra nå, og 20m virker tungt. Han er så kjapp i vei at han vil sitte fint på det, men er avhengig av drahjelp om han skal rekke frem. Bak er det åpent, så vi streker på en del i dette løpet.

A: 6 B: 9-1-13-10-8-11-5-7-14 C: 12-15-4-2-3V75-5

Nr/ Starthurtighetsskala

1/ 6

2/ 2

3/ 7

4/ 5

5/ 6

6/ 5

7/ 8

8/ 3

Hovedscenario/ konklusjon:

Vi så nesten et identisk løp som dette på Umåker for noen måneder siden. Da blåste 7 Angle of Attack til tet. Han ga seg ikke før han satt i tet, etter en voldsom åpning. Ett spor lenger inn i dag, samt at de som er raske på innsiden, neppe krangler like mye med Bergh denne gang som British Steel gjorde sist. Så vi tror Bergh sitter i tet her også, og at det vil koste, men ikke så mye som sist. Da stoppet han til slutt.

8 Bottnas Commandeur. At vi klinker til med dette som vår første A-hest er nok merkelig for noen, men faktum er at hesten i bunn og grunn er meget kapabel. Har dessuten vært i Frankrike og konkurrert. Da blir som regel svenske hester ganske bøse når det kommer tilbake. Sporet er elendig, og resiekameraten til On Track Piraten er totalt avhengig av at det kjøres omtrent like friskt som nevnt tidligere. Taper uansett ut, så han må komme på speed bakfra. 15,3 2950m på en utkantbane i Frankrike er uansett tegn på at hesten er totalt bortglemt i dag med det scenarioet som vi fort tror det blir. Takter opp igjen er selvfølgelig også et pluss, all den tid han kusket sist hesten vant løp i Sverige. Slo gode hester som Moni To Spare, Aaron Palema blant andre MED galopp, og det var en måned senere, altså i juli i fjor. Vi sier ikke det går, men spillprosenten er så vill, at vi må bare prøve.

MOTBUD:

7 Angle of Attack. Kan selvsagt vinne om han får teten lettere enn sist han var i nord. Hesten er meget bra, og kjemper godt i tet. Kommer han relativt enkelt til tet, får han dempe litt før 2 Qahar Q.C. kommer frem, og det kan være nok til å holde unna, men som favoritt er han sårbar.

2 Qahar Q.C. Slo 7 fra dødens sist. Er et monster som bare toger på. Møter betydelig enklere hester nå enn de to siste gangene hvor han var ute i Örebro International og Harpers Hanover. Hesten er dog ikke til å stole på, og kan være borte med galopp. Som sist hvor han galopperte fra start. Feilfritt kommer han til dødens så fort han har lagt seg til, og da gir han seg ikke.

9 Olle Rolls. Har møtt bedre hester, og seiersrekken måtte bli brutt. Har likevel etablert seg raskt i den nest øverste divisjonen. Her kan han få løpet sydd opp med stort tempo. Har spurtet enormt de to siste løpene, men galopperte sist, og det liker vi ikke. Vil havne et stykke bak om han velger ryggen til Qahar Q.C., noe vi tror han gjør. Da ryggen på 1 Linus Boy, fort betyr tredje innvendig.

A: 8-7-2-9 B: 1-10 C: 4-5-3-6-11

V75-6

Nr/ Starthurtighetsskala

1/ 6

2/ 6

3/ 6

4/ 5

5/ 7

6/ 8

7/ 6

8/ 4

Hovedscenario/ konklusjon:

Dagens mest åpne startside, og for den del mest åpne løp også. Vi føler oss sikre på at 5 National Prince lades det det går. Er rask ut, men det kan vanke svar på innsiden, og ikke minst fra 6 Ebony Boko, som nesten har tetgaranti fra åpent spor bak bilen. Dette kan borge for en skikkelig luftig startside. Vi tror at 5 National Prince sitter i tet etter 500m, men hva han har måtte ofre for å komme dit, gleder vi oss til å høre.

3 D.D’s. Perserverance. Med tempo åpner dette løpet seg fryktelig opp, og her kan skrellen være et faktum. Vi prøver oss da med hesten som endelig har fått en fint spor igjen, og som har vist fine takter fra dårlige spor over en periode. Han vinner sjelden løp, men her kan han endelig få smake på følelsen igjen. Var bra til femte sist i V75 etter innvendig løp, men om det blir tempo her, vil han garantert være med å gjøre opp. Hesten er både sterk og speedig og Donato Hanover-sønnen trenger bare å skaffe seg en fin posisjon på startsiden, så vil han få fine rygger på denne raske sprinten. Har slått verre hester enn dette fra dårligere spor, så dette bør være en meget fin sjanse. Men tempo er viktig, noe vi er meget sikre på at det blir.

