Hopp til innhold

1120 ble til 36 000

V75 Bjerke. Endelig fikk alle våre kunder ta del i jackpotten. Hovedbongen til 1120 kroner betalte tilbake rundt 36 000 kroner. Les mer om lørdagens tips her.

Trotting.no jobber intenst med løpa slik at dere kunder alltid skal ha de beste forutsetningene for å vinne. Lørdag serverte vi to meget solide bankere i 1 Gringo Boko og 11 Bråtnesfaks. 

- Hva gjaldt bankerspillet på Gringo Boko så hadde vi studert starthurtigheten hans i Nederland og vi ranket ham som en 6-er på skalaen. Det skulle være mer enn godt nok til å forsvare sporet mot lørdagens motstandere. Dette er heller ingen hvilken som helst hest. Han er helbror til en nederlandsk derbyvinner og til den flotte Aida Boko - som vi har sett i Norden flere ganger. Med slik blod forplikter man å stige fort i grunnlaga her i Norge, og lørdagens løp var i så måte billig. At han har lite penger på seg må vi ikke legge så mye vekt på da han har konkurrert om frimerker i Nederland. Men har også vært ute i 4-årskriterium og blitt nummer tre, samt deltatt i et stort sprintløp og møtt selveste Goofy Greenwood. Ble fjerde da. Lørdag ble han spilt mindre og mindre utover dagen, da mange spillere lot seg skremme bort av innsatsen på Klosterskogen. Men vi vet alle at selv formtoppa hester sliter med å vinne løp fra dødens på Klosterskogen. Hesten ble rett og slett bortkjørt den dagen og det løpet var det bare å stryke, sier Per Sigve Kleppe. 

Trotting var heller ikke i tvil om hva som var dagens beste bankerspill. Det ble Moens flotte Bråtnesfaks. 

- Her var vi egentlig aldri i tvil om spillet. Selv om mye kan gå galt fra dette sporet mente vi at det måtte skje ekstremt mye for at han skulle tape. Har sett ut som en kommende elitehest og vi mente han hadde en perfekt oppgave. Vi liker også godt G. Jerken, men vi regnet med han fikk dødens og to tette starter liker vi ikke på han. Kaksen hadde dessuten gått to løp på opphenting og det liker vi ikke. Det var altså mye som talte for Bråtnesfaks her og vi kunne ikke annet enn å bankerspille, forklarer Kleppe. 

Med bankerspilla i boks var det bare å jobbe inn draga. Vi mente at 9 Hvalstad Odin i andreavdeling var et av dagens aller beste spill. Og det fikk vi helt rett i. 

- Han gikk ned to klasser og hadde et nydelig løp foran seg her. Nå holdt kusken på å kjøre bort hesten, men heldigvis fant man luka til slutt og da var det i orden. Ble kjørt rett bort etter alle kunstens regler i finalen sist - men hadde vært enorm i mange løp før det. Det er herlig å kunne servere slike førstevalg til kundene, sier Kleppe. 

Men også Søndre Jerkeld var et toppspill fra Trotting.no. 

- Ja, han slo jo Philip Lyn sist de møttes. Og Søndre Jerkeld er helt enorm når han er i slik form som han har nå. Vi advarte skarpt for ham, men han var et tredjevalg for oss og selvsagt med på alle bonger. 

Under har vi lagt ved hovedbongen som kostet 1120 kroner å levere. Det ble over 36 000 kroner tilbake og vi vil bare gratulere alle våre kunder. Drømmebongen satt selvsagt også - og tipsa spilte inn over 70 000 kroner fordelt på to bonger. 

V75 Hovedbongen

AvdMarkeringerAntall markeringer
11, 2, 4, 9, 10, 11, 127
22, 3, 8, 9, 115
31, 2, 4, 74
411 Bråtnesfaks1
51 Gringo Boko (NL)1
64, 8, 9, 124
71, 3, 4, 54

2240 rekker x kr 0,50 = kr 1 120,001)

Sist oppdatert: 25.01.2018 - 13:16