Hopp til innhold

480 000 inn på Drammen lørdag

Nye fremganger. Lørdag gikk to av våre bonger på V75 inn. Samt V4. Men hvorfor var det bare to bonger som gikk inn? Les mer

Analysene til V75-omgangen lanserte Ulsrud Tea som dagens beste banker. Denne ble brukt på alle spill. Som dere vet lanserer vi også "Dagens nest beste banker". Denne var Deep Sea Dream, som vi var sikre på kom til å sitte i tet etter 3-400 meter. Dette gjorde at vi bruke denne som banker i analysene på våre forslag, samt på mange av våre eksperten-bonger. Den åpnet dessverre dårligere enn på svært lenge og kunne ingenting fra start. Det var rett og slett overraskende for oss. I resten av løpet fikk vi også se en hest som tydeligvis enten var syk, eller totalt utav form. 

- På de største bongene, Granitt Eksklusiv og Granitt fikk vi råd til å dekke opp også i dette løpet. Derfor var det enkelt å få med Photo Va Bene, som vi ranket som et tredjevalg i løpet. Totalt spilte vi for rundt 200 000 lørdag og den totale gevinsten ble på 480 000, sier Kleppe. 

Men det vi gledet oss minst like mye over, var å få tilbakemelding fra faste kunder som klarte V75. 

- I analysene var dere inne på at dere vurderte å bruke Smedtulla som banker. Her syns jeg dere leverte strålende informasjon om hesten og jeg klinket til med å bruke den i stedet for Deep Sea Dream, sier kunden som ønsker å være anonym. 

En annen kunde, som også vil være anonym, meldte på sms at han hadde tatt V75 to ganger og V4 en gang. 

- Det ble totalt 420 000 inn. Jeg må få takke for solide analyser igjen. Det er en grunn for at jeg bruker 400 kroner på analysene. Det har virkelig lønnet seg, sier vår Stavanger-mannen. 

Sist oppdatert: 05.03.2018 - 10:13