MOTBUD:

2 Man At Work. Kommer ut i meget spennende regi-debut for Timo Nurmos. Denne hesten viste fine takter tidligere, men vi forventer ham kraftig forbedret her. Siden Nurmos velger å dra han hele veien til Boden å debutere, istedenfor et løp på hjemmebanen Solvalla, er han garantert fornøyd med hva hesten har vist i trening. Stallformen er dessuten kraftig på vei opp.

11 Dice Man. Har bra form, noe han viste sist fra tet under Elitloppshelgen. Men tet blir det ikke her. Har tidligere vunnet under den samme helgen med ryggløp, så han er avhengig av et slikt opplegg fra dette sporet. Vil plukke mange med tempo, og han har fordel av distansen.

5 National Prince. Skulle han klare tet, kan han vinne dette løpet. Hesten har fin form, og har sittet litt fast på slutten. Men må han bruke alt kruttet for å nå tet, har han vist før at skallen er litt bløt til slutt.

A: 3-2-11-5-4-6 B: 8-10-1 C: 7-12-9

V75-7

Nr/ Starthurtighetsskala

1/ 5

2/ 5

3/ 5

4/ 3

5/ 7

6/ 9

7/ 6

8/ 7

Hovedscenario/ konklusjon:

Veldig viktig strykning kom inn på morgenen. 1 Sorbet borte. Det betyr 2 Nadal Broline ned i førstespor. Da gjør 5 Digital Ink og 6 Arazi Boko opp om teten. Bergh bør slippe til 6, men det viktige er at Nadal Broline mest sannsynlig aldri kommer seg ut fra førstesporet, og den er klart andrevalg pr nå. Vi tror 6 Arazi Boko sitter i tet etter en stund, men det kan koste om Bergh ikke slipper med Ink’en.

10 Propulsion. Med denne strykningen, får han rygg på Digital Ink fra start, får samtidig en av sine verste konkurrenter strøket ned i marerittsporet for hans del. Det lukter Propulsion lang vei. Hesten var enorm i Elitloppet, men nådde ikke frem. Vi påstår kusken sov litt i finalen. Det var tydelig å høre at både kusk og trener var enormt skuffet etterpå. Vi er derfor trygge på at de tar en rask revansj her. Nå blir det full pinne. Da sliter vi med å se hvem som skal stå i mot speeden hans til slutt. Helt utenkelig er det dessuten ikke at Örjan setter fart direkte å syner Arazi i dødens. Da tror vi Kontio slipper. Dagens beste banker.

MOTBUD:

6 Arazi Boko. Var meget bra i Sweden Cup, og er blitt som en ny hest hos Gocciadoro.  Han er likevel 11 år, og onsdag så vi at det ikke er garantert suksess med Kontio på en Gocciadoro-hest. Men er hesten vi setter nærmest.

3 Call Me Keeper. Har vi brent oss på to ganger som banker i langløp. Avsluttet enormt begge gangene, etter nok en gang, noe passive styringer fra Örjan. Kuskebyttet kan således være positivt, men han står ikke i mot Propulsion på en vanlig dag. Har blitt frakjørt av ham på Vincennes hver gang.

A: 10 B: 6-3-2 C: 4-9-8-5-7

Hovedbong:

V75 - Boden, lørdag 16. juni 2018

Avd

Markeringer

Antall markeringer

1

1, 4

2

2

6, 9, 11, 14, 15

5

3

2 Cargo Door

1

4

1, 6, 8, 9, 10, 13

6

5

2, 7, 8, 9

4

6

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

12

7

10 Propulsion (US)

1

2880 rekker x kr 0,50 = kr 1 440,001)Drømmebongen:

V75 - Boden, lørdag 16. juni 2018

Avd

Markeringer

Antall markeringer

1

1, 2, 4, 5, 11

5

2

6, 9, 11, 14, 15

5

3

2, 4

2

4

1, 6, 8, 9, 10, 13

6

5

1, 2, 7, 8, 9, 10

6

6

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

12

7

10 Propulsion (US)

1

21600 rekker x kr 0,50 = kr 10 800,001)

Dagens Dobbel:

Dagens dobbel - Boden, lørdag 16. juni 2018

DD

Markeringer

Antall markeringer

1

2, 3, 11

3

2

10 Propulsion (US)

1

3 rekker x kr 100,00 = kr 300,00


Sist oppdatert: 18.06.2018 - 13:19