Hopp til innhold

1.7.2019:

Forrest Beemd. Har vært hel og frisk helt siden dag en. Den har fått tid på seg til å bli vant med ny trening og nytt miljø. Nå tyder alt på at den er klar! Malmin kjørte et tøft jobb med ham forrige onsdag hvor den fikk gå i rygg på Luxury Tile. På oppløpet fikk han gå den han kunne og stilen på hesten var helt rå! Dagen etter ble det svømmetrening og hesten så allment meget bra ut. Kristian Malmin har derfor meldt hesten til løp på Bjerke i lunsjen førstkommende mandag. Da håper vi mange av dere møter opp for å se på. Vi er alle spente på startlisten som kommer på onsdag. Her er det bare å følge med. 

Daisy Va Bene. Som ventet var det småting som var galt med henne. Hun har fått flere behandlinger og har tatt behandlingene meget bra. Hun trener også strålende, meldes det om og Malmin mener det kan vise seg å være årets beste kjøp. Hun har som nevnt blitt sprøytet opp og kan derfor ikke starte før om tre uker. Her er det ingenting å spare på og hun kommer til start om rundt 23-25 dager. 

Vi har mye spenning og vente - og forhåpentligvis også mange gleder. 

Om hestene våre vinner løp så er det ofte premier til hesteeier også. Vi skal samle alle disse premiene og dele dem ut via loddtrekning om ett år. Håper og tror dette er en fin og rettferdig måte å gjøre det på. 

15.06.2019: 

Da er vi på en ny uke og vi kommer her med en lite oppdatering rundt våre to hester. Hva gjelder Forrest Beemd så er han altså startklar og har vært det siden han kom til Malmin. Alt er vel med hesten og han trener fint. Men han har manglet litt grundtrening og er i ferd med å bli sterkere og bedre. For oss er det viktigste at hesten er klar når han kommer ut og det skal dreie seg om to uker til så skal det være i orden. Noen flere interevaller og et banejobb slik at Kristian får bli kjent med hesten på bane før debuten. Denne har vi knalltro på, folkens. Hva gjelder Daisy så er hun i god gang med å bli mye sterkere og finere på alle mulige måter. Har vært behandlet av veterinær og det ser veldig fint ut. Også den kommer trolig til start om 3-4 ukers tid. Nå ladder vi for en herlig og spennende sommer, høst og vinter 2019. 

05.06.2019:

En liten oppdatering kommer her. Forrige uke kom jeg over hesten Daisy Va Bene på Trav24.no. Det var til salgs for 25 000, men vi fikk den for 20 000 kroner. Planen var å ha hesten selv, men jeg tror så hardt på denne at vi heller inkluderte henne i Stall Trotting.no. Den er nå i vår eie. Hun ankom Ådalen fredag og hadde sin første treningsøkt i går. Malmin var i ekstase etterpå og mente at dette kunne bli hva som helst. Jeg vet at denne hesten har høy kapasitet og tror på at Kristian og teamet klarer forbedre denne kraftig med deres opplegg. Hun har bare 61 000 i grunnlag og har bare startet 15 ganger. Det er som en ny hest å regne og jeg tror hun kommer til å duge meget bra. Planen er å starte i slutten av måneden om alt går som planlagt. Hva gjelder Forrest Beemd så nærmer det seg også start. Han trener veldig fint om dagen og har tilpasset seg sitt nye hjem og opplegg på beste sett. Han kommer også ut i slutten av måneden. Denne blir kanon! 


18.05.2019: 

Da har Forrest Beemd vært gjennom en veterinærsjekk. Her var det kun små anmerkninger og som ventet ingen store problemer. Hesten er i ferd med å finne seg til rette i sitt nye hjem og Malmin anslår at det blir start i slutten av juni. 

- Det er for at vi skal være helt sikre på at han har tatt til seg den nye treningen og ikke minst det nye foret, sier han til oss. 

- Det ser veldig bra ut, og det sier jeg ikke for å være hyggelig. Denne har jeg veldig tro på, legger han til. 

01.05.2019: 

Vi har i lengre tid vært på søk etter en løpshest som kan gå ut og starte direkte. Via Kristian Malmin har vi kommet over flotte Forrest Beemd som har konkurrert i tidvis svært tøff motstand i Nederland og Tyskland. Dette er en hest som ligner på Floris Baldwin og har samme far som han og omtrent samme meritter som den hadde før den kom til Norge. Har stått hos en middels trener og det er altså mye å forbedre på ham.

- Jeg har en skikkelig god følelse på denne traveren, sier Malmin og sammenligner ham med Floris Baldwin.

- Klart denne kan bli like god. Det er en super mulighet til å bli med på noe spennende, sier han.

(Her kan dere se ett av løpa den har gjort (vinneren): (https://www.youtube.com/watch?v=TwPYst5iYcQ)

Vi er helt enige og har virkelig sjekket opp hesten så godt det lar seg gjøre og vi liker alt vi ser. Virker ukomplisert, sterk og det ser ut til å være mye å gå på. Og det beste er at han er startklar med en gang.

Vi ønsker å lage et andelslag på denne traveren slik at flest mulig av våre kunder får være med på opplevelsen det er å eie hest sammen. Planen er at Kristian Malmin tar seg hesten.

- Topp trener, topp kusk og en kommende topphest? Vel, vi syns dette er enormt spennende og vi har grunn til å ha høye forventninger. Men først og fremst så skal vi ha det gøy med denne hesten, sier Trotting.no-redaktør Per Sigve Kleppe.

Kleppe kommer også til å ta seg av administrasjonen av hesten. Betale regninger, få inn gevinster etc. For dere som ønsker å bli med på dette er det følgende konsept som gjelder:

Vi kjøper hesten, dekker alle utgifter i ett år og fordeler inntektene på hesten på alle 20 andeler etter 12 måneders eie. Etter 12 måneder kommer vi også til å selge hesten og fordele summen på alle 20 eiere. Hvis en av de 20 eierne ønsker å kjøpe hesten så har han førsterett på det. Men hesten skal selges til markedspris, uansett. I dette andelslaget er absolutt alt inkludert og det blir også ført et svært forenklet regnskap. I tillegg kommer vi til å sette opp en felles bong som alle andelseiere har eierskap i hver gang han starter. Kopi av denne bongen blir sent ut på mail til alle eiere i forkant. Starter han i V75, onsdag eller lørdag, så vil det også medfølge gratis analyser og tips fra oss i Trotting. Hver omgang har en verdi på 399 kroner. Det vil også bli opprettet en egen side her på Trotting.no hvor vi vil legge ut nyheter om hesten.

Så til det økonomiske: Hver andel vil koste 18 000 kroner og da er alt over inkludert i ett år. Dere må også ta med i beregningen at vi kommer til å dele ut penger gevinst og salgsum etter 12 måneder. For å bruke mine ord; Det ser ut til å bli et absolutt toppspill! Ta rygg.

For å bli med sender dere mail til per@trotting.no og deretter må dere vippse pengene til 92202472 eventuelt sette dem inn på konto 3325.39.02073